Aer conditionat mobil TROTEC PAC 3500 SH

Disponibilitatea: este
12 150 lei
- +

Aparat de aer conditionat mobil TROTEC PAC 3500 SH

Aer condiționat 4 în 1: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare - pentru un climat confortabil 365 de zile pe an

PAC 3500 SH - aer conditionat confort

Racor revigorant vara, caldura confortabila iarna

Uneori prea cald, alteori incomod de frig - în timpul anului este adesea necesar, de exemplu, B. cu ventilator, aer condiționat, încălzitor electric sau răcitor de ulei pentru a scădea sau crește temperatura camerei. Nu ar fi practic dacă ai putea răci și încălzi cu un singur dispozitiv? Aparatul de aer condiționat PAC 3500 SH, care poate fi folosit pe tot parcursul anului, nu numai că asigură o răcire eficientă, dar vă oferă și o funcție de încălzire fiabilă. În acest fel, vă puteți bucura de o temperatură confortabilă constantă într-un interval reglabil individual de la 17 ° C până la 30 ° C. Datorită designului său de înaltă calitate, aparatul de aer condiționat alb elegant se potrivește cu stil în orice mediu de locuit - acasă sau în birou. birou, precum și într-un restaurant, magazin, hotel sau apartament de vacanță.

Poate fi folosit pe tot parcursul anului - cu modul automat de economisire a energiei 

Aerul condiționat se răcește în lunile toride de vară Încălzirea camerelor de zi, dormitoarelor sau birourilor de până la 46 m² / 115 m³ cu o capacitate mare de răcire de 3,5 kW / 12.000 BTU/h (Clasa energetică A) la o temperatură setată individual. Odată atinsă valoarea țintă, compresorul frigorific este oprit pentru a economisi energie și este pornit din nou numai atunci când este necesară refrigerarea. În zilele reci, aparatul de aer condiționat PAC 3500 SH cu o putere de încălzire de 2,9 kW (clasa de eficiență energetică A) oferă o căldură liniștitoare rapidă. În modul practic automat, unitatea reglează răcirea, încălzirea și ventilația în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura țintă setată. Acest lucru economisește energie, deoarece dispozitivul furnizează doar atâta energie cât este necesar pentru a atinge sau menține temperatura dorită,

Dezumidificare inclusă - pentru climat interior optim 

Funcția de dezumidificare elimină până la 3,25 litri de umiditate în exces din aerul camerei pe oră. Acest lucru ajută direct împotriva umidității dure și poate chiar preveni creșterea nesănătoasă a mucegaiului în cameră pe termen lung. De asemenea, filtrul de aer ușor de curățat elimină scamele, praful și părul de animale din aerul din interior. Iar dacă doriți o adiere răcoritoare, modul de ventilație în 3 trepte oferă o răcire instantanee a pielii cu economie de energie, chiar și fără a porni compresorul de răcire. Datorită acestei varietăți de funcții, versatilul PAC 3500 SH este recomandat ca soluție pe tot parcursul anului pentru crearea unui climat interior optim. Apropo: pentru a îndeplini cele mai recente cerințe de protecție a climei, este utilizat lichidul de răcire ecologic R290.

Confortul este foarte important aici.

Comoditatea PAC 3500 SH este, de asemenea, impresionantă din toate punctele de vedere. Toate functiile si parametrii pot fi setati direct pe panoul de control intuitiv cu taste membrana sau de pe un scaun confortabil folosind telecomanda. 

BROSURĂ PRODUS

Bucurați-vă de o răcoare plăcută! Toate informațiile de care aveți nevoie despre aparatele noastre de aer condiționat confort se găsesc și în broșura produsului. Descărcați PDF-ul chiar aici.

La un document PDF

Refrigerant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în sistemele de aer condiționat

În fiecare an, câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare mediului (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer prin intermediul agenților frigorifici sintetici. Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre obiectivele noastre cele mai importante. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest aparat de aer condiționat aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Agentul frigorific natural propan (R290) este un compus organic și este una dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici potențial de epuizare a stratului de ozon (ODP=0) și nici efect de seră semnificativ (GWP=3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile cu energie. 

