Xiaomi lansează un nou aparat de aer condiționat mobil

Xiaomi prezintă Smart Mobile Air-Conditioner

Conform producatorului, aparatul de aer conditionat mobil Xiaomi este perfect pentru racirea bucatariei pe vreme calda

Pentru utilizatorii care nu doresc sau nu pot instala aparate de aer condiționat fixe, Xiaomi a introdus o soluție mobilă. Caracteristicile sale importante sunt dimensiuni mici și similare, precum și Mi Air Purifier, nu este nevoie de instalare complexă și suport pentru conectarea la sistemul inteligent mijia acasă.

Noul aparat de aer condiționat Widetech Smart Mobile este capabil să se răcească până la 17 metri pătrați de spațiu. În același timp, noutatea nu necesită instalare și se poate deplasa cu ușurință între camere ca un gadget de uz casnic normal. Dispozitivul oferă mai multe moduri, ar fi răcirea, ventilația cu funcția de purificare a aerului și dezumificare, care va fi relevant în sezonul ploios și vreme umedă pentru a se uscare aerul.

Aparatul de aer condiționat utilizează un motor de pompare de apă dc pentru a forța condensarea apei condensate, ceea ce rezolvă problema drenării apei din dispozitiv. Noul aparat de aer condiționat Widetech Smart Mobile a primit, de asemenea, o caracteristică de purificare a aerului. Filtrul de ioni argintii încorporat poate elimina bacteriile din aer. De asemenea, filtrează în mod eficient praful și alte particule din aer și face aerul mai proaspăt și mai confortabil.


De asemenea, are o caracteristică Wi-Fi încorporată și poate fi conectat la un smartphone prin intermediul aplicației MIJIA. Cu aplicația de setări de aer condiționat mobil, puteți regla aerul condiționat cu un smartphone sau o telecomandă specială inclusă în pachet. Dispozitivul poate fi, de asemenea, conectat la XiaoAI pentru a oferi control vocal.


Prețul aproximativ al noutatea este de 225 de dolari.

Autor: AlexSC | Tags: #Mолдова  #xiaomi | Sursă: Gizmochina




Toate Articolele