Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 50

Disponibilitatea: este
6 855 lei
- +

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 50


Ce putem face când afară devine foarte cald? Dacă temperaturile înalte sunt păcute în concediu, în viața de zi cu zi acestea devin apăsătoare. La soluționarea acestei probleme poate ajuta răcitorul de aer PAE 50, care a fost premiat și cu un premiu IF Design Award. Carcasa sa în culoare neagră mată conferă acestui Aicooler o prezență puternică în încăpere. Răcitorul 4-în-1 se împune nu numai prin design-ul său ci și prin capacitate și funcționalitate.

Aircooler PAE 50 răcorește atât înăuntru cât și afară.

Posibilități de utilizare aproape fără margini.

Răcitoarele Aircooler din seria PAE de la Trotec punctează în mai multe direcții. PAE 50 deține un temporizator programabil pentru o cuplare și decuplare automată a aparatului. Aceasta permite reducerea suplimentară semnificativă a costurilor de exploatare şi aşa scăzute, pentru că se reduc timpii de funcționare inutilă.

Răcitorul de aer se poate utiliza flexibil atât la interior cât și exterior: în zilele fierbinți la birou, la răcorirea sălii de sport, ca răcoritor pentru o terasă sau balcon. Pentru o climatizare în dormitor, răcitorul deține un mod silențios de noapte. Datorită capacității mari a rezervorului de apă, PAE 50 se poate utiliza ca umidificator pe întreaga perioadă a anului.

Dimensiunile sale compacte, rolele de transport integrate în carcasă precum și mânerele ergonomice dau posibilitatea unei schimbări rapide a locației. Prin posibilitatea suplimentară de montare a picioarelor, PAE 50 se poate utiliza și pe podele înclinate, pentru a preveni răsturnarea şi deplasarea accidentală.

Răcorire cu efect: Răcirea naturală prin evaporare

PAE 50 scade temperatura în încăpere prin efectul natural de răcire al evaporării (tehnologia Honeycomb). Pentru a răci, PAE 50 are nevoie de apă de la robinet, care poate fi turnată în rezervorul de apă de 20 litri sau poate fi alimentată, prin montarea unui racord de apă. Filtrul de evaporare cu structură tip fagure umidifică aerul aspirat şi îl suflă din nou sub forma unui curent de aer rece. Cu cele 4 trepte de ventilare, aparatul PAE 50 asigură o răcorire plăcută: la alegere direcţionată spre un singur punct, cu intensitate aleasă sau variabilă a ventilaţiei, asemănător cu vântul natural, sau distribuită generos în încăpere.

Sfaturi de răcorire pentru creșterea eficienței: În zilele extrem de fierbinți se poate ridica capacitatea de răcorire a PAE 50 utilizând acumulatoare de răcire sau cuburi de gheață.

Răcitorul PAE 50 împrospătează, purifică și aromatizează aerul.

Aer mai bun pentru o respirație mai bună.

Ionizatorul foarte eficient al PAE 50 elimină dace este cazul mirosul neplăcut și bacteriile din aerul încăperii. Răcitorul Aircooler deține și un difuzor de ulei parfumat, pentru creșterea confortului. Sunt suficiente câteva picături din aceste uleiuri eterice, pentru ca după o zi grea de muncă să aveţi o climă plăcută în întreaga încăpere.

Răcitorul PAE 50 asigură o climă plăcută chiar și pe perioada de iarnă. Căile respiratorii suferă de iritaţii. Când în zilele reci porniţi caloriferul, puteţi porni şi funcțiunea de umidificator a răcitorului PAE 50. Cu răcitorul PAE 50 se poate preveni apariţia aerului încălzit neplăcut de uscat. Prin capacitatea de evaporarea de 2 litri pe oră, răcitorul umidifică până la 10 ore. Un adevărat multitalent!

