Purificator-umidificator de aer Daikin MCK55W

Disponibilitatea: este
21 220 lei
17 899 lei
- +

Purificator de aer Daikin MCK55W

Model nou 2020!

Caracteristici cheie:

  • Umidificare puternică a aerului până la 500 ml / h
  • Aer curat datorită tehnologiei de descărcare activă de ioni de plasmă și de evacuare a fluxului.
  • Filtru HEPA de înaltă performanță pentru prinderea particulelor fine de praf.
  • Aspirație puternică și funcționare foarte liniștită.
  • Nou design elegant și compact.
  • Indicator și senzor de praf PM 2.5

Creșterea cu până la 20% a suprafeței de aspirație comparativ cu modelele anterioare



Structura filtrului:

  1. Filtru de umidificare (necesară întreținere regulată)
  2. Filtru de dezodorizare (nu este necesară înlocuirea)
  3. Filtru HEPA (înlocuirea este necesară o dată la 10 ani)
  4. Blocul plasmatic de generare activă de ioni (nu sunt necesare îngrijire și înlocuire)
  5. Generator de electroni Flash Streamer
  6. Filtru preliminar pentru colectarea prafului grosier.



Dezinfectarea filtrului de umiditate cu ionizant și argint

Tava de apă este echipată cu un filtru cu ioni de argint (nu este necesară înlocuirea). În plus, apa din tavă și filtrul de umidificare sunt expuse fluxului, în timp ce creșterea bacteriilor și a mucegaiului este suprimată.

(Dezinfectarea filtrului umidificator) Institutul de testare: Japonia Laboratoare de cercetare alimentară Numărul testului: nr. 15044989001-0101 Metoda de testare: Atașați o probă de test inoculată cu o soluție bacteriană pe partea de intrare a unui filtru umidificator montat pe un purificator de aer într-o cameră de 25 m 3. Măsurați numărul de celule viabile după 5 ore. Zona țintă: filtrul de umidificare. Rezultatul testului: suprimarea a 99% sau mai mult în 5 ore. Tester: testat cu același model ca MCK55W (modul turbo).

(Controlul bacteriilor din vasul de apă). Facilitatea de testare: Japonia Center Analysis Center. Numărul testului: nr. 15044985004-0101. Metoda de testare: efectuată printr-un test de evaluare a unui standard voluntar al Asociației Japoneze a Producătorilor de Electricitate (HD-133). Subiecte: mucegai și bacterii în apă hidratantă. Rezultatul testului: suprimarea a 99% sau mai mult în 24 de ore. Echipamente de testare: implementate pe același model ca MCK55W (modul turbo).




Mecanismul de suprimare prin ioni plasmatici activi (25.000 de ioni pe 1 cm3.)

Tehnologia ionilor plasmatici utilizează ioni care sunt eliberați din aer printr-o descărcare de plasmă; ionii eliberați se leagă de componentele aerului, formând compuși activi, cum ar fi radicalii OH, cu capacitate oxidativă ridicată. Această tehnologie
afectează în mod activ suprafața anumitor substanțe, cum ar fi mucegaiul și alergenii.

  • Ionii de plasmă activă acționează asupra microorganismelor dăunătoare, suprimându-și funcțiile vitale (așa cum se arată în ilustrație)


Daikin a confirmat siguranța ionilor plasmatici. [Siguranța în contact cu pielea, ochii și organele respiratorii] Organizarea testului: Institutul de Științe Naturale Numele studiului: Studiu de toxicitate în doză repetată. Numărul studiului: 12-2A2-0401


Motor de tehnologie Streamer

Această tehnologie folosește o „descărcare a fluxului” - un tip de descărcare de plasmă care este generată în interiorul unui purificator de aer și constă în electroni cu energie mare cu capacitate ridicată de oxidare. Această descărcare elimină rapid mirosurile. (Dispozitivul este complet sigur: electronii cu energie mare generată sunt imediat absorbiți de purificator.)

Intensitatea fluxului depinde de gradul de poluare a aerului. În timpul funcționării, descărcarea streamerului poate scoate un sunet care nu reprezintă o abatere în funcționare. În plus, sunetul poate scădea sau varia în ton, în funcție de condițiile de operare; o astfel de schimbare a sunetului este o variantă a normei. În unele cazuri, aerul care iese din priza de aer poate avea un miros slab, a cărui sursă este resturile de ozon emise de dispozitiv. Ozonul este eliberat în cantități neglijabile care nu pot fi dăunătoare pentru sănătate.

