Aer conditionat mobil TROTEC PAC 2010 E

Disponibilitatea: este
8 465 lei
- +

AER CONDIȚIONAT LOCAL PAC 2010 E

Conceptul de prospețime perfectă pe un design cool

Aparatul de aer condiționat 3 în 1 PAC 2010 E. este proiectat în mod revigorant, datorită puterii sale de 2,1 kW și a gamei sale largi de funcții pentru răcire, ventilație și dezumidificare, este ideal pentru crearea unui climat plăcut, confortabil în camerele mai mici.

Climatică holistică, cu aer condiționat PAC 2010 E

Răcire, dezumidificare și ventilație la cele mai fine

Eticheta eficienței energetice PAC 2010 E

PAC 2010 E face viața extrem de ușoară chiar și la căldura de vară - și întotdeauna cea mai tare și mai confortabilă. Pe de o parte, designul cool al aparatului de aer condiționat contribuie, iar pe de altă parte varietatea funcțiilor multi-talentului 3 în 1. Pentru a răci camerele încălzite până la 65 m³ pentru a reîncărca temperaturile vizibil în cel mai scurt timp posibil, aparatul de aer condiționat din cameră are o funcție de răcire, precum și o funcție de dezumidificare și ventilație. Interacțiunea celor trei funcții creează o atmosferă holistică și confortabilă.

În funcționare continuă, modul automat al PAC 2010 E asigură o răcire optimă pentru a atinge climatul interior dorit. Suflarea automată a aparatului de aer condiționat contribuie decisiv la acest lucru. Dacă setarea „Automată” este selectată în modul Fan, sistemul de climatizare reglează automat viteza ventilatorului în funcție de temperatura mediului.

Dacă dispozitivul trebuie utilizat în principal la anumite ore, cum ar fi seara, funcția de cronometrare permite pornirea și oprirea controlată de timp. Dacă PAC 2010 E nu este necesară pentru o perioadă mai lungă de timp, funcția de auto-spălare poate fi utilizată pentru a îndepărta condensul din sistemul de climatizare - deci depozitarea este posibilă fără probleme.

Pentru un somn bun, aerul condiționat are un regim de noapte care crește încet temperatura. În plus, afișajul LED poate fi oprit complet, astfel încât să nu fiți deranjați de nicio lumină inutilă.

Modul de funcționare respectiv, temperatura camerei, cele trei niveluri de ventilație și suflanta automată pot fi controlate cu telecomanda IR de lungă durată sau reglate direct prin intermediul panoului de control al butonului de meniu confortabil al unității de climatizare.


Reciclarea apei de condensare  Spre deosebire de multe alte unități de aer condiționat, recipientul de condens din PAC 2010 E trebuie golit foarte rar, deoarece utilizează apa condensată pentru a răci condensatorul printr-un sistem inteligent de reciclare și astfel se evaporă o mare parte.

Avantaje practice:

  • Clasa de eficiență energetică A
  • Capacitate de răcire de 2,1 kW
  • Trei moduri de operare: răcire, ventilație, dezumidificare
  • Trei niveluri de ventilație
  • Funcție cronometru
  • Ecran LED practic
  • Tastatură cu membrană ușor de îngrijit
  • Direcția de descărcare a aerului reglabilă
  • Telecomanda IR
  • Filtru de aer detașabil
  • Funcționare liniștită <51 dB (A)

   

Securitate dovedită

Beneficiați de calitatea mărcii Trotec ca garanție a unei valori ridicate, securitate și funcționalitate. Cu sigiliul GS protejat legal, centrul de testare Intertek certifică faptul că, dacă acest dispozitiv este utilizat așa cum este prevăzut sau prevăzut, nici siguranța și nici sănătatea utilizatorului nu sunt puse în pericol.

Refrigrant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în sistemele de climatizare

În fiecare an, agenții de răcire sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare pentru mediu (gaze cu efect de seră). Prin urmare, utilizarea substanțelor frigorifice alternative este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest aparat de aer condiționat aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul refrigerant natural (R290) este un compus organic și este unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții de răcire sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici un potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) și nici un efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Beneficiu suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, în plus, reduce costurile de energie. 

Sfat: Fratele cel mai mare al PAC 2010 E este recomandat pentru camerele de aer condiționat până la 85 m³. Unitatea de aer condiționat PAC 2610 E din același design îndeplinește toate cerințele clasei de eficiență energetică A și are un consum extrem de economic combinat cu o capacitate ridicată de răcire de 2,6 kW.

Care este cerința dvs. de capacitate de răcire?
O ieșire de răcire prea mică sau prea mare determină costuri energetice inutile. Prin urmare, calculați rapid și ușor necesarul de capacitate de răcire pentru spațiul dvs. de locuit și birou. Faceți clic aici pentru calcul ...

Instalarea și întreținerea PAC 2010 E

Aparatul de aer condiționat poate fi configurat în câțiva pași simpli și este imediat gata de utilizare.

Filtrul de aer preasamblat curăță aerul din încăpere de scame, praf și păr de animale și este ușor de îndepărtat și de curățat.

Sigilarea geamurilor AirLock 100

Sfat : utilizați fereastra practică AirLock sau garnitura ușii pentru a fixa furtunul de evacuare furnizat   Acest lucru asigură că nu există pierderi de frig prin fereastră sau ușă și permite ca furtunul să fie atașat la orice tip de fereastră (casetă, înclinare, fereastră de acoperiș înclinat) sau ușă (casetă sau ușă înclinată). AirLock crește eficiența de răcire a aparatului de aer condiționat și reduce costurile de consum.

Descrierea produsului este preluată de pe site-ul web al producătorului TROTEC, prin urmare, verificați datele de traducere automată.


Specificații principale
Date tehnice
  • Tip de răcire Aer condiționat
  • Capacitate 7000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 900
  • Debit de aer, m3/h 320
  • Nivel de zgomot, dB 51
  • Freon R290
  • Suprafata recomandata 20 м²
  • Garantie 1 An