Purificator si umidificator de aer Sharp KCA60EUW

Disponibilitatea: este
9 999 lei
- +

Purificator si umidificator de aer Sharp KCA60EUW


ШАРП KCA60EUW

Modelul din seria SHARP KC-A este un adevărat gigant printre purificatoarele de aer.

SHARP KC-A60EUW combină tehnologii avansate de filtrare mecanică, umidificare prin evaporare și ionizare Plasmacluster.

Proiectat pentru spații mai mari, este perfect pentru încăperi de până la 48 m².

Cel mai mare avantaj al său este filtrul eficient HEPA, care captează eficient particulele de smog și alergenii, asigurând un aer curat și sănătos.

Dacă vă pasă de protecția împotriva poluării și a alergenilor, acest model SHARP va fi alegerea perfectă.

Purificator de aer Sharp KC-A60EUW

Caracteristici importante ale purificatorului-umidificatorului de aer cu filtru HEPA Sharp KCA60EUW Plasmacluster:

  • Neutralizarea 99% a mucegaiului din aer  (testat de Laboratorul de Cercetare Alimentară din Japonia)
  • Eficiența neutralizării virușilor este de 99% (ionii de grup de plasmă descompun și elimină proteinele vârf ale virușilor, scăpând astfel de viruși înșiși, peretele celular al alergenilor, constând de obicei în excremente de acarieni de praf, acarieni morți și elimină proteina din acesta, neutralizându-le astfel efectul. *Testul a fost efectuat un cercetător englez independent de viruși Retroscreen Virology Ltd.)
  • 99,9% eficient în neutralizarea alergenilor și acarienilor de praf (test realizat de Universitatea de Științe din Hiroshima)
  • Reduce creșterea mucegaiului aderent. (Concentrațiile mari de ioni Plasmacluster neutralizează mucegaiul din aer și reduc creșterea sporilor de mucegai. *Test realizat de Laboratorul Japonez de Cercetare Alimentară)
  • Ionii de plasmă împiedică creșterea alergenilor de acarieni chiar și în zonele infestate cu acarieni. (Cercetare efectuată de Universitatea de Științe din Hiroshima)
  • Tehnologia Plasmacluster elimină particulele de virus COVID-19 din aer (SARS-CoV-2) cu o eficiență de 91,3% (studiu realizat de Universitatea Nagasaki din Japonia și Centrul Național pentru Epidemiologie și Prevenirea Infecțiilor)
  • Sistem activ de purificare a aerului
  • Durata de viață a filtrului cu cărbune activ (filtru dezodorizant): aproximativ 10 ani de la deschidere. (Condițiile de funcționare afectează durata de viață a filtrului. Producătorul calculează durata de viață a filtrului pentru fumatul a 5 țigări pe zi.)
  • Rezervor de apă antibacterian (rezervorul de apă și tava umidificatorului au un strat antibacterian pentru a preveni creșterea ciupercilor și bacteriilor în apă în timpul utilizării dispozitivului.)
  • Reduce polenul și sporii de mucegai. (Filtrul HEPA captează 99,97% din particule cu până la 0,3 microni. Dispozitivele ascuțite folosesc ioni eliberați în aerul din interior pentru a neutraliza particulele din aer, precum și filtre standard de spital pentru a purifica aerul din casa ta.)
  • Afișaj digital al umidității
  • Blocare pentru copii cu buton (Panoul de control al dispozitivului poate fi blocat prin apăsarea unui buton, astfel încât să puteți schimba modul de funcționare setat numai după ce ați scos blocarea pentru copii.)
  • Tehnologia senzorului (Măsurând cu precizie umiditatea și praful dintr-o cameră, precum și mirosurile și temperatura, purificatoarele de aer Sharp își ajustează automat setările pentru a menține aerul curat în orice moment.)
  • Sistem triplu de filtrare + Plasmacluster ION + umidificare
  • Flux eficient de aer (purificatoarele de aer Sharp asigură un flux de aer mai puternic, ceea ce înseamnă că curăță aerul mai rapid și mai eficient.)
  • Filtru HEPA, eficienta de filtrare 99,97%.
  • Umidificare automată inteligentă (Senzorii de temperatură/umiditate detectează și reglează automat umiditatea în funcție de modificările temperaturii camerei. În funcție de dimensiunea și umiditatea camerei, umiditatea nu ar trebui să atingă 55-65%. Sistemul reglează automat umiditatea camerei folosind senzori, protejând încăperea împotriva îmbinării cu apă. Tehnologia japoneză de purificare a aerului.)
  • Rulare pe roți (Dispozitivul se rulează pe roți, astfel încât să îl puteți muta cu ușurință oriunde fără a-l ridica.)
  • Purificare dublă a aerului folosind filtre și ioni Plasmacluster.
  • Pictograme de afișare (Afișajul purificatoarelor de aer Sharp arată informații detaliate despre nivelul de poluare și umiditate din cameră.)
  • Programe de purificare a aerului  (Când se utilizează un program special, dispozitivul purifică aerul din interior de alergeni precum praful și polenul.)
  • Afișaj de funcționare: calitatea aerului, nivelul de umiditate, ion Plasmacluster.
  • Umidificarea camerei de înaltă eficiență (Prin umidificarea de înaltă eficiență a dispozitivului, acesta crește rapid nivelul de umiditate din cameră până la nivelul ideal de umiditate pentru temperatura optimă a camerei. Sistemul este complet automat, trebuie doar să activați funcția de umidificare a camerei. dispozitiv.)
  • Nivel de zgomot de funcționare foarte scăzut
  • Durata de viață a unui filtru de umidificator este de aproximativ 10 ani din momentul deschiderii acestuia. (Durata de viață a filtrului este afectată de duritatea apei.)
  • Tehnologia ionică Plasmacluster
  • Funcția polenului
  • Praf/miros/temperatură și umiditate
  • Durată de viață a filtrului HEPA, filtru de cărbune activ: 10 ani.