Controlul particulelor PM2.5

Reducerea conținutului de particule cu o dimensiune de 0,1-2,5 microni cu 99% (* 1).

• Excluderea fluxului de particule noi care intră în clădire prin ventilație etc.

• PM2.5 este un termen comun pentru particule cu dimensiunea de 2,5 microni sau mai puțin.

• Studiul de reducere a numărului de particule cu o dimensiune mai mică de 0,1 microni în timpul funcționării acestui dispozitiv nu a fost efectuat.

Acest dispozitiv nu poate elimina toate substanțele toxice transportate de particulele de aer.

(* 1) Metoda de testare: Standardul japonez al producătorilor de echipamente electrice (JEMA). Criteriul de decizie: Reducerea cu 99% a conținutului de particule de 0,1-2,5 microni într-o cameră etanșă cu un volum de 32 m³ timp de 90 minute sau mai repede. Echivalent cu o cameră de testare de 32 m³.

Substanțe al căror conținut poate fi controlat / diminuat:




Caracteristici generale:

Capacitatea rezervorului   - cantitatea de apă găzduită de rezervor și vasul aparatului. Pentru un umidificator, acest parametru nu este puțin important, deoarece frecvența de umplere depinde de dimensiunea rezervorului. În medie, un umidificator consumă 4-5 litri de apă pe zi, deci dacă umidificatorul dvs. are un rezervor mai mic de 2 litri, va trebui să îl umpleți de cel puțin 2 ori pe zi. Acest lucru este extrem de incomod, rapid plictisitor și, în consecință, încetați să utilizați dispozitivul.

 

Control instrument:

Cronometru - oprește dispozitivul după un interval de timp specificat, de regulă cronometrele au un pas de o oră și sunt programate până la 10 ore.

 

Telecomanda - telecomanda nu este cea mai importantă parte a dispozitivelor, cum ar fi umidificatoarele și purificatoarele de aer, de regulă, acestea sunt instalate o singură dată și chiar la începutul funcționării.

 

Moduri de operare:

Modurile de alimentare vă permit să reglați performanța dispozitivului, aceasta putând fi exprimată în viteza ventilatorului, generarea de ceață, productivitatea aburului, în funcție de scopul funcției selectate.

 

Mod auto:

Umidificatorul reglează automat puterea de evaporare a apei, setați doar umiditatea dorită. Cel mai adesea este de 40-60%.

Purificatorul de aer controlează automat nivelul actual de poluare a aerului și determină viteza ventilatorului pentru o curățare maximă.

 

Control electronic:

Controlând dispozitivul cu ajutorul tastelor tactile, un astfel de control se distinge prin comoditatea și acuratețea setărilor. De obicei, afișajele sau afișajele LED sunt utilizate în combinație cu acest control.

 

Caracteristici suplimentare ale Daikin MCK55W:

Ionizarea aerului - poate fi orientată atât către curățarea aerului de praf, cât și ionizarea aerului purificat.

1. Ionizarea aerului purificat - aerul suferă procesul de saturație cu particule încărcate negativ direct în dispozitiv, după trecerea prin sistemul de curățare. De obicei, acest tip de ionizare este utilizat la purificatoarele de aer, cum ar fi Daikin 707, Sharp 6400/6500 etc.

2. Purificarea aerului prin ionizare - praful din aer este încărcat cu o sarcină negativă și atras de elementele încărcate pozitiv ale sistemului de purificare a aerului. 

 

Curățarea aerului:

Indicatorul purității aerului - acest indicator primește informații de la senzorii de fum și miros, îl afișează sub forma unei scări de culori sau a unor semnale multicolore care pot fi utilizate pentru a înțelege calitatea aerului din cameră.

 

Senzor de poluare a aerului: (praf fin, praf grosier, mirosuri).

Senzorii sensibili pot detecta prezența fumurilor, mirosurilor sau prafului în aer. În funcție de poluant, dispozitivul selectează în mod independent modul de îndepărtare a unuia sau altui poluant. De regulă, toate dispozitivele echipate cu senzori de poluare a aerului detectează prezența prafului, fumului și mirosurilor.

 

Accesorii filtre și funcții antibacteriene:

 

Pre-filtru - elimină particulele de dimensiuni de 5-10 microni sau mai multe, cum ar fi părul pentru animale de companie, particule mari de praf, protejând substanța filtrantă a unui cărbune sau a filtrului HEPA de uzura prematură. De obicei, acest filtru este lavabil și nu poate fi înlocuit.

