Aparat de aer conditionat INVENTOR CHILLY CHLCO-09WK

Disponibilitatea: este
9 600 lei
- +

Aparat de aer conditionat mobil INVENTOR CHILLY CHLCO-09WK

123

  • Clasa energetica A pentru performanta maxima si economii de energie
  • Nivel scăzut de zgomot pentru condiții ideale
  • Modul Sleep pentru economisire ridicată de energie
  • Telecomanda pentru reglarea confortabilă și imediată a temperaturii

Senzație de răcoare incredibilă!

Noul aparat de aer condiționat portabil Chilly la 9.000 Btu/h asigură ție și celor dragi condiții ideale de răcire în orice loc pe care alegi să-l plasezi! Clasa energetică A, în combinație cu agentul frigorific de nouă generație R290, atinge niveluri ridicate de eficiență energetică. În același timp, nivelul scăzut de zgomot al dispozitivului vă permite să vă bucurați netulburat de condițiile ideale pentru dvs., în timp ce modul sleep asigură economii mari de energie prin reglarea temperaturii pe timpul nopții. In acelasi timp, telecomanda faciliteaza reglarea usoara si imediata a temperaturii si a functiilor individuale pentru a asigura ambientul ideal in spatiul dumneavoastra!

„Chill out” și bucură-te de vară!

Inventor Appliances prezinta noul aparat de aer conditionat portabil " Chilly " cu R290, cea mai recenta tehnologie in agenti frigorifici.

Design minimalist și modern plus o performanță puternică de 9.000 BTU, această unitate de aer condiționat este exact ceea ce aveți nevoie pentru vară!

Caracteristici

холодная простая установка

Instalare usoara.

Puneți discret aparatul de aer condiționat Chilly într-un colț, de-a lungul unui perete sau oriunde aveți acces la o fereastră și bucurați-vă de o prospețime binemeritată a aerului rece.

Pur și simplu reglați glisorul ferestrei, puneți furtunul de evacuare la loc și experimentați aerul rece și liniștitor cu o singură atingere a telecomenzii.

Портативность холодного переменного тока

Mobilitate. 

Chilly este proiectat pentru o portabilitate maximă, are dimensiuni compacte, cântărește 25,3 kg și măsoară: 14 inchi (l) x 28 inchi (înălțime) x 13,5 inchi (l). De asemenea, este echipat cu roți pivotante omnidirecționale încorporate, care asigură o mobilitate ușoară.

холодный пульт дистанционного управления

Telecomandă furnizată.

Setarea temperaturii și a funcțiilor de bază ale aparatului dvs. de aer condiționat portabil Chilly pot fi reglate cu ușurință, chiar și în cea mai întunecată cameră, deoarece telecomanda cu afișaj LED strălucitor vă permite să evitați necazul de a aprinde luminile noaptea pentru a obține un vizualizare mai buna.

Холодный спящий режим переменного тока

Nivel scăzut de zgomot.

În noua serie de aparate de aer condiționat portabile Inventor, structura internă a fost optimizată pentru a reduce nivelul de zgomot. Cu un nivel scăzut de presiune sonoră de 52 dB la putere maximă, aparatul de aer condiționat portabil Chilly este o alegere excelentă pentru menținerea temperaturii ideale, asigurând în același timp un nivel scăzut de zgomot pentru mediul dumneavoastră.

холодный режим сна

Modul de somn.

Bucurați-vă de o adiere plăcută, în timp ce dormiți sau vă odihniți, activând modul Sleep. Funcția de modul Sleep vă permite să setați o oră pentru ca aparatul de aer condiționat portabil Chilly să se adapteze automat la o stare de somn plăcută. Butonul se află pe telecomandă și este marcat ca „SLEEP”. Bateriile nu sunt incluse în pachet conform politicii de restricții Amazon.

flux de aer rece

Debit de aer reglabil.

Datorită grilelor inovatoare reglabile manual, puteți direcționa fluxul de aer în diferite direcții, fără a concentra aerul răcit într-un singur loc. Aerul va ajunge în fiecare colț al încăperii, asigurând circulația aerului rece într-un mod natural și uniform creând un mediu atât proaspăt, cât și relaxant.

холодные функции 3 в 1

Moduri 3 în 1.

Proiectat pentru a îmbunătăți condițiile camerei dvs. A/C portabil Chilly integrează 3 moduri convenabile:

  • Modul de răcire , pentru a vă răci camera în condiții de vreme caldă.
  • Modul ventilator pentru a furniza fie un flux de aer blând, fie puternic.
  • Modul uscat pentru a dezumidifica aerul și a menține umiditatea camerei de la 40% la 60%.

Энергетический класс А

Respectați mediul înconjurător.

Evaluat la clasa energetică „A” și combinat cu noul gaz frigorific R290, Chilly oferă în permanență niveluri ridicate de eficiență energetică. Agentul frigorific R290 nu dăunează stratului de ozon și practic nu are niciun impact asupra încălzirii globale.

Detalii tehnice

dimensiunile produsului34,5 x 35,5 x 70,3 cm; 28,74 kilograme
Descrierea garanției2 ani garanție pentru inventator.
Sunt necesare bateriiNu
Componente incluseTelecomandă fără fir, furtun de evacuare cu accesorii



CapabilitățiRăcire
Agent frigorific / încărcareR290 / 0,17 kg
Clasa energeticaA
Nivel de zgomot(Scăzut / Înalt) 46,9 / 51,9 dB(A)
Putere de intrare (răcire)1.000 W
Putere de intrare (încălzire)-
Volumul fluxului de aer(Înalt / Scăzut) 295 / 195 m³ / h
Dimensiuni (lxlxh)345 x 380 x 720 mm
Greutate netă25,3 kg
Kit de ferestreNu este inclus
Specificații principale
  • Producator Inventor
Date tehnice
  • Tip de răcire Aer condiționat
  • Capacitate 9000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1000
  • Debit de aer, m3/h 295
  • Nivel de zgomot, dB 46.9
  • Freon R290
  • Suprafata recomandata 25м²
  • Garantie 2 Ani