Noua unitate de tratare a aerului Mitsubishi Electric a devenit chiar mai mică și mai silențioasă!

Unitate de tratare a aerului pe perete - recuperator Lossnay

Pentru a menține un microclimat sănătos în apartament ar trebui să asigure un sistem de ventilație. În ceea ce privește costul, confortul, fiabilitatea și economia de energie, unitatea de tratare a aerului Lossnay este eficientă.


 

Instalațiile Lossnay sunt echipate cu un recuperator patentat de Mitsubishi Electric, unde schimbul de căldură și umiditatea schimbă aerul evacuat. În timpul iernii, aerul furnizat în cameră este încălzit și umezit cu aer cald, care este scos din încăpere. În vara, dimpotrivă, aerul furnizat este parțial răcit și uscat. Acest lucru nu numai că reduce consumul de energie, ci și îmbunătățește bunăstarea.

Nu există componente în mișcare în instalația Lossnay, cu excepția ventilatorului, deci are nevoie doar de o întreținere simplă - curățarea filtrului și a schimbătorului de căldură.




Caracteristicile instalațiilor:

- Modelele VL-50 (E) S2-E sunt montate pe perete: orizontal sau vertical.

- Aerul este furnizat și îndepărtat printr-o singură gaură din perete cu un diametru de 120 mm.

- Debitul de aer poate fi ajustat (înalt și scăzut).

- Este construit un amortizor care blochează canalul de admisie (modul "numai de evacuare") sau ambele canale dacă este prea rece în afara.

- Complet cu accesorii VL-50 (E) S2-E furnizate pentru montare.


administrare


VL-50S2-E este echipat cu un întrerupător de cablu și un comutator de viteză.

Pentru a controla VL-50ES2-E, se utilizează un comutator cu fir (ON / OFF) și un comutator (viteza ventilatorului HIGH / LOW) de la producători terți.

Toate Articolele