Purificator și umidificator de aer Sharp KCA50EUW

Disponibilitatea: nu
7 999 lei

Purificator și umidificator de aer Sharp KCA50EUW

 

Purificatorul de aer cu tehnologie patentată de ioni de plasmă de înaltă densitate, cu umidificare și circulație a aerului pentru uz casnic. Acesta este recomandat pentru o suprafață de aproximativ 38 m2.

Purificatorul de aer cu funcție de umidificator, Purificarea aerului cu ajutorul tehnologiei Plasmacluser, purificare 306 m3/h, umidificare 600 ml/h, filtru HEPA, filtru de carbon, consum redus de energie (20 W), funcționare silențioasă (doar 16 dB, dB), mod inteligent - reacționează la schimbările condițiilor din încăpere, poate fi utilizat până la 38 m2.

  • Funcția de umidificare
  • Filtru HEPA care protejează împotriva germenilor: Îndepărtarea eficientă a prafului
  • Concentrație ridicată de ioni în plasmă
  • Indicator de umezeală și praf
  • Sistem unic de circulație a aerului
  • Brațe ușoare
  • Protecția copilului
  • Purificarea aerului

Aparatul conține un filtru de apă, astfel încât puteți folosi apa de la robinet fără probleme. Nu este nevoie să folosiți ingrediente chimice, cum ar fi bio-absorbante sau agenți de decalcifiere. 

Umidificarea cu ajutorul funcției AIR se face prin măsurarea volumului. Moleculele microscopice invizibile sunt distribuite uniform în întreaga încăpere în care funcționează umidificatorul. Umidificatorul are o eficiență de umidificare foarte mare, de 350 ml/h, ceea ce înseamnă că poate furniza până la 8 litri pe zi. Unitatea este dotată cu un indicator de adaos de apă. Aparatele Sharp sunt dotate în mod deliberat cu un rezervor de apă mic (acest model de 3,6 litri). Prin fierberea mai frecventă a apei, nu există riscul ca bacteriile să se înmulțească în recipient și, prin urmare, să se elibereze în atmosferă.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ PENTRU UN AER CU ADEVĂRAT CURAT

Tehnologia unică de ionizare și purificare a aerului Plasmacluster elimină ciupercile de mucegai, bacteriile, virușii, alergenii și alte particule dăunătoare din aer, utilizând ioni încărcați negativ și pozitiv pentru a menține echilibrul de ioni pozitivi și negativi din încăpere în condiții naturale ideale.


Filtrarea prafului, polenului și a fumului

ÎNDEPĂRTAREA ALERGENILOR

Filtrul True HEPA de înaltă performanță captează până la 99,97% din toți alergenii tipici, cum ar fi particulele de praf, polenul, particulele de păr de animale și fumul. Particulele de alergeni de origine animală și moleculele de fum de țigară au, în general, dimensiuni mai mici de 1 micron. Sistemul de filtrare a aerului True HEPA este capabil să rețină cele mai mici particule dăunătoare de până la 0,3 microni, ceea ce filtrele convenționale nu pot face.

DETECTEAZĂ, AFIȘEAZĂ ȘI REACȚIONEAZĂ AUTOMAT

Senzorii de temperatură, praf și umiditate monitorizează calitatea aerului și curăță și umidifică automat, după cum este necesar, astfel încât să vă puteți bucura de un aer mai sănătos și mai proaspăt!

AMELIORAREA SIMPTOMELOR CAUZATE DE AERUL USCAT

Umidificatoarele ajută la ameliorarea problemelor de sinusuri, a gâtului uscat, a ochilor și a buzelor crăpate. De asemenea, acestea pot ajuta la calmarea pielii uscate cauzate de psoriazis, tulburări tiroidiene, medicamente topice și produse cosmetice. Încălzitoarele folosite iarna pot reduce umiditatea din aer, așa că un umidificator este util.



EFECT UNIC
Purificarea aerului cu ioni plasmacluster nu trebuie confundată cu alte metode de purificare a aerului care utilizează, de asemenea, ioni încărcați pozitiv sau negativ, deoarece majoritatea acestor metode purifică aerul direct în interiorul dispozitivului și nu în încăpere. În plus, în aceste cazuri, particulele nedorite și pereții celulari ai microorganismelor deteriorate nu sunt îndepărtați.

DUBLU EFECT DE PURIFICARE A AERULUI
Purificatorul de aer cu ioni Plasmacluster curăță aerul prin intermediul ionilor pozitivi și negativi. Aceștia sunt ioni de hidrogen pozitivi și ioni de oxigen negativi extrași din moleculele de apă din aer. În același timp, aerul este purificat cu ajutorul unui sistem de filtrare diferit. Oferă un efect unic dublu de purificare a aerului: prin ioni și filtre.

EFICACITATE DOVEDITĂ
S-a dovedit că tehnologia Plasmacluster reduce semnificativ bacteriile, mucegaiul și mucegaiul. Este atât de eficient încât este folosit acum de companii auto de top pentru a împrospăta aerul din interiorul mașinilor și în frigidere pentru a păstra prospețimea alimentelor și a elimina mucegaiul.

CERTIFICAT DE LABORATOR INDEPENDENT

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster sunt testate de laboratoare independente pentru a verifica performanța sistemului de purificare a aerului. Fiecare model are propriul rating CADR, care arată cât de repede sunt eliminate fumul, praful și polenul atunci când aerul din cameră este schimbat de 5 ori pe oră.

Ionii intră în contact cu suprafața sporilor de mucegai, bacterii și viruși, formând radicali HO, care au capacități oxidative ridicate. Radicalii HO atașează hidrogenul H de proteinele de pe suprafața sporilor de mucegai, bacterii și viruși, distrugându-i.


Parametrii de bază
Aria de purificare:38 m²
Aria de umidificare:38 m²
Consumul de energie:42 W
Nivelul de zgomot:48 dB
Mod operare:Electronic
Greutate:7.2 kg
Funcționalitate suplimentară
Ionizare:Da
Caracteristicile setului complet
Filtru:Pre-filtrare, HEPA
Specificații principale
  • Producator Sharp
  • Suprafață, м² 38
  • Consumul de energie, W 42
  • Nivel de zgomot, Db 48
  • Umidificatoare da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Display da
  • Dimensiuni 60.3 см x 9.9 см x 27.3 см
  • Garanție, Luni 24