Montare aparatelor de aer conditionat

Instalarea adecvată a aerului condiționat este o garanție a funcționării cu succes a tehnologiei climatice. Compania noastră vă garantează o instalare de calitate a aparatelor de aer condiționat în Moldova cât mai curând posibil.

Doar instalatorii cu experiență care au beneficiat de o pregătire specială și care dețin calificări foarte bune. Aerul condiționat cu instalarea în versiunea noastră va fi fixat cu ajutorul echipamentelor și instrumentelor de înaltă calitate, folosind cele mai moderne metode de lucru.

Lucrăm la cele mai bune prețuri și oferim servicii atât pentru apartamente, cât și pentru case private, precum și pentru birouri și spații de producție. Instalarea aparatelor de aer condiționat poate fi programată a doua zi după ce cererea a fost făcută sau în orice moment convenabilă pentru dvs.

Prețurile pentru instalarea aparatelor de aer condiționat

Puterea de răcire
Preț (fără materiale)
2 - 2,5 кВт1000 lei.
3,5 - 4  кВт1100 lei.
5 кВт1200 lei.
 7 кВт 1400 lei.


Instalarea profesională a aparatelor de aer condiționat - de la compania «Smart Climat»

монтаж кондиционеров

Statisticile privind instalarea necorespunzătoare a echipamentelor HVAC sunt destul de dezamăgitoare - aproximativ 80% din defecțiuni apar din cauza erorilor de instalare. Prin urmare, atunci când cumpărați un aparat de aer condiționat sau sistem split, trebuie să aveți grijă în avans de specialiștii care vă vor instala echipamente costisitoare.

Greseala multor consumatori se datoreaza faptului ca incearca sa instaleze aparatul de aer conditionat pe cont propriu sau sa se intoarca la "specialisti" aleatorii care promite sa faca munca rapid si ieftin. De regulă, prețul unei astfel de costuri ieftine este eșecul echipamentului.

Prin urmare, încredințați instalarea aparatelor de climatizare profesioniștilor reali - Smart Climat. Avem o echipă de meșteri care au beneficiat de o pregătire specială și își continuă să-și îmbunătățească profesionalismul, instalând cele mai moderne dispozitive climatice.