Air Purifier & Humidifier Panasonic F-VXK70R-K

Disponibilitatea: este
14 499 lei
- +

Air Purifier & Humidifier Panasonic F-VXK70R-K

Купить Panasonic F-VXK70R-K стоит! 

Air Purifier & Humidifier PANASONIC F-VXK70R

Sănătatea și bunăstarea noastră depind direct de ceea ce respirăm. Din păcate, într-un apartament de oraș, și mai ales în timpul sezonului de încălzire, o „atmosferă sănătoasă” nu va apărea de la sine. Aerul se usuca de la calorifere, praful zboara de pe hainele de iarna, nu poti deschide mult timp geamurile din cauza frigului... Daca ei sunt si cu fata la drum, sau vecinii prajesc peste sau fumeaza pe balcon ? Este timpul să te gândești să te muți din oraș. Dar există o soluție! Purificatorul/umidificatorul de aer Panasonic F-VXK70R oferă control inteligent al calității aerului, ionizare și un filtru HEPA cu mai multe straturi pentru a vă asigura că casa dumneavoastră are întotdeauna atmosfera perfectă. Acest dispozitiv absoarbe praful și mirosurile, neutralizează până la 99,9% dintre germeni, bacterii și alergeni, ceea ce este deosebit de important dacă există un copil care crește în familie.

Aparatul este proiectat pentru o încăpere de până la 52 m2. 

FUNCȚIE PUTERNICĂ DE UMIDIFICARE

Funcția de umidificare a lui Panasonic F-VXK70R se bazează pe tehnologia proprietară nanoe™. Există un indicator digital de umiditate a aerului pe corpul dispozitivului. Folosind butoanele, puteți seta oricând un nivel confortabil pentru dvs. Consumul de apă al Panasonic F-VXK70R în modul de umidificare ajunge la 700 ml apă pe oră, ceea ce este de trei ori mai mare decât cel al unui umidificator tradițional.

PURIFICAREA AERULUI FOLOSIND NANO PARTICULE

Sistemul unic nanoe™ purifică aerul la nivel micro. Particulele nanoe™ încărcate sunt de 300 de ori mai mici decât particulele de vapori de apă, astfel încât pătrund cu ușurință chiar și în cele mai dense țesături (de exemplu, tapițeria mobilierului), suprimând activitatea virușilor, alergenilor și bacteriilor cu 99,9%.

SISTEM TRIPLU DE FILTRARE A AERULUI

Intrând în purificatorul de aer Panasonic F-VXK70R, fluxul de aer este curățat în trei etape, trecând prin:

  • filtru prespălat care reține particulele mari;
  • filtru HEPA cu trei straturi (Super alleru-buster, catechina de ceai verde si strat de enzime antibacteriene), neutralizand particulele mici de praf, alergeni, bacterii;
  • filtru deodorant care captează mirosurile.

TEHNOLOGIA EСONAVI – OPERARE EFICIENTĂ CU ECONOMIA DE ENERGIE

Tehnologia proprie ECONAVI a purificatoarelor de aer Panasonic este responsabilă pentru funcționarea economică a dispozitivului, fără a compromite performanța. Aparatul se adaptează la rutina zilnică normală a membrilor gospodăriei, pornindu-se și oprindu-se în anumite momente ale zilei.

În modul de învățare, purificatorul de aer înregistrează orele de apariție a prafului și volumul acestuia. Analizând datele primite, dispozitivul „aranjează” munca pentru ziua următoare: se pornește automat cu cinci minute înainte ca praful să înceapă să se răspândească (de exemplu, înainte de a ajunge de la serviciu). Această activitate preventivă împiedică împrăștierea prafului, iar purificatorul de aer nu trebuie să-și mărească viteza de funcționare pentru a colecta praful în întreaga cameră.

Pe lângă modul de antrenament, tehnologia ECONAVI include un mod de așteptare (căutare) pentru funcționarea dispozitivului. Când nu sunt persoane în cameră, purificatorul de aer pornește timp de 10 minute la fiecare oră, economisind energie. La pornire, dispozitivul determină independent intensitatea de funcționare necesară, în funcție de cantitatea de contaminare detectată. Dacă umiditatea aerului din cameră este sub normal, purificatorul de aer va continua să funcționeze până când nivelul specificat este restabilit.

MIȘCAREA FLUXULUI DE AER 3D

Purificatorul de aer acceptă funcția de circulație a fluxului de aer 3D. Persoanele superioare duble și alte elemente structurale asigură distribuția volumetrică a fluxurilor de aer superior, inferior și lateral, ceea ce contribuie la eliminarea eficientă a particulelor de praf și a mirosurilor.

CINCI SENSORI DE CONTROL SPATIU

Purificatorul de aer Panasonic F-VXK70R este echipat cu cinci elemente care scanează spațiul înconjurător, inclusiv:

  • senzor de miros
  • senzor de praf
  • senzor de nivel de umiditate
  • senzor de activitate (detectă mișcarea unei persoane sau a unui animal de companie)
  • senzor de lumina

Absorbție eficientă a prafului la o înălțime de până la 30 cm de la podea

Cele mai mari și mai grele particule de praf sunt concentrate în aer la o înălțime de până la 30 cm de podea - exact acolo unde copiii mici se joacă cel mai adesea. Sistemul Mega Catcher din purificatoarele de aer Panasonic ajustează puterea și direcția fluxului de aer pentru a absorbi eficient contaminanții din zonă, prevenind răspândirea acestora.

INDICATOR DE NIVEL DE POLUARE

Pe corpul lui Panasonic F-VXK70R există un indicator luminos Clean Sing. În funcție de aerul condiționat din cameră, culoarea indicatorului se schimbă: de la albastru deschis (totul este curat) la roșu aprins (aerul este foarte poluat).

Acești doi senzori, lucrând împreună, contribuie la economii de energie de peste 60% în comparație cu dispozitivele convenționale de curățare. Senzorul de mișcare încorporat se aprinde instantaneu pentru a colecta orice praf care apare. Iar seara, activitatea scade și dispozitivul trece în modul economic.

Caracteristici

Caracteristici de Bază

Tipul dispozitivuluiPurificator de aer
Suprafața deservită recomandată52 m2
Volumul rezervorului de apă3.5 l
Consum maxim de apă700 ml/h
Nivel de zgomot maxim53 dB
Nuanță culoareNegru
CuloareNegru

Funcții

IonizareDa

Control și Indicație

Higrostat / HigrometruHigrostat
Reglarea umidității aeruluiDa
IndicaţieLED
Tip controlElectronic senzor

Caracteristici

Filtre utilizateHEPA, Dezodorizare, Hidratare, Prefiltrare
Acoperire antibacterianăDa

Dimensiuni și Greutate

Lăţime39.8 cm
Greutate8.6 kg
Înălţime63.6 cm
Adâncime26.5 cm

Alimentare și acumulator

Consum energie66 W
Lungime cablu alimentare2 m


Specificații principale
  • Suprafață, м² 52
  • Consumul de energie, W 66
  • Nivel de zgomot, Db 33
  • Debit de aer, м³/h 162
  • Regim de noaptea da
  • Umidificatoare da
  • Ionizare da
  • Protecție împotriva alergenilor da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 398x636x265
  • Garanție, Luni 24