PAC 3500 SH - vedere frontală
PAC 3500 SH - functie de balansare
PAC 3500 SH - vedere laterală

Funcția Follow me:
telecomandă cu măsurare inteligentă a temperaturii

Toate funcțiile și setările aparatului de aer condiționat PAC 3500 SH pot fi efectuate nu doar direct pe panoul de control al dispozitivului LED, ci și de la distanță, fără a părăsi scaunul. Cu funcția „Follow-Me” încorporată, vă puteți bucura și de mai multă comoditate automată: termostatul din interiorul aparatului de aer condiționat măsoară de obicei temperatura actuală a camerei la fața locului și o afișează pe afișajul LED. Cu toate acestea, telecomanda poate măsura și temperatura exact în locul în care se află în prezent. Când funcția Follow Me este activă, aparatul de aer condiționat primește automat valoarea curentă a temperaturii de la telecomandă la fiecare 3 minute și se reglează în consecință. De exemplu, dacă utilizați telecomanda pentru a vă deplasa dintr-un loc la umbră într-un loc lângă o fereastră însorită,

Temperatura pre-planificată pentru bunăstare - cu cronometru de 24 de ore

Programează o climă confortabilă la orice oră din zi sau din noapte. Datorită cronometrului de 24 de ore, puteți adapta PAC 3500 SH la rutina dumneavoastră zilnică individuală. De exemplu, puteți începe ziua într-o dimineață relaxată cu o temperatură țintă setată anterior, PAC 3500 SH controlează în mod independent răcirea sau încălzirea camerei folosind modul automat. Sau conduceți căldura acumulată în timpul zilei din sufragerie sau dormitor până la sfârșitul binemeritat de lucru. Oprirea dispozitivului, desigur, poate fi programată în avans, astfel încât să puteți, de exemplu. De exemplu, la birou, nu uitați să vă opriți dispozitivul după muncă. Pentru utilizare flexibilă în diferite încăperi, aparatul de aer condiționat compact este echipat cu roți netede și mânere încastrate. Funcția de memorie încorporată oferă

Modul noapte - pentru o temperatură plăcută în dormitor

Aparatul de aer condiționat PAC 3500 SH are un mod de noapte convenabil. Pentru un somn plăcut, temperatura țintă setată este redusă sau crescută treptat cu 2 °C timp de 1,5 ore, apoi menținută constantă timp de 7 ore, apoi revine la valoarea țintă inițială după acest timp. Asa ca te trezesti dimineata odihnit intr-o camera cu o temperatura placuta. Pentru somnul tău nestingherit, nivelul de zgomot al dispozitivului, în funcție de setare, poate fi descris ca fiind plăcut de silențios, cu un nivel maxim de 54,5 dB(A) la o distanță de un metru. LED-urile de pe afișaj pot fi, de asemenea, oprite.

Cald sau rece, cu PAC 3500 SH 4-in-1 poti lucra tot timpul anului!

Calculul capacității de răcire necesare

Calcul rapid al necesarului de capacitate de răcire a spațiilor rezidențiale și de birouri

Aici puteți afla cum să calculați cu ușurință capacitatea de răcire necesară pentru spațiul dvs. rezidențial și de birou.

Câtă putere este necesară pentru a răci camera? Pentru a face acest lucru, există o regulă generală încăpătoare: pentru fiecare metru cub de cameră este necesară o putere de răcire de 30 W (1 m  3   = 30 W).

Cu această rată fixă, puteți determina rapid și ușor capacitatea de răcire necesară pentru încăpere de orice dimensiune. Iată un exemplu: presupunem o cameră cu o suprafață de 46 m² și o înălțime a tavanului de 2,5 m . Rezultatul este următorul calcul:

Calcul volum:
46 m² suprafață încăpere x 2,5 m înălțime încăpere =   115 m³ volum

Calculul capacității de răcire pentru volumul camerei:
115 m³ volum încăpere x 30 W capacitate de răcire = 3450 W capacitatea de răcire necesară

Conversia wați în kilowați:
3450 wați = 3,45 kW.

Rezultat: Pentru o cameră cu suprafața podelei de 46  m²   și înălțimea tavanului de 2,5 m, aveți nevoie de un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire de aproximativ 3,5 kW, de exemplu PAC 3500 SH.

