Purificator de aer Beurer LR330

Disponibilitatea: este
8 960 lei
- +

Purificator de aer Beurer LR330


   Este confortabil să trăiești și să lucrezi în interior, cu o umiditate relativă de 50 până la 60%. Umiditatea relativă se încadrează adesea sub limita recomandată, de exemplu din cauza încălzirii sau a verii calde și uscate. Purificatoarele de aer și purificatoarele de apă atrag aerul înconjurător cu un ventilator și filtrează particulele de murdărie din aer. Nu lăsați șanse de praf casnic, polen, păr de animale și mirosuri neplăcute! După curățare, instrumentele eliberează aerul umidificat în atmosferă.



   Purificatorul de aer Beurer LR330 va ajuta la eliminarea aerului din casa dvs. de elemente nocive (polen, particule de murdărie, praf etc.) care pot provoca alergii și alte boli. Acest dispozitiv hidratează de asemenea aerul în mod natural (folosind un rezervor de apă), îmbunătățindu-vă starea de bine, imunitatea și concentrarea.


Curățare și umidificare într-un singur dispozitiv! Purificatorul de aer are grijă de aerul curat pe care îl respiri. Evaporarea la rece pentru umidificare suplimentară. Datorită acestui fapt, un microclimat confortabil este întotdeauna menținut în casă.n

  • Sistemul de purificare a aerului în trei etape (pre-filtru + filtru cărbune + filtru EPA) vă va salva de praf casnic, păr de animale, mirosuri neplăcute, poluare și gaze, precum și de a distruge virusuri și bacterii
  • Eficiența filtrării: 85%
  • Reglarea automată a umidificării datorită evaporării la rece
  • Indicarea umidității aerului
  • Setarea umidității necesare a aerului (40–80%)
  • Trei niveluri
  • Plăcile pot fi spălate în mașina de spălat vase
  • Funcție cronometru
  • Afișează lumina de fundal, rezervor de apă detașabil
  • Indicator de schimbare a filtrului
  • Oprire automată sigură


Filtrare în mai multe etape

Excesul de praf și particule mecanice din aer este o problemă comună pentru spațiile rezidențiale, care pot provoca alergii. Purificatorul de aer are un sistem de filtrare în mai multe etape, care constă dintr-un pre-filtru, un filtru de carbon activat, un filtru HEPA și discuri de plastic spălate continuu cu apă. Datorită acestui fapt, captează eficient praful, polenul, bacteriile și părul animalelor de companie.

Automatizare completă

Purificatorul de aer a primit un higrostat încorporat, care îi permite să determine nivelul de umiditate din cameră și să îl afișeze pe afișajul LED. Trebuie doar să setați nivelul de umiditate dorit între 40-80% - iar Beurer LR 330 îl va menține automat. Dispozitivul are de asemenea un cronometru pentru o perioadă de la 1 la 12 ore și o oprire automată atunci când nivelul apei din container este insuficient.

Umidificare

Aerul uscat duce la uscarea membranelor mucoase ale tractului respirator, ceea ce le face mai vulnerabile la virusuri și bacterii. Acest dispozitiv utilizează principiul evaporării la rece, care este considerat una dintre cele mai bune tehnologii de umidificare a aerului. Aerul trece prin discurile de plastic spălate de apă. Astfel, numai umiditatea care dă viață se evaporă și toate impuritățile din apă rămân în partea de jos a recipientului.

Zgomot redus

Nu trebuie să faci compromisuri alegând între un microclimat plăcut și un confort acustic în camera ta. Nivelul de zgomot în timpul funcționării purificatorului de aer nu depășește 49 dB, ceea ce este comparabil cu o conversație normală. Pentru o ședere relaxantă, este prevăzut un „Mod de noapte”, în care dispozitivul va funcționa și mai liniștit.

Ușurință în utilizare

Creatorii Beurer LR 330 s-au asigurat că funcționarea sa este simplă și inteligibilă. Un container detașabil vă permite să adăugați în mod convenabil apă de la robinet. În același timp, volumul său de 4,6 litri nu vă va permite să faceți acest lucru prea des. Un tambur format din discuri de plastic prin care trece aerul este curățat sub apă curentă sau într-o mașină de spălat vase. Indicatorii speciali indică necesitatea reîncărcării apei sau înlocuirea filtrului.


Marca Eurofins GS



3 viteze ale ventilatorului Alegeți dintre trei viteze ale ventilatorului.

3 viteze ale ventilatorului
Alegeți dintre trei viteze ale ventilatorului.

Putere de iesire 35 W

Putere de iesire
35 W

Purificarea aerului Sistem de filtrare a aerului în trei etape

Purificarea
aerului Sistem de filtrare a aerului în trei etape

Purificarea aerului Purificarea apei: eliminarea prafului casnic, a polenului, a părului animalelor și a mirosurilor neplăcute


Purificarea aerului Purificarea apei: eliminarea prafului casnic, a polenului, a părului animalelor și a mirosurilor neplăcute

Dimensiunea camerei Potrivit pentru camere de până la 35 m²

Dimensiunea camerei
Potrivit pentru camere de până la 35 m²

Mod de noapte Zgomot redus, lumină slabă

Mod de noapte
Zgomot redus, lumină slabă

Funcție cronometru Timer încorporat

Funcție cronometru
încorporată


Desemnarea produsuluiPurificator de aer
Oprire automatăda
Capacitatea de umidificare în ml / hMax. 220
Tip filtrusistem de filtrare în trei etape
Performanța filtrului85%
Indicator de schimbare a filtruluida
Putere de ieșire în wațiaproximativ 35
Max. dimensiunea camerei în mp35
Mod de noapteda
Setări3
Capacitatea rezervorului4,6 l
TehnologieFiltru EPA
Funcție cronometruda
dimensiunile produsului37 x 26 x 36,2 см
ACESTda
Garanție pe ani (condițiile de garanție sunt descrise mai detaliat în instrucțiuni)3


Direcții LR 330


Descărcați
(pdf / 09/06/2019 / 4 MB)




Specificații principale
  • Producator Beurer
  • Suprafață, м² 35
  • Consumul de energie, W 35
  • Regim de noaptea da
  • Umidificatoare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 37 x 26 x 36,2 см
  • Garanție, Luni 36