Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 49

Disponibilitatea: este
6 996 lei
- +

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 49

Pentru o climatizare mai bună: răcește, umidifică și curăță aerul

Purificatorul PAE 49 se prezintă în alb complet și a fost decorat cu premiul IF Design Award. Răcitorul 4-în-1-de aer ridică standardul nu numai prin design, ci și prin multitudinea de funcțiuni și performanță.

Aircooler PAE 49 răcește înăuntru și afară.

Posibilități de utilizare nenumărate.

Aircooler din seria PAE de la Trotec punctează direct în mai multe direcții. PAE 49 de exemplu, deține un temporizator programabil pentru cuplare și decuplare automată. Astfel se mențin scăzute costurile de întreținere care sunt oricum scăzute.

Răcitorul de aer este utilizabil deosebit de flexibil atât în interior cât și la exterior: în birou zi de zi, pentru răcirea din încăperile de fitnes sau pentru împrospătare pe balcon sau terase. Pentru climatizarea din camerele de dormit, răcitorul este dotat cu un mod de funcționare silențios pentru perioada nopții. Datorită rezervorului mare de apă, răcitorul PAE 49 se poate utiliza pe întreaga perioadă a anului ca umidificator de aer.

Datorită dimensiunilor sale compacte, a rolelor incorporate în partea inferioară și a mânerelor ergonomice, răcitorul poate fi mutat cu ușurință de la o locație la alta. Purificatorul poate fi fixat pe podelele înclinate cu ajutorul unui picior montabil.

Răcire eficientă prin procesul natural de evaporare

PAE 49 coboară temperatura din încăperi cu ajutorul procesului natural de evaporare (tehnologie Honeycomb). Pentru răcire PAE 49 necesită doar apă de la robinet care poate fi înmagazinată în rezervorul de 20 de litri sau poate fi alimentat permanent cu apă prin racordul de apă. Filtrul de evaporare cu structură de fagure umidifică aerul aspirat și îl expulzează înapoi în încăpere sub formă de aer rece. Prin cele 4 trepte de suflare PAE 49 produce o împrospătare a aerului care se resimte imediat. Aparatul poate fi îndreptat punctual cu o intensitate alternantă a ventilatorului care reproduce natural intensitatea vântului sau poate împrăștia aerul pe spații largi în încăpere.

Sfaturi pentru mărirea performanței de răcire:

În zilele extrem de calde puterea de răcire a PAE 49 poate fi ridicată cu ajutorul celor patru acumulatoare de răcire sau prin adăugarea suplimentară a cuburilor de gheață!

Răcitorul de aer PAE 49 împrospătează, purifică și aromatizează.

Un aer mai curat pentru o respirație sănătoasă.

Ionizatorul eficient al răcitorului PAE 49 elimină la nevoie mirosurile neplăcute șii bacteriile din aer. Răcitorul de aer dispune de un difuzor de ulei aromat pentru creșterea stării de bine. Doar câteva picături din uleiul eteric ajung pentru a crea după o zi obositoare de muncă o climă plăcută.

Chiar și pe timpul iernii, răcitorul de aer PAE 49 ajută la o climatizare plăcută în încăperi. Atunci când pe timpul iernii se pornesc caloriferele, umiditatea din aer scade simțitor. Acest lucru irită căile respiratorii și modifică starea de bine. Cu ajutorul funcției de umidificare a PAE 49 se împiedică formarea de aer uscat și neplăcut. Capacitatea de evaporare de 2 litri pe oră face posibilă o durată de lucru de 10 ore. Acest fapt face din aparat un adevărat talent versatil!