Cu toate acestea, aceasta este doar o formulă de calcul aproximativă pentru clădirile rezidențiale și de birouri moderne izolate (standard pentru casă pasivă). În plus, capacitatea de răcire necesară depinde și de „încărcarea termică” a încăperii: radiația solară, izolația termică, dimensiunile ferestrelor, numărul de persoane și sursele de căldură joacă, de asemenea, un rol important atunci când alegeți un aparat de aer condiționat.

Garnituri pentru ferestre și uși

SFAT PENTRU ACCESORII:   Garniturile pentru ferestre AirLock împiedică returul aerului cald în camera de răcire. 

Cu furtunul de evacuare a aerului condiționat, aerul cald este direcționat spre exterior prin fereastra deschisă. Pentru a preveni reintrarea aerului cald în încăpere direct prin deschiderea ferestrei, vă recomandăm să utilizați garniturile AirLock pentru ferestre sau uși.

Videoclipul produsului AirLock 100

 

Toate informațiile din videoclip

Verificați beneficiile garniturii pentru ferestre AirLock chiar aici.

Garnitura pentru geam AirLock 100

Sigiliul pentru ferestre AirLock 100 este potrivit pentru ferestre cu o circumferință maximă de până la 4 metri. Furtunul poate fi conectat la orice tip de fereastră (batanta, suspendată, lucarnă). Capacul ferestrei este atașat între cadru și fereastră cu Velcro în doar câțiva pași simpli. In acest fel, asigurati eficienta optima a racirii in camera si reduceti semnificativ costurile de consum ale aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

Garnitură pentru ferestre și uși AirLock 1000

De asemenea, ideal pentru ferestre din podea până în tavan sau uși de balcon și terasă.

Sigiliu practic pentru uși și ferestre AirLock 1000 a fost special conceput pentru a etanșa ferestrele din podea până în tavan, precum și ușile de balcon și terasă. Este singura garnitură de fereastră de pe piață cu o dimensiune circumferențială de până la 5,6 metri. AirLock 1000 poate fi folosit atât pentru dispozitive cu un singur furtun, cât și pentru dispozitive cu două furtunuri. 

Caracteristici PAC 3500 SH

PAC 3500 SH - Dimensiuni
Aparatul de aer condiționat compact și elegant de culoare albă se va potrivi perfect în orice interior rezidențial sau de birou. Cu o capacitate de răcire de 3,5 kW și o capacitate de încălzire de 2,9 kW, asigură o temperatură confortabilă în încăperi de până la 46 m² sau 115 m³ pe tot parcursul anului.
PAC 3500 SH - clasa de eficienta energetica
Capacitatea de răcire a PAC 3500 SH este clasa de eficiență energetică A, iar capacitatea de încălzire este clasa A. Așadar, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în intervalul normal. Dispozitivul folosește și agent frigorific R290 ecologic.
PAC 3500 SH - functie de balansare
Când funcția de balansare este activă, clapeta de evacuare a aerului se ridică și coboară automat. Ca urmare, aerul rece sau cald este distribuit mai eficient și mai uniform în întreaga cameră. Cu toate acestea, amortizorul poate fi fixat și în poziția dorită.
PAC 3500 SH - filtru de aer
Filtrul de aer încorporat pe spatele dispozitivului purifică aerul din cameră de praf, puf și păr de animale. Este ușor de îndepărtat și ușor de curățat. În general, unitatea de aer condiționat și încălzire PAC 3500 SH se caracterizează prin simplitate, rapiditate și ușurință în instalare, întreținere și service.
PAC 3500 SH - panou de control
Panoul de control proiectat clar cu taste cu membrană oferă informații concise despre toate setările importante și oferă o operare intuitivă. În funcție de setare, afișajul LED arată temperatura țintă dorită sau numărul de ore până când este programat pornit sau oprit.
PAC 3500 SH - telecomanda
Toate funcțiile pot fi controlate și cu ajutorul unei telecomenzi cu infraroșu. Cu funcția Follow-Me, telecomanda măsoară temperatura camerei în locația curentă și o transmite aparatului de aer condiționat. Puterea de răcire este reglată automat în funcție de valoarea măsurată. Butonul Short Cut poate fi folosit și pentru a salva setările preferate.
PAC 3500 SH - maner si rotile incastrate
Aparatul este echipat cu role de transport ușor de mișcat. Datorită mânerelor încastrate încorporate, aparatul de aer condiționat poate fi mutat rapid și ușor dintr-o cameră în alta, astfel încât să vă puteți bucura de răcire sau încălzire exact acolo unde aveți nevoie.
PAC 3500 SH - scurgere condens
În modul de dezumidificare, până la 3,25 litri de umiditate pe oră sunt îndepărtați din aerul camerei. Dacă umiditatea aerului este deosebit de ridicată sau unitatea este utilizată pentru răcire continuă, condensul poate fi, de asemenea, evacuat permanent din rezervorul de apă reziduală prin conectarea unui furtun de evacuare.

răcire în fiecare cameră

PAC 3500 SH - ventilatie si dezumidificare
Pentru un climat interior optim: Bucurați-vă de adiere proaspătă cu 3 forțe - ventilatorul încorporat poate fi folosit și fără funcția de răcire. Funcția de dezumidificare a PAC 3500 SH ajută la eliminarea aerului sufocant și înfundat din cameră. De asemenea, filtrul de aer încorporat captează praful, părul de animale și scamele.
PAC 3500 SH – climă confortabilă 365 de zile pe an
Cu unitatea de aer condiționat și încălzire PAC 3500 SH obțineți o climă de confort controlată individual 365 de zile pe an. În sezonul cald, dispozitivul răcește rapid și eficient aerul din cameră, iar odată cu apariția vremii reci creează o căldură plăcută și confortabilă.


Toate caracteristicile importante dintr-o privire

capacitate de racire
capacitate de racire
Aparatul de aer condiționat de 3,5 kW creează un climat plăcut răcoros.
functia de incalzire
functia de incalzire
Puterea de căldură de 2,9 kW oferă căldură confortabilă la atingerea unui buton în zilele reci.
functia de dezumidificare
functia de dezumidificare
Umiditatea interioară poate fi redusă și fără funcția de răcire.
3 niveluri de ventilație
3 niveluri de ventilație
Aerul din cameră circulă chiar dacă funcția de răcire nu este activată.
functie automata
mod auto
Reglează răcirea în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura setată.
functie de balansare
functie de balansare
Distribuție optimă a aerului datorită funcției suplimentare de rotație verticală a orificiului de evacuare a aerului.
telecomandă
telecomandă
Control comod al aparatului de aer condiționat cu o telecomandă cu infraroșu, inclusiv funcția „urmărește-mă”.
Afișaj LED
Afișaj LED
Afișajul LED oferă informații despre toți parametrii importanți.
diagnostic propriu
diagnostic propriu
Detectarea defecțiunilor și afișarea precisă a sursei defecțiunii.
modul de noapte
modul de noapte
Ajută la somn liniștit, încet, crescând constant temperatura.
functia de cronometru
functia de cronometru
După expirarea timpului setat, aparatul de aer condiționat se va porni sau se va opri automat.
termostat de cameră
termostat de cameră
Temperatura actuală a camerei este determinată de termostatul încorporat.
filtru de aer
filtru de aer
Filtru antibacterian lavabil pentru a îmbunătăți calitatea aerului.
Funcția de repornire automată
Funcția de repornire automată
Își amintește ultimele setări selectate când îl reporniți.
rostogolire
rotile
Aparatul de aer condiționat poate fi setat individual folosind roțile care rulează lină.


Beneficii practice:

  • Aer condiționat 4 în 1: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare.
  • Potrivit pentru încăperi de până la 46 m² / 115 m³
  • Capacitate de răcire până la 3,5 kW (clasa de eficiență energetică A)
  • Putere termică de până la 2,9 kW (clasa de eficiență energetică A)
  • 3 niveluri de ventilație
  • Funcție de cronometru 24 de ore
  • Telecomandă IR cu măsurare încorporată a temperaturii (funcția Follow-Me)
  • Afișaj LED practic
  • Tastatură cu membrană ușor de întreținut
  • functie de balansare
  • mod auto
  • Filtru de aer detasabil
  • Funcția de purificare a aerului (păr de animale de companie, puf, praf)
  • modul de noapte
  • Funcționare silențioasă ≤ 54,5 dB(A)
  • Refrigerant ecologic R290
Specificații principale
Date tehnice
  • Capacitate 12000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1600
  • Debit de aer, m3/h 420
  • Nivel de zgomot, dB 50
  • Freon R290A
  • Suprafata recomandata 40 м²
  • Garantie 2 Ani