Aer conditionat mobil TROTEC PAC 3500

Disponibilitatea: nu
12 905 lei

Aer conditionat mobil TROTEC PAC 3500PAC 3500 – кондиционер комфортного типа

Porniți-l și bucurați-vă imediat de răcoarea răcoritoare!

Acest aparat de aer condiționat puternic într-un design compact all-in-one combină tehnologia fiabilă de aer condiționat și caracteristicile convenabile cu un raport calitate-preț excelent.

Cu o capacitate de răcire de 3,5 kW, control automat al temperaturii prin termostat digital și clasa de eficiență energetică A, aparatul de aer condiționat de cameră PAC 3500 este ideal pentru aer condiționat rentabil în ateliere, camere de hotel, birouri, săli de servere, săli de expoziție și multe alte domenii. Domenii de utilizare.

În loc de setări fără sens între modul de funcționare minim și maxim, puteți introduce direct valoarea temperaturii dorite cu acest aparat de aer condiționat de cameră. Termostatul încorporat preia apoi această sarcină complet automat și reglează automat performanța PAC 3500.

Acest aparat de aer condiționat nu numai că răcește aerul din cameră, dar funcționează și ca un dezumidificator puternic dacă este necesar. Acest lucru previne pereții umezi, mirosurile de mucegai, rugina, condensul și mucegaiul.

La acest model, aerul cald poate fi evacuat în exterior printr-un furtun de până la 1,2 m lungime direct printr-o fereastră, tavan gol sau alte canale de aer.

Unitățile monobloc precum PAC 3500 sunt răcitoare spot ideale. Toate echipamentele sunt găzduite într-o carcasă compactă. Aerul aspirat este filtrat și returnat în cameră uscat.

Căldura este îndepărtată în exterior printr-un furtun flexibil de evacuare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschideți fereastra sau ușa cu o crăpătură. Umiditatea se adună sub formă de condens într-un recipient de colectare.

PAC 3500 - vedere frontală PAC 3500 - perspectivaPAC 3500 - vedere laterală

Convenabil și rece

Controlați confortabil aparatul de aer condiționat PAC 3500 de pe scaun. Toate funcțiile și setările pot fi reglate nu numai pe dispozitiv, ci și folosind telecomanda fără a te ridica.

Funcția de cronometru

Climat de confort personalizat la obiect: programați orele de pornire și oprire ale PAC 3500 utilizând cronometrul de 24 de ore pentru a se potrivi ritmului dvs. zilnic. De exemplu, începeți-vă ziua de lucru dimineața cu o temperatură plăcută. Sau folosește un cronometru pentru a scoate căldura zilei din dormitor chiar la timp pentru culcare. Pentru a vă bucura de prospețime și răcoare în alte încăperi, dispozitivul poate fi mutat cu ușurință cu roți care se rotesc ușor și mânere încastrate.  

Filtru de aer împotriva părului de animale, scame și praf

Filtrul de aer încorporat în spatele cabinei îndepărtează în mod fiabil părul de animale spumos, scamele și fulgii de praf din aerul interior. Acest lucru permite persoanelor care suferă de alergii și persoanelor cu căi respiratorii sensibile să respire mai liber. Filtrul detașabil poate fi curățat cu ușurință prin ștergere sau clătire. Dacă doriți să amplasați aparatul de aer condiționat local într-o altă cameră, acesta poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul folosind roțile de transport care se rotesc ușor.

Varietate de design și performanță

Designul fiecărei camere este individual. Designul simplu și modern al aparatului de aer condiționat se armonizează deosebit de bine cu aproape orice design interior. Fie că este vorba despre un ventilator, un dezumidificator sau o răcire puternică a încăperii - cu aparatul de aer condiționat confort PAC 3500 vă puteți bucura de o climă plăcută și confortabilă pe tot parcursul anului - cu stil!

Caracteristici:




PAC 3500 – компактные размеры
 Mizați pe performanță și confort: aparatul de aer condiționat alb elegant se va potrivi perfect în orice mediu rezidențial sau de birou. Datorită dimensiunilor sale compacte și capacității de răcire de 3,5 kW / 12.000 BTU/h, oferă prospețime confortabilă în încăperi de până la 45 m² sau 115 m³.
PAC 3500 – энергетическая маркировка
Un factor important este consumul de energie al aparatului de aer conditionat. Cu clasa de eficiență energetică A, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în limite rezonabile. Unitatea în sine oferă, de asemenea, cea mai eficientă și mai economică răcire prin recirculare a condensului și pornire și oprire controlată termostatic.
PAC 3500 – регулируемые ласты
Debitul de aer poate fi reglat la trei niveluri de viteză. Exact ce este cel mai convenabil pentru tine!
PAC 3500 – воздушный фильтр
Filtrul de aer încorporat elimină fulgii de praf, scamele și părul de animale din aerul din interior. Aceasta nu este doar o ușurare pentru cei care suferă de alergii. Filtrul este ușor de îndepărtat și poate fi ușor șters sau curățat sub jet de apă.
PAC 3500 – панель управления
Panoul de control proiectat clar cu butoane cu membrană oferă acces rapid la toate setările importante și oferă o operare intuitivă. În funcție de setare, afișajul LED arată temperatura setată dorită sau numărul de ore până la pornirea sau oprirea programată.
PAC 3500 – дистанционное управление
Toate funcțiile și setările pot fi controlate și cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu. Aceasta înseamnă că vă puteți personaliza în mod convenabil aparatul de aer condiționat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale din birou sau acasă.
PAC 3500 E – утопленные ручки и колеса
Aparatul este echipat cu roți de transport cu rulare lină. Cu mânere încastrate pe laterale, aparatul de aer condiționat poate fi mutat rapid și ușor dintr-o cameră în alta - astfel încât să te poți bucura de răcoare sau căldură exact acolo unde îți dorești.
PAC 3500 E – слив конденсата
În modul de dezumidificare, condensul generat este reutilizat în unitate pentru răcire, astfel încât practic nu mai rămâne apă reziduală. Dacă umiditatea este deosebit de ridicată sau dacă există o răcire constantă, se poate acumula condens în rezervorul de apă reziduală. Pentru o golire convenabilă a recipientului, puteți conecta un furtun de evacuare a condensului.

Toate caracteristicile importante dintr-o privire

Performanță de răcire
Performanță de răcire  Aparatul de aer condiționat de 3,5 kW creează o răcoare plăcută și o climă confortabilă.
Funcția de scurgere
Funcția de dezumidificare  Umiditatea din cameră poate fi redusă chiar și fără funcția de răcire.
3 niveluri de ventilație
3 niveluri de ventilație  Chiar și fără a activa funcția de răcire, aerul din cameră circulă.
Funcție automată
Modul automat  Controlează răcirea pe baza temperaturii ambientale și a temperaturii setate.
Telecomandă
Telecomandă  Controlați-vă aparatul de aer condiționat cu o telecomandă cu infraroșu.
Afișaj LED
Afișaj LED  Afișajul LED oferă informații despre toți parametrii importanți.
Funcția de cronometru
Funcția de cronometru  Aparatul de aer condiționat se va porni sau va opri automat după ce timpul setat a trecut.
Termostat de cameră
Termostat de cameră  Temperatura actuală a încăperii este determinată de termostatul încorporat.
Filtru de aer
Filtru de aer  Filtru antibacterian lavabil pentru imbunatatirea calitatii aerului.
Reciclarea condensului
Reciclarea condensului  Reduce necesarul de energie și golirea constantă a recipientului.
rostogolire
rola  Aparatul de aer condiționat poate fi poziționat individual datorită rolelor care se mișcă ușor.

Principalele caracteristici

ModelPAC 3500 E
MarcaTrotec
Temperatura de lucru7 °C ~ 35 °C
Agent frigorificR290
Zona deservita45 m2
EER (clasa)2,6 A
Volumul de aer recirculat al unității interioare420 m3/h
Putere BTU12000 BTU
Capacitate nominală de răcire3,5 kW
Uscat1,2 l/oră
TipMobil

Soluție de culoare

Culoarealb

Consumul de energie

Clasa energeticaA

Dimensiuni

Dimensiunile unității exterioare (LxAxD)730 x 430 x 360 mm
Specificații principale
Date tehnice
  • Tip de răcire Aer condiționat
  • Capacitate 12000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 3500
  • Debit de aer, m3/h 420
  • Nivel de zgomot, dB 52
  • Freon R290
  • Suprafata recomandata 40 м²
  • Garantie 2 Ani