Cu un debit de aer de 750 m³/h, răcitorul PAE 50 se recomandă pentru încăperi de până la 150 m³. Prin consumul de energie de numai 145 wați, acest răcitor este apreciat de economic.


PAE 50 - filtru tip fagurePAE 49 - ionizare și umidificare
Tehnologie inovatoare de tip fagure: filtrul de fagure, atunci când este înmuiat, oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
4-în-1: răcire cu aer, ventilație, ionizare, umidificare a aerului. Aerul aspirat este curatat cu ajutorul filtrului de aer si al ionizatorului integrat si umidificat si racit de filtrul de evaporare.
Funcții PAE 49 / PAE 50PAE 49 - umpleți rezervorul de apă
Răcitoarele de aer PAE 49 și PAE 50 au o gamă largă de funcții de confort: răcire cu aer, umidificare a aerului, 4 niveluri de ventilator, mod vânt natural, funcție swing, mod noapte, cronometru, ionizare. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
Rezervorul mare de apă de 20 de litri rezistă până la 10 ore de răcire sau umidificare. Capacitatea de răcire poate fi mărită și mai mult cu cele 4 pachete de răcire furnizate sau prin adăugarea de cuburi de gheață. Indicatorul de nivel al apei vă arată dintr-o privire câtă apă a mai rămas în răcitorul de aer. În plus, rezervorul poate fi conectat direct la o conductă de apă cu furtunul inclus în pachetul de livrare.
PAE 49 - difuzor de ulei parfumatPAE 50 de picioare
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
Bucurați-vă de parfumul dvs. favorit relaxant sau stimulator individual. Cele două răcitoare de aer PAE 49 și PAE 50 au un difuzor opțional de ulei de parfum pentru aromatizarea aerului din încăpere care poate fi atașat la orificiul de evacuare a aerului.
Poziția dispozitivului poate fi schimbată rapid și ușor cu rolele integrate în partea de jos a carcasei. Picioarele furnizate, pe de altă parte, permit un suport permanent ferm și sigur, chiar și pe podele cu o ușoară înclinare.

Cele două răcitoare de aer fac o figură fină peste tot

PAE 49 - cerere la birouPAE 50 - aplicare in dormitor
Când lucrurile se încălzesc din nou la birou, răcitoarele de aer evaporative PAE 49 și PAE 50 ajută la crearea unei atmosfere plăcute de lucru într-un mod natural.
SPECIFICATII TEHNICE
Volumul de aer

Nivel maxim [M³/h]750

Viteza de evacuare a aerului [m/s]al 11-lea
ventilator

radialda

axial-

Viteza ventilatoruluial 4-lea
Capacitate de evaporare

max. [l/h]2
Mediu de răcire

Mediu de răcireaer
Conditii de mediu

Temperatura min. [° C]5

Temperatura max. [° C]43
Rezervor de apă

Conținut în [l]al 20-lea
Valori electrice

Conexiune la rețea220 - 240 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]145
Conexiune electrica

ConectorCEE 7/16

Lungime cablu [m]1.6
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]73
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]390

Lățimea (fără ambalaj) [mm]350

Înălțime (fără ambalaj) [mm]880
Greutate

(fără ambalaj) [kg]al 13-lea
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Funcție de împrospătare a aerului
da

Funcție de răcire cu aer
da

Ionizareda

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Telecomanda IRda

Funcția de ventilație
da

Răcire evaporativă cu tehnologie de tip fagure
da

Opriți când rezervorul de apă este gol
da

Indicator de nivel al apei
da

Lampă de avertizare când rezervorul de apă este gol
da

Modul de noapteda

Operație continuă
da

direcția de descărcare reglabilă
da

Funcția de cronometru
da

Funcția de balansare
da

Afișaj LEDda
Funcția de cronometru

Se poate selecta ora de pornire
da

Timp de oprire preselectabil
da
mobilitate

Picioareleda

Role de transport din plastic
da

Mânere încastrate
da




Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 145
  • Debit de aer, m3/h 750