PAE 50 - filtru tip fagurePAE 49 - ionizare și umidificare
Tehnologie inovatoare de tip fagure: filtrul de fagure, atunci când este înmuiat, oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
4-în-1: răcire cu aer, ventilație, ionizare, umidificare a aerului. Aerul aspirat este curatat cu ajutorul filtrului de aer si al ionizatorului integrat si umidificat si racit de filtrul de evaporare.
Funcții PAE 49 / PAE 50PAE 49 - umpleți rezervorul de apă
Răcitoarele de aer PAE 49 și PAE 50 au o gamă largă de funcții de confort: răcire cu aer, umidificare a aerului, 4 niveluri de ventilator, mod vânt natural, funcție swing, mod noapte, cronometru, ionizare. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
Rezervorul mare de apă de 20 de litri rezistă până la 10 ore de răcire sau umidificare. Capacitatea de răcire poate fi mărită și mai mult cu cele 4 pachete de răcire furnizate sau prin adăugarea de cuburi de gheață. Indicatorul de nivel al apei vă arată dintr-o privire câtă apă a mai rămas în răcitorul de aer. În plus, rezervorul poate fi conectat direct la o conductă de apă cu furtunul inclus în pachetul de livrare.
PAE 50 - functie de balansarePAE 49 - difuzor de ulei parfumat
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
Bucurați-vă de parfumul dvs. favorit relaxant sau stimulator individual. Cele două răcitoare de aer PAE 49 și PAE 50 au un difuzor opțional de ulei de parfum pentru aromatizarea aerului din încăpere care poate fi atașat la orificiul de evacuare a aerului.
Poziția dispozitivului poate fi schimbată rapid și ușor cu rolele integrate în partea de jos a carcasei. Picioarele furnizate, pe de altă parte, permit un suport permanent ferm și sigur, chiar și pe podele cu o ușoară înclinare.

Cele două răcitoare de aer fac o figură fină peste tot

PAE 49 - cerere la birouPAE 50 - aplicare in dormitor
Când lucrurile se încălzesc din nou la birou, răcitoarele de aer evaporative PAE 49 și PAE 50 ajută la crearea unei atmosfere plăcute de lucru într-un mod natural.
Cu designul lor elegant în negru sau alb, răcitoarele de aer subțiri se potrivesc perfect în orice design de cameră pentru a economisi spațiu.
Răcitoarele de aer PAE 49 și PAE 50 asigură o răcire simplă în zilele caniculare. Pur și simplu plasați dozatorul de prospețime chiar acolo unde doriți să vă bucurați de briza răcoritoare.
SPECIFICATII TEHNICE
Volumul de aer

Nivel maxim [M³/h]750

Viteza de evacuare a aerului [m/s]al 11-lea
ventilator

radialda

axial-

Viteza ventilatoruluial 4-lea
Capacitate de evaporare

max. [l/h]2
Mediu de răcire

Mediu de răcireaer
Conditii de mediu

Temperatura min. [° C]5

Temperatura max. [° C]43
Rezervor de apă

Conținut în [l]al 20-lea
Valori electrice

Conexiune la rețea220 - 240 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]145
Conexiune electrica

ConectorCEE 7/16

Lungime cablu [m]1.6
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]73
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]390

Lățimea (fără ambalaj) [mm]350

Înălțime (fără ambalaj) [mm]880
Greutate

(fără ambalaj) [kg]al 13-lea
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Funcție de împrospătare a aerului
da

Funcție de răcire cu aer
da

Ionizareda

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Telecomanda IRda

Funcția de ventilație
da

Răcire evaporativă cu tehnologie de tip fagure
da

Opriți când rezervorul de apă este gol
da

Indicator de nivel al apei
da

Lampă de avertizare când rezervorul de apă este gol
da

Modul de noapteda

Operație continuăda

direcția de descărcare reglabilă
da

Funcția de cronometru
da

Funcția de balansare
da

Afișaj LEDda
Funcția de cronometru

Se poate selecta ora de pornire
da

Timp de oprire preselectabil
da
mobilitate

Picioareleda

Role de transport din plastic
da

Mânere încastrate
da



Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 145
  • Debit de aer, m3/h 750