Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

Disponibilitatea: nu
5 800 lei

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

Elimină aldehidele și mirosurile neplăcute | 99,99% eficient împotriva bacteriilor | Potrivit pentru familiile cu copii mici

Protecție pe tot parcursul anului

Viteză de livrare a aerului curat de 8330 l/min

Purificatorul de aer Xiaomi Air Purifier 4 Pro are o viteză de livrare a aerului de 8330 litri pe minut, care poate acoperi o cameră de 10 m3 în doar 3 minute. Datorită acestei performanțe ridicate, bebelușul dumneavoastră va respira mereu aer proaspăt și curat.

Eficacitate crescută împotriva formaldehidei și toluenului

Eficiența de îndepărtare a formaldehidei a fost crescută cu un procent record de 185%, oferind protecție respiratorie maximă pentru adulți și copii. Elementul filtrant puternic asigură eliminarea gazelor nocive, cum ar fi formaldehida și toluenul.

Inactivarea bacteriilor și virușilor cunoscuți

Acoperirea dublă antibacteriană și antivirală ajută la inactivarea virușilor și bacteriilor comune, protejând copiii, femeile însărcinate și persoanele în vârstă de riscul diferitelor infecții.

Protecție dublă împotriva microbilor

Sistem de curățare complet

Elementul de filtrare în cinci straturi are o suprafață de filtrare mare și curăță rapid aerul de alergenii acumulați. Filtrul absoarbe instantaneu mirosurile și PM2,5 și reține eficient polenul, bacteriile și alte microorganisme dăunătoare.

Carbune activ de înaltă calitate

Durată lungă de viață a filtrului

Durata de viață a elementului filtrant a fost prelungită de peste 1,5 ori, ajungând la aproximativ 270 de zile. Elementul de filtru actualizat Xiaomi Air Purifier 4 Pro nu necesită înlocuire frecventă și vă economisește bani.

Ușor de dezasamblat și de curățat

Partea superioară a conductei de aer are o construcție detașabilă și este ușor de curățat de praful acumulat. Curățarea în timp util a paletelor ventilatorului evită contaminarea secundară a aerului atunci când aparatul de curățare este în funcționare continuă.

Funcționare silențioasă

Nivelurile de zgomot de până la 33,4 dB (A) îl fac practic silențios. De asemenea, puteți reduce luminozitatea ecranului la zero și puteți pregăti totul pentru un somn odihnitor, fără neplăceri externe.

Afișarea datelor pe ecranul OLED

Afișajul OLED luminos afișează în timp real date privind modul de funcționare și starea aerului din unitate. Afișajul color intuitiv oferă informații rapide despre gradul de contaminare a aerului și vă permite să setați rapid modul de curățare dorit.

Senzor laser pentru monitorizarea aerului

Un senzor laser de mare precizie monitorizează gradul de contaminare a aerului și reglează viteza de lucru a purificatorului în funcție de valoarea măsurată.

Control de la distanță prin intermediul aplicației

Datorită aplicației mobile Mi Home, ușor de utilizat, puteți monitoriza starea de funcționare a unității și puteți modifica setările de purificare a aerului chiar și atunci când sunteți departe de casă.

Controlul vocal

Atenție la detalii

-Dimensiune: 275×275×680 mm
-Culoare: alb
-Frecvență: 50/60 Hz
-Putere nominală: 50W
-Greutate: aproximativ 6,8 kg
-Suprafața aplicabilă: 35-60 m2
-Control: afișaj OLED
-Material: plastic ABS
Specificații principale
  • Producator Xiaomi
  • Suprafață, м² 60
  • Consumul de energie, W 50
  • Nivel de zgomot, Db 33.4
  • WiFi da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Garanție, Luni 24