Proprietăți în detaliu

Tehnologia ionică PlasmaclusterTehnologia ionică Plasmacluster

1. Eliberarea de ioni: Ionii pozitivi și negativi din grupul plasmatic, identici cu cei găsiți în natură, sunt produși în timpul descărcărilor de plasmă și apoi eliberați în aer.
2. Ionii interacționează cu microbii din aer: ionii creează radicali oxidanți puternici de hidroxid care se lipesc de suprafața mucegaiului și a virușilor. Ele elimină instantaneu hidrogenul de pe suprafața proteinelor, descompunându-le.
3. Particulele sparte se transformă în apă și revin în aer. Radicalii hidroxid (OH) se combină cu hidrogenul (H) pentru a forma apă (H2O), care este eliberată în aer sub formă de abur. Efectul unui purificator de aer Plasmacluster poate fi resimțit în toată încăperea, eliminând mirosurile și plutind particulele dăunătoare din aer. Fum de țigară, miros de animale sau chiar transpirație. În plus, tehnologia Plasmacluster ajută la distrugerea bacteriilor, mucegaiului, virușilor și acarienilor. Impactul tehnologiei a fost testat de instituții independente atât din Japonia, cât și din alte țări. Dacă o concentrație mare de ioni Plasmacluster este eliberată în aer, tehnologia poate elimina mirosul de fum de țigară de pe perdele sau canapele în 80 de minute, iar dacă hainele sunt atârnate sub fluxul direct de aer al unui dispozitiv care generează ioni Plasmacluster, mirosul de transpirația poate fi îndepărtată peste noapte (aproximativ 6 ore) și o reduce la un nivel abia vizibil. Institutul Maghiar de Tehnologii Medicale și Spitale (ORKI) a confirmat recomandarea Fundației Britanice pentru Alergie conform căreia purificatorul de aer SHARP Plasmacuster este recomandat în special persoanelor sensibile la alergenii din aer și celor care suferă de alergii respiratorii!

Cluster de plasmă

Afișaj digital al umiditățiiAfișaj digital al umidității

Nivelul exact de umiditate din cameră poate fi văzut pe panoul frontal.

Funcția polenuluiFuncția polenului

Sensibilitatea senzorului de praf trece automat la HIGH și detectează rapid impuritățile precum praful și polenul pentru a purifica aerul.

Sistem triplu de filtrare + Plasmacluster ION + umidificareSistem triplu de filtrare + Plasmacluster ION + umidificare

Prefiltrul captează praful și alte particule mari în aer. Filtrul deodorant absoarbe majoritatea mirosurilor neplăcute care apar în casă. Filtrul HEPA filtrează 99,97% din particule până la 0,3 microni. Plasmacluster purifică aerul emitând ioni pozitivi și negativi similari naturii și elimină virusul gripal, microorganismele și alergenii din aer. Sistemul de senzori monitorizează în mod constant calitatea aerului și setează automat modul de funcționare corespunzător pe baza curățeniei și umidității detectate a aerului.

Nivel de zgomot de funcționare foarte scăzutNivel de zgomot de funcționare foarte scăzut

Datorită nivelului scăzut de zgomot în timpul funcționării, vă puteți relaxa în liniște lângă dispozitiv.

Sistem activ de purificare a aeruluiSistem activ de purificare a aerului

Spre deosebire de purificatoarele de aer tradiționale cu filtru HEPA, sistemul de purificare a aerului Sharp Plasmacluster ION nu numai că purifică aerul inhalat utilizând filtrul HEPA al dispozitivului, ci furnizează și aerul expirat cu ioni de purificare Plasmacluster ION, care, prin fluxul de aer, ajung în puncte mai îndepărtate. departe de aparat. Cu ajutorul IONS puteți neutraliza și contaminanții departe de echipamente (mucegai, acarieni, viruși, bacterii).

Filtru HEPA, eficienta de filtrare 99,97%.

Purificatorul de aer atrage aer din cameră prin porturile de admisie, aerul trece prin prefiltru, filtru de deodorizare și filtru HEPA (filtru HEPA = filtru de aer de particule de înaltă eficiență - „filtru de aer de particule de înaltă eficiență”) în dispozitiv , iar apoi iese prin priză. Filtrul HEPA este capabil să îndepărteze 99,97% din particulele de praf de 0,3 microni care trec prin filtru și, de asemenea, ajută la absorbția mirosurilor. Filtrul deodorant absoarbe treptat mirosurile pe măsură ce trec prin filtru.

Caracteristici

Caracteristici de Bază

Tipul dispozitivuluiUmidificator și purificator de aer
Suprafața deservită recomandată48 m2
Volumul rezervorului de apă4 l
Metoda de instalareDe podea
Consum maxim de apă730 ml/h
Nivel de zgomot maxim49 dB
CuloareAlb
Nuanță culoareAlb

Control și Indicație

IndicaţieIluminarea butoanelor de comandă
Higrostat / HigrometruHigrometru
Timer pornire/oprireDa
Reglarea intensității aburuluiDa
Tip controlElectronic cu butoane
Durata functionarii5.5 ore

Alimentare și acumulator

Sursă de alimentareRețea electrică
Consum energie60 W

Dimensiuni și Greutate

Adâncime29.5 cm
Greutate11 kg
Înălţime64.3 cm
Lăţime41.6 cm

Funcții

IonizareDa

Caracteristici

Filtre utilizateHEPA, Carbon
Specificații principale
  • Producator Sharp
  • Suprafață, м² 48
  • Consumul de energie, W 60
  • Nivel de zgomot, Db 19
  • Debit de aer, м³/h 396
  • Regim de noaptea da
  • Umidificatoare da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni В 643 мм х Г 295 мм х Ш 416 мм.
  • Garanție, Luni 24