 

Filtru HEPA - filtre de tip „HEPA” (High Efficiency Particulate Arrestance) sunt confecționate dintr-un material poros special pe bază de fibră de sticlă. Sunt capabili să rețină până la 99% din toate particulele cu dimensiuni de la 0,3 microni și mai mult. Filtrele HEPA au fost inițial dezvoltate pentru sisteme de ventilație din instalațiile medicale și camerele cu cerințe ridicate pentru curățenia aerului. Durata lor de serviciu este de până la 10 ani.

 

Unitate de încărcare Streamer:

Generează un flux de electroni de mare viteză, asigurând absorbția eficientă a prafului și eliminarea mirosurilor neplăcute.

 

Filtru de dezodorizare:

Acest filtru este eficient în special împotriva diferitelor mirosuri și particule care le transportă. În plus, filtrul elimină instant fumul de tutun.

 

Filtrul hidratant:

Este folosit, de regulă, în umidificatoarele tradiționale și complexele climatice. Cel mai adesea, filtrul este suficient pentru un sezon de încălzire cu utilizare activă (la umidificatoarele tradiționale de aer), în sistemele climatice filtrul are o durată de viață mai lungă.

 

Funcții suplimentare:

- Funcția de blocare pentru copii

- Funcție pentru reglarea luminozității lămpii afișajului (poate fi oprită complet)

 

Îngrijire:

Filtrul de umidificare trebuie spălat doar o dată pe lună și o dată pe sezon, când există multă murdărie, dizolvați acidul citric în apă caldă și scufundați tava în apă timp de 2 ore.

Înainte de a spăla unitatea de filtrare a umidificatorului, curățați tava de umidificare dacă este murdară.

 

Standardul de înlocuire a unității de filtrare de umidificare este de 10 ani, deci putem spune că înlocuirea practic nu este necesară.

 

* O dată pe săptămână se recomandă curățarea pre-filtrului cu un aspirator.

 

Comparație model premium 2019:

Model
Suprafață m2
Timp
Volumul de aer de curățare
pe minut

Modul minim

Modul standard

Mod turbo
MCK70V
până la (~ 51m2) până la (~ 29m2)
 până (~ 18m2))
în 9 min
1,7㎥ / min
2,2㎥ / min
3,5㎥ / min  
7,0㎥ / min
MCK55V 
până la (~ 41m2) până (~ 23m2) de
la ~ 8.5 până (~ 14m2)
în 11 min
1,7㎥ / min
2,4㎥ / min
3,2㎥ / min
5,5㎥ / min


Anul clasificării:

Anul de producție 2019】 - MCK55W

Production producție 2018 - MCK55V

【Anul de producție 2017】 - MCK55U

【Anul de producție 2016】 - MCK55T


CARACTERISTICI PRINCIPALE 

Brand -  Daikin 

Producție -  China 

Tip -  complex climatic, mai curat, umidificator 

Metoda de curățare - (dezinfectare) ozonizant 

Metoda de umidificare - tradițională (evaporare la rece) 

Filtre - filtru HEPA, hidratare a apei, dezodorizare, curățare mecanică preliminară, funcții electrostatice: protecția copilului, ionizare, ozonare, dezactivarea umidificării în absența apei, purificare a aerului, reglare a vitezei, reglare luminozitate, umidificare 

Curățare eficientă - de la alergeni, virusuri și bacterii, mirosuri, praf, polen, fum de tutun, toxine, formaldehidă, păr 

Programare - pentru casă, pentru apartament, pentru birou 

Camera de instalare - pentru o cameră pentru copii, pentru o bucătărie, pentru un dormitor 

Management - electronice dacă-la distanță 

Consumul de energie - 0, 7, 10, 17, 56 W 

Zona de curățare - 31-40 m² 

Suprafață de umidificare - 21-30 m² 

Nivel de zgomot - 19, 29, 39, 53 dB 

Număr de viteze - 4 buc. 

Mod de operare - modul automat, modul manual, modul turbo 

Senzori - funcționează senzor de umiditate, senzor de miros 

Debit de aer - 54, 120, 192, 330 m³ / h 

Volumul rezervorului pentru apă - 2,70 l 

Consumul de apă - 200, 240, 300, 500 ml / h 

Culoare -  alb 

Dimensiuni -  270x270x700 mm 

Greutate -  9,50 kg 

Garanție -  36 de luni.



Specificații principale
  • Producator Daikin
  • Suprafață, м² 82
  • Consumul de energie, W 56
  • Nivel de zgomot, Db 19
  • Debit de aer, м³/h 330
  • Telecomanda da
  • Regim de noaptea da
  • Umidificatoare da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 270x270x700 мм
  • Garanție, Luni 36