Aer conditionat TCL TAC-09 CHSD / FAI

Disponibilitatea: este
15 240 lei
12 950 lei
- +


Aer conditionat TCL TAC-09 CHSD / FAI

AVANTAJE UNICE

Фильтр высокой плотности Filtru de înaltă densitate

Balsamul folosește un filtru reutilizabil, lavabil, folosind elemente de filtrare de înaltă densitate. În comparație cu filtrul standard, filtrul prinde particulele de praf de până la 2,5 ori mai mici și nu numai că previne contaminarea schimbătorului de căldură, dar și curăță eficient aerul din cameră.

Двойной дренаж  Drenaj dublu

Design dublu de drenaj, scurgerea poate fi conectată de la stânga sau la dreapta, după cum doriți.

Покрытие Blue Fin Acoperire cu aripioare albastre

Acoperire Blue Fin - protecție împotriva coroziunii. Înveliș special anticoroziv al schimbătorului de căldură, care protejează împotriva fenomenelor atmosferice și a efectelor unui mediu extern agresiv.

Уникальный дизайн внутреннего блока Design unic al unității interioare

Designul unic al aparatului de aer condiționat cu un panou frontal original va crea un design unic pentru casa ta.

 Безопасная конструкцияConstrucție sigură

Lipsa conexiunii între condens și electricitate. Debitul apei de condens este optimizat si nu are contact direct cu unitatea electrica de comanda, crescand astfel siguranta acesteia.

Хладагент R32Agent frigorific R32

Prietenos cu mediul înconjurător. Coeficient scăzut de GWP (potenţial de încălzire globală). Coeficient ridicat de eficiență energetică Respectarea deplină a standardelor europene de mediu.

 Инверторный компрессорCompresor inverter

Compresorul inverter, care este cu până la 50% mai economic decât sistemele convenționale, menține cu precizie temperatura setată și are standarde de reglare lină a puterii.

 Светодиодный дисплейAfișaj LED

Afișajul mare facilitează configurarea și controlul aparatului de aer condiționat.

Smart Gentle WindSmart Gentle Wind

Smart Gentle Wind - jaluzelele verticale se închid, micro-găurile disecă un flux puternic de aer, transformându-l într-unul mai moale.

Алгоритм инверторного искусственного интеллекта Algoritm de inteligență artificială invertor

Algoritmul de inteligență artificială invertor vă permite să atingeți temperatura setată mai rapid și să funcționeze mai precis. Crește eficiența economisirii energiei.

Самоочищение Autocuratare

Funcția „Auto-curățare” implică îndepărtarea contaminanților prin congelare și sterilizare la temperatură înaltă. Procesul se desfășoară în patru etape: glazură, dezghețare, uscare la temperatură ridicată și sterilizare. Timpul de curățare completă este de 30 de minute.

Поддержка теплого помещения +8°C Menține încăperea caldă +8°C

Acest mod previne scăderea temperaturii interioare sub +8°C atunci când sunteți forțat să părăsiți casa pentru o perioadă lungă de timp iarna

 FreshIN+FreshIN+

Furnizarea de aer proaspăt din stradă ajută la menținerea unui microclimat confortabil în casă cu o concentrație optimă de oxigen..

 360° Airflow360° Airflow

Designul sub forma unei lamele mobile la 360° asigură o suflare uniformă a tuturor colțurilor încăperii..

Температурный баланс Echilibrul temperaturii

Înainte de a intra în cameră, aerul proaspăt trece prin schimbătorul de căldură al unității interioare. Este răcit sau încălzit la temperatura setată cu o precizie de ±0,5°С. Acest lucru evită fluctuațiile incomode de temperatură.

Фильтры QuadruPuriFiltre QuadruPuri

Aerul proaspăt trece prin 4 trepte de filtrare (prefiltru, filtru antibacterian cu ioni de argint, filtru HEPA de înaltă eficiență și filtru de înaltă densitate) pentru a asigura o purificare extrem de eficientă a aerului.

