Air Purifier & Humidifier Panasonic F-VXK90R-K

Disponibilitatea: este
17 999 lei
- +

Air Purifier & Humidifier Panasonic F-VXK90R-K

Очиститель увлажнитель воздуха Panasonic F-VXK90R-K Заказать и купить,  цена, фотографии, описание, видеообзор и доставка по Москве и области (Под  заказ) - Мир воздуха

UMIDIFICAREA ȘI PURIFICAREA AERULUI CU NANOE™

Sistemul de climatizare Panasonic F-VXK90R dispune de tehnologia unica nanoe™. Nu numai că promovează umidificarea eficientă a aerului din interior, ci și suprimă activitatea microorganismelor. Nanoparticulele pătrund în țesături (tapițerie, pardoseli etc.) și neutralizează virușii și alergenii patogeni. Unitatea de ionizare din interiorul dispozitivului suprimă dezvoltarea ciupercilor și bacteriilor în tava umidificatorului. Gradul de umiditate a aerului din cameră este monitorizat de un senzor special.

Complex climatic Panasonic F-VXK90R-K, negru, umidificare și purificare a aerului cu nanoe™

TEHNOLOGIA ECONAVI – OPERARE EFICIENTĂ CU ECONOMIA DE ENERGIE

Tehnologia proprie ECONAVI din complexul climatic Panasonic este responsabilă pentru funcționarea economică a dispozitivului, fără a compromite performanța. Aparatul se adaptează la rutina zilnică normală a membrilor gospodăriei, pornindu-se și oprindu-se în anumite momente ale zilei.

În modul antrenament, complexul climatic înregistrează orele de apariție a prafului și volumul acestuia. Analizând datele primite, dispozitivul „aranjează” munca pentru ziua următoare: se pornește automat cu cinci minute înainte ca praful să înceapă să se răspândească (de exemplu, înainte de a ajunge de la serviciu). O astfel de activitate preventivă împiedică împrăștierea prafului, iar dispozitivul nu trebuie să-și mărească viteza de funcționare pentru a colecta praful în întreaga cameră.

Pe lângă modul de antrenament, tehnologia ECONAVI include un mod de așteptare (căutare) pentru funcționarea dispozitivului. Când nu sunt persoane în cameră, F-VXK90R pornește timp de 10 minute la fiecare oră, economisind energie. La pornire, dispozitivul determină independent intensitatea de funcționare necesară, în funcție de cantitatea de contaminare detectată. Dacă umiditatea aerului din cameră este sub normal, sistemul de climatizare va continua să funcționeze până când nivelul setat este restabilit.

Complex climatic Panasonic F-VXK90R-K, negru, umidificare și purificare a aerului cu nanoe™

MIȘCAREA FLUXULUI DE AER 3D

Complexul climatic susține funcția de circulație a fluxului de aer 3D. Persoanele superioare duble și alte elemente structurale asigură distribuția volumetrică a fluxurilor de aer superior, inferior și lateral, ceea ce contribuie la eliminarea eficientă a particulelor de praf și a mirosurilor.

Complex climatic Panasonic F-VXK90R-K, negru, umidificare și purificare a aerului cu nanoe™

Absorbție eficientă a prafului la o înălțime de până la 30 cm de la podea

Cele mai mari și mai grele particule de praf sunt concentrate în aer la o înălțime de până la 30 cm de podea - exact acolo unde copiii mici se joacă cel mai adesea. Sistemul Mega Catcher din sistemul de climatizare Panasonic reglează puterea și direcția fluxului de aer astfel încât să absoarbă eficient contaminanții din această zonă, prevenind răspândirea acestora.

Complex climatic Panasonic F-VXK90R-K, negru, umidificare și purificare a aerului cu nanoe™

SENZOR DE MIȘCARE

Modelul Panasonic F-VXK90R regleaza automat viteza de operare si selecteaza modul optim in functie de activitatea oamenilor (sau animalelor de companie) din camera. Un senzor special este responsabil pentru recunoașterea mișcării în cameră. Mișcându-se dintr-un loc în altul, o persoană ridică inevitabil mult praf cu el, iar dispozitivul începe să funcționeze înainte ca praful să înceapă să se răspândească în încăpere. Raza de operare a complexului climatic este de 10 m2 cu un unghi de scanare de 118°.

SISTEM PUTERNIC DE CURĂȚARE A AERULUI CU TREI TIPURI DE FILTRE

Fluxul de aer trece prin trei etape de curățare prin filtre fiabile și durabile:

1. Filtru prespălat care prinde particule mari de praf.
2. Filtru HEPA compozit care neutralizează praful fin, virușii, polenul, acarienii. Acest filtru are un sistem Super Alleru Buster, un bloc de catechine de ceai verde și un strat de enzime antibacteriene - toate eficiente împotriva a 17 tipuri de bacterii, viruși și declanșatori de alergii.
3. Superfiltru dezodorizant nanotehnologic care elimina mirosurile.

Durata de viață a filtrelor variază de la 5 la 10 ani, în funcție de tip, iar eficiența purificării aerului este de până la 99,9%.

Complexul de climatizare are un design elegant care se va potrivi în orice interior. Este completat de un afișaj ascuns cu iluminare din spate LED și butoane de control tactil în partea de sus a panoului. Complexul are, de asemenea, iluminare elegantă cu LED în partea superioară, care indică nivelul de poluare a aerului din cameră. Albastrul este curat, roșu este murdar.

cleanclean.png

Complexul dispune de un sistem de filtrare perfect format din:

  1. Filtru Wave grosier (nou!), conceput pentru a îndepărta particulele mari de praf și păr.
  2. Filtru combinat HEPA, incluzând: filtru antiviral catechină, filtru antibacterian enzimatic, filtru anti-alergenic.
  3. Filtru deodorant cu carbon care combate mirosurile neplacute.
  4. Un filtru de apa de tip moara care spala si umidifica aerul in acelasi timp. Filtrul funcționează excelent cu apă curentă de la robinet.
  5. Sisteme de ionizare nanoe care distrug majoritatea poluanților la nivel molecular, atât în aer, cât și pe suprafețe.

Durata de viață a filtrelor cu îngrijire corespunzătoare este de 10 ani, care nu are analogi pe piață!!!

Caracteristici

Caracteristici de Bază

Tipul dispozitivuluiPurificator de aer
Suprafața deservită recomandată62 m2
Volumul rezervorului de apă4.2 l
Nivel de zgomot maxim56 dB
CuloareNegru
Nuanță culoareNegru

Funcții

IonizareDa

Control și Indicație

Timer pornire/oprireDa
Higrostat / HigrometruHigrostat
Reglarea umidității aeruluiDa
IndicaţieLED
Tip controlElectronic senzor
Reglarea intensității aburuluiDa

Alimentare și acumulator

Sursă de alimentareRețea electrică
Consum energie88 W

Dimensiuni și Greutate

Adâncime27.5 cm
Lăţime39.8 cm
Înălţime63.6 cm
Greutate11.5 kg

Caracteristici

Filtre utilizateHEPA, prefiltrul
Acoperire antibacterianăDa
Specificații principale
  • Suprafață, м² 62
  • Consumul de energie, W 88
  • Nivel de zgomot, Db 56
  • Regim de noaptea da
  • Umidificatoare da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 275x398x636