Purificator de aer Samsung AX90T7080WD/ER

Disponibilitatea: nu
8 999 lei
8 549 lei

Purificare rapidă și eficientă a aerului

Alimentare cu aer cu 3 căi

Purificatorul de aer Samsung AX90T7080WD vă ajută să purificați rapid și eficient volume mari de aer prin filtrarea spațiului din fiecare colț. Panoul frontal atrage cu ușurință aerul, iar sistemul de ventilație distribuie rapid fluxurile curățate în trei direcții. Datorită acestui fapt, modelul asigură o curățare eficientă și rapidă până la 701 metri cubi. aer pe oră *.

* Pe baza testelor de laborator comparativ cu purificatorul Samsung AX40K3020UWD.

Îndepărtează aproape 100% praf

Filtru multi-strat

Obțineți referința la puritatea aerului cu un filtru cu mai multe straturi. Sistemul extrage praful și particulele mici la trei niveluri: un pre-filtru captează particule mai mari din aer, iar un filtru de dezodorizare neutralizează gazele periculoase *. Etapa finală de curățare îndepărtează aproape 100% praf de microdistribuitor, chiar dacă dimensiunea particulelor este de 0,4 μm **.

* Studii efectuate pe AX80K7580WFD cu stiren, benzen, toluen, etilbenzen, formaldehidă și xilen în laboratorul Institutului Național de Testare din Coreea.
** Filtrul ultra-fin elimină aproximativ 99,97%.

Indicație de stare

Afișaj informativ

Un afișaj informativ vă va spune nu numai despre starea purificatorului, ci și despre nivelul de saturație a aerului cu praf și gaze. Senzorii detectează praful și mirosurile, iar un afișaj digital va afișa nivelul exact de contaminare cu o indicație a dimensiunii particulelor fine.

Telecomanda de pe un smartphone

Suport SmartThings

Păstrați aerul din casă curat, chiar și atunci când sunteți afară. Purificatorul este echipat cu un modul Wi-Fi și poate fi controlat prin intermediul aplicației SmartThings. Doar instalați aplicația pe smartphone și configurați de la distanță purificatorul *.

* Conceput pentru a funcționa cu Android și iOS, necesită o conexiune Wi-Fi.

Purificare automată a aerului

Modul Auto și Sleep

Purificatorul se adaptează cu ușurință stilului tău de viață. Utilizați modul automat, în care dispozitivul detectează independent starea aerului, reglează puterea și reglează viteza de curățare. Lucrând în modul Repaus, modelul dezactivează afișajul, intră într-un mod mai silențios și creează curenți de aer blând.

Design compact, întreținere ușoară

Design modern

Sporiți confortul în casa dvs. cu un purificator de aer eficient și elegant. Dispozitivul are o dimensiune compactă și un design modern în culori monocrome, așa că va fi potrivit în fiecare cameră. Pentru a înlocui și întreține filtrul, este suficient să scoateți panoul frontal fără a muta curățătorul în sine.

Simplu și sigur

Semnal de schimbare a filtrului

Când resursa de filtrare este epuizată, dispozitivul vă va solicita acest lucru, informându-vă cu un semnal sonor.

Temporizator

Setați durata de funcționare a purificatorului utilizând funcțiile de temporizare și economisiți energie.

Protecția Copilului

Blocați aparatul pentru a împiedica copiii să modifice setările și să opereze purificatorul de aer.






Pagina web al producatoruluiSamsung

Specificații principale
  • Producator Samsung
  • Suprafață, м² 100
  • Consumul de energie, W 90
  • Nivel de zgomot, Db 54
  • Debit de aer, м³/h 701
  • WiFi da
  • Regim de noaptea da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 360 x 1054 x 284 мм
  • Garanție, Luni 24