Воздушный двигатель Motor cu aer

Datorită motorului puternic de aer, aparatul de aer condiționat poate furniza până la 60 m³ de aer proaspăt pe oră și va satisface cu ușurință nevoile majorității tipurilor de încăperi.

CONTROL ȘI CONFORT

 Низкий уровень шума
Nivel scăzut de zgomot

Aparatul de aer condiționat aparține modelelor cu confort acustic sporit și este recomandat pentru instalarea în dormitoare și camere pentru copii, precum și pentru persoanele cu sensibilitate crescută la zgomotul străin.

 Умный поток воздухаFlux inteligent de aer

În modul de răcire, aerul rece sufla în sus pentru a evita fluxul direct către capul utilizatorului. În modul de încălzire, aerul cald este direcționat în jos pentru a vă sufla pe picioare

Комфортное охлаждение Răcire confortabilă

Aparatul de aer condiționat implementează un sistem modern de control al circuitului de răcire care previne uscarea aerului în timpul funcționării și menține umiditatea confortabilă în încăperea deser

I Feel I Feel

În panoul de control este încorporat un senzor de temperatură, atunci când comanda este transmisă unității interioare, datele de măsurare sunt transmise controlerului, ceea ce permite menținerea mai precisă a temperaturii direct în zona în care se află oamenii.

Подсветка пульта Iluminarea telecomenzii

Când este apăsată orice tastă, iluminarea de fundal a ecranului se aprinde timp de 3 secunde, ceea ce vă permite să utilizați confortabil telecomanda chiar și pe timp de noapte.

 3-Легко3-Ușor

Designul optimizat vă permite să economisiți până la 20% din timpul de instalare și până la 30% din timpul de întreținere a aparatului de aer condiționat.

IoT Wi Fi управленияManagementul Wi-Fi IoT

Controlul IoT Wi-Fi al aparatelor electrocasnice TCL folosind o singură aplicație, suport pentru control vocal bazat pe o rețea neuronală profundă.

Эффект Коанды Efectul Coanda

Efectul Coanda - realizarea efectului datorita lamelei orizontale marite. Fluxul de aer devine mai lung și mai larg.

Smart Vector Airflow Smart Vector Airflow

Smart Vector Airflow - setări pentru vectorii de flux de aer inteligent.

7 скоростей вентилятора 7 viteze ale ventilatorului

Aparatul de aer condiționat are posibilitatea de reglare în mai multe etape a vitezei debitului de aer. Sunt disponibile 7 viteze ale ventilatorului, de la cea mai silențioasă și cea mai potrivită pentru somn pe timp de noapte, până la Turbo pentru zilele cele mai călduroase și încărcare mare de căldură.

FUNCȚIILE SISTEMULUI

Независимая осушкаDrenaj independent

Când modul de dezumidificare este pornit, aerul este dezumidificat în mod eficient fără o schimbare vizibilă a temperaturii în încăperea deservită.

Антикоррозионное покрытие Acoperire anti-coroziune

Elementele metalice ale corpului unității exterioare, care nu sunt protejate de un strat de vopsea, au un strat special care previne apariția coroziunii și vă permite să prelungiți durata de viață a unității.

 Режим разумного оттаиванияModul de dezghețare inteligent

În modul automat, numărul și durata ciclurilor de dezghețare sunt reduse pentru a preveni înghețarea schimbătoarelor de căldură (formarea înghețului), asigurând funcționarea stabilă a aparatului de aer condiționat în modul specificat.

Функция самодиагностики Funcția de autodiagnosticare

Controlerul aparatului de aer condiționat monitorizează constant parametrii de funcționare, în caz de abatere de la normă, sistemul va fi oprit și va fi afișat un cod de eroare pe afișajul LED.

Запоминание положения жалюзи Memorarea poziției jaluzelelor

După ce porniți din nou aparatul de aer condiționat, obloanele automate de aer vor reveni la poziția care era înainte de a fi oprită. Dacă a fost setat modul de oscilație constantă, acesta va fi și activat.

Экономический режим Mod economic

Modul de operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie electrică, temperatura setată anterior va fi reglată automat cu 2°C, pentru a economisi energie electrică, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior.

Режим сна Modul de somn

Modul de noapte este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe panoul de control. Activarea modului de răcire/încălzire în timpul funcționării unității va crește/scădea temperatura cu 1°C la fiecare oră, după 2 ore temperatura aerului se va stabiliza, iar după 7 ore de la activare, modul va fi dezactivat automat.

Аварийная кнопка Buton de urgență

Activează pornirea/oprirea. aparat de aer condiționat în cazul unei defecțiuni sau pierderi a panoului de comandă, atât cu setările anterioare, cât și în modul de funcționare setat anterior (răcire sau încălzire), și comutarea modului de funcționare, la cererea utilizatorului.

Таймер 24 часа Cronometru 24 de ore

Este posibil să setați pornirea sau oprirea automată a aparatului de aer condiționat în funcție de cronometrul setat pentru 24 de ore, cu o discreție de 0,5 ore.

 АвторестартRepornire automată

După restabilirea sursei de alimentare, aparatul de aer condiționat se va reporni automat cu setările care erau la momentul penei de curent.

Теплый старт Un început cald

Când utilizați modul de încălzire, ventilatorul unității interioare va fi pornit numai după ce schimbătorul de căldură al unității interioare s-a încălzit suficient, ceea ce va împiedica eliberarea aerului rece în încăpere.

Низкотемпературный режим (обогрев) de temperatură scăzută (încălzire)

Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de încălzire la temperaturi ale aerului exterior sub 0°C.

Низкотемпературный режим (охлаждение)Mod temperatură scăzută (răcire)

Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de răcire la temperaturi ale aerului exterior mai mici sau egale cu 0°C.

Super Turbo Start

 Pornire Super Turbo

Datorită acestei funcții, în modul de răcire, este posibilă reducerea rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°C la 18°C în 30 de secunde. Iar în modul de încălzire, temperatura crește de la 20°C la 40°C în 60 de secunde. Trebuie să apăsați butonul Turbo de pe telecomandă.

Сильное охлаждение при высокой температуре окружающей средыRăcire puternică la temperatură ambientală ridicată

Nu există nicio scădere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C. Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până la o temperatură ambientală de 60°C.

FreshIN+FreshIN+

Ajută la menținerea unui microclimat confortabil în casă cu o concentrație optimă de oxigen, datorită posibilității de a furniza aer proaspăt din stradă.


Flux de aer 360°

Designul inovator al jaluzei mobile la 360° creează o barieră pentru fluxul de aer direct către utilizator și concentrează tot fluxul de aer într-o singură direcție.

În modul de răcire, lamele taie 100% aerul rece, direcționându-l sub tavan, creând în plus un efect de duș.

În modul de încălzire, direcționează aerul cald doar de-a lungul peretelui către podea, creând un efect de pătură.

Pentru o răcire mai rapidă și mai eficientă, este posibilă utilizarea lamei în așa fel încât aerul rece să fie direcționat în sus și în jos în același timp, în timp ce utilizatorul se poate afla în siguranță în fața aparatului de aer condiționat, fără teama de aer direct. curgere.

Echilibrul temperaturii

Înainte de a intra în cameră, aerul proaspăt trece prin schimbătorul de căldură al unității interioare. Este răcit sau încălzit la temperatura setată cu o precizie de ±0,5°С. Acest lucru evită fluctuațiile incomode de temperatură.


Motor cu aer

Datorită motorului puternic de aer, aparatul de aer condiționat poate furniza până la 60 m³ de aer proaspăt pe oră și va satisface cu ușurință nevoile majorității tipurilor de încăperi.

Filtre QuadruPuri

Aerul proaspăt trece prin 4 etape de filtrare:

  1. filtrul anterior
  2. filtru antibacterian cu ioni de argint
  3. filtru HEPA de înaltă eficiență
  4. filtru de înaltă densitate

Vânt inteligent și blând

Jaluzelele verticale, care au un număr mare de micro-găuri perforate, se închid, creând o barieră pentru fluxul direct de aer și dispersându-l în mii de mici. În același timp, fluxul de aer devine mai moale și mai dispersat, astfel încât utilizatorul se poate afla vizavi de orificiul de evacuare a aerului de la aparatul de aer condiționat, fără teama de un flux direct puternic și curenți de aer.

Autocuratare

Îndepărtarea contaminării prin îngheț. Procesul se desfășoară în patru etape: glazură, dezghețare, uscare la temperatură ridicată și sterilizare.

Control Wi-Fi IOT

Controlați de la distanță funcțiile prin aplicația TCL Home sau controlați cu comenzi vocale simple. Aplicația TCL Home vă poate afișa și volumul de aer proaspăt în timp real.


Mod de întreținere a camerei calde

Modul de menținere a unei încăperi calde +8°C - nu permite ca temperatura din cameră să scadă sub +8°C în perioada în care ești obligat să părăsești casa pentru o perioadă lungă de timp în perioada de iarnă.



Răcire puternică la temperatură ambientală ridicată

Nu există nicio scădere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C.

Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până la o temperatură ambientală de 60°C.


Algoritm de inteligență artificială invertor

Tehnologia de inteligență artificială vă permite să atingeți mai rapid regimul de temperatură setat și să îl mențineți mai precis în timp.

Când temperatura setată este atinsă și compresorul este sub sarcină scăzută, acesta poate funcționa la viteză ultra-mică pentru a economisi energie electrică, menținând în același timp o temperatură stabilă și confortabilă a camerei.


Pornire Super Turbo

În modul de răcire, este posibilă o scădere rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°С la 18°С în 30 de secunde. Iar în modul de încălzire, temperatura crește de la 20°C la 40°C în 60 de secunde.


Încălzire până la -20°С

Aparatul de aer condiționat este capabil să funcționeze eficient în modul de încălzire la temperaturi ale aerului exterior de până la -20°C.


Caracteristicile tehnice ale
TCL TAC-09CHSD/FAI INVERTER R32 WI-FI

Sistem split

  • Productivitate termică, BTU/h..................................................................................................................................................9.000
  • Productivitate termică, Bt.........................................................................................................................................................2.930 (1.000~3.900)
  • Capacitate de răcire, BTU/h.....................................................................................................................................................9.000
  • Capacitate de racire, Bt............................................................................................................................................................2.730 (800~3.500)
  • SCOP........................................................................................................................................................................................4.6
  • VĂZĂTOR.................................................................................................................................................................................8.5
  • Clasa de eficienta energetica in timpul racirii...........................................................................................................................A++
  • Clasa de eficienta energetica in timpul incalzirii.......................................................................................................................A++
  • Eliminarea umezelii, l/h.............................................................................................................................................................1.0
  • Compresor.................................................................................................................................................................................Invertor
  • Agent frigorific...........................................................................................................................................................................R32
  • Cantitatea de agent frigorific, g................................................................................................................................................805
  • Volumul aerului recirculat (răcire/încălzire), m3/h....................................................................................................................660 / 660

Unitate interioară

  • Unitate interioară, Dimensiuni (L x A x A), mm..........................................................................................................................960 × 300 × 200
  • Unitate interioară, Nivel de zgomot, dB.....................................................................................................................................22 / 27 / 33 / 38 / 41
  • Unitate interioara, Masa (net/brut), kg.......................................................................................................................................13 / 15

Unitate externă

  • Marca compresorului...................................................................................................................................................................GMCC
  • Dimensiuni (L x A x H)..................................................................................................................................................................740 × 260 × 500
  • Masa (net/brut), kg.......................................................................................................................................................................26,5 / 28,5
  • Nivel de zgomot, dB.....................................................................................................................................................................51

Consumul de energie

  • Consum de energie, răcire, W......................................................................................................................................................674 (240~1450)
  • Consum de energie, încălzire, W.................................................................................................................................................689 (240~1580)

Curent de funcționare

  • Curent de funcționare, răcire, A...................................