Un nou model split sistem de la Daikin - Stylish

Daikin Aparatele de aer condiționat de tip inverter sunt disponibile la comandă! Aparatele de climatizare premium premium Daikin combină designul unic cu tehnologia avansată.

   În martie 2019, Daikin Europe N.V. aduce la piață un nou sistem elegant de montare pe perete, denumit elegant, cu un design nou și caracteristici unice. Majoritatea consumatorilor de astăzi caută aparatele de aer condiționat care combină cea mai bună performanță și designul elegant. Sistemul elegant încorporează echilibrul perfect și se potrivește perfect interiorului în orice casă, oferind o înaltă calitate și eficiență.

 

Daikin-moldova


Eficiență maximă

 

aer-conditionat-daikin



   Indicatorii de înaltă eficiență oferă o aer condiționat elegant, cu o mare concurență: sistemul de asemenea satisface cel mai înalt nivel de eficiență în proiectarea segmentului și evaluează A +++ * pentru încălzire și răcire. Datorită noului design de componente, elegantul este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat disponibile pe piață astăzi. În plus, agentul rece R - 32 garantează o eficiență energetică mai mare și reduce impactul asupra mediului.


Design elegant și eficient

 


   Elegant se distinge prin restrângerea de design subliniată: înălțimea este de 798 mm, lățimea este de 189 mm, adâncimea este de 295 mm, sistemul este cel mai subțire și cu cea mai compactă unitate interioară din segmentul său de piață. Utilizatorii pot alege între trei culori diferite: alb, argintiu și abanos. În timpul funcționării, panoul frontal se deplasează paralel cu corpul unității și este ideal pentru orice proiect de cameră. Această caracteristică îmbunătățește eficiența aparatului de aer condiționat, menținând în același timp un aspect plăcut și elegant. Colțurile rotunjite adaugă la bloc un recurs estetic general.

 

Daikin-md



O privire interioară asupra tehnologiei inovatoare a sistemului elegant

 




   

   Aparatul de aer condiționat Daikin elegant utilizează cel mai recent ventilator pentru a optimiza debitul de aer pentru a îmbunătăți eficiența energetică la niveluri scăzute de zgomot de funcționare. Pentru a obține cea mai mare eficiență energetică, Daikin a dezvoltat un nou ventilator care funcționează eficient într-o unitate interioară compactă. Împreună, ventilatorul și schimbătorul de căldură oferă o eficiență energetică ridicată, în plus, acestea lucrează cu nivelul de zgomot de funcționare, ceea ce este aproape nemaiauzit pentru o persoană din această cameră. Designul elegant combină un design atractiv cu funcționalități deosebite: un control excelent al debitelor de aer, plus controlul răcirii și al umidității asigură un flux confortabil de aer în întreaga cameră.


CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI


Daikin Online Controller 

Conecteaza simplu si rapid unitatea la Wi-Fi si descarca aplicatia Daikin Online Controller, cu ajutorul careia poti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare si sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla.

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App Store
Get it on Google Play

Toate Articolele