Purificator de aer Dyson Hot+Cool Formaldehyde HP09

Disponibilitatea: nu
18 999 lei

Purificator de aer Dyson Hot+Cool Formaldehyde HP09

ANALIZĂ ȘI RAPORTARE ÎN TIMP REAL

Purificatorul de aer este echipat cu senzori încorporați care analizează continuu starea aerului, iar algoritmul nostru unic verifică din nou datele în fiecare secundă. Puteți vedea rezultatele analizei în timp real pe afișajul LCD convenabil.


SISTEM PUTERNIC DE FILTRARE DYSON

Sistemul de filtrare captează gazele și particulele ultrafine, oferind îndepărtarea eficientă a contaminanților din aer. Filtrul HEPA captează 99,97% din particulele de 0,3 microni, iar stratul de cărbune activ elimină eficient mirosurile și gazele, inclusiv COV.


SISTEM DE CURĂȚARE COMPLET ETANȘ

Tehnologia unică Air Multiplier oferă un flux puternic de aer care aspiră chiar și poluanții îndepărtați și distribuie aerul purificat uniform în întreaga cameră. De asemenea, purificatorul de aer este complet etanșat conform standardului HEPA H13, care oferă protecție fiabilă împotriva pătrunderii poluanților.


DETECTAREA PRECISĂ A FORMALDEHIDEI

Cele mai noi purificatoare folosesc un senzor cu stare solidă care detectează molecule de formaldehidă de 500 de ori mai mici decât 0,3 microni. Acest lucru asigură o detectare foarte precisă a formaldehidei pe toată durata de viață a dispozitivului.


FUNCȚIONALITATEA PURIFICATORULUI

Purificatorul de aer nu numai că poate încălzi și răci camera, dar vine și cu un mod de flux de aer invers care curăță aerul fără a crea curenti. Puteți controla toate funcțiile prin aplicația comodă MyDyson sau folosind comenzi vocale de la servicii compatibile precum Amazon Alexa, Apple Siri și Google Home.


MOD DE NOAPTE SILENȚIOS ȘI ÎNTREȚINERE UȘOARĂ A FILTRULUI

În modul de noapte, purificatorul funcționează liniștit și neobservat, astfel încât să puteți dormi confortabil. Schimbarea filtrului este, de asemenea, ușoară și convenabilă și veți primi notificări automate de viață a filtrului pe ecranul LCD sau în aplicația MyDyson.


CONTROL PRIN TELECOMANDĂ

Telecomanda este situată în partea de sus a mașinii și este ușor de depozitat datorită designului său curbat și magnetic. Puteți opera dispozitivul confortabil și fără a fi nevoie să vă apropiați de el.

Caracteristici

Основные характеристики

Tipul dispozitivuluiPurificator de aer
Functii suplimentare
Incalzire
Caracteristici
Taimer ;indicare functionare
Metoda de instalarePodea, Masa
Nuanță culoareAlb/Auriu
CuloareAlb

Питание и аккумулятор

Sursă de alimentareRețea electrică

Управление и Индикация

Ecosistem Smart HomeMyDyson
Tip controlElectronică
TelecomandăDa
IndicaţieAfișaj LCD

Габариты и Вес

Greutate5.7 kg
Adâncime20.5 cm
Lăţime13 cm
Înălţime76.4 cm

Особенности

Filtre utilizateCarbon, Catalitic, HEPA


MANUAL

Specificații principale
  • Consumul de energie, W 2200
  • Nivel de zgomot, Db 61
  • WiFi da
  • Telecomanda da
  • Regim de noaptea da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 205x130x764
  • Garanție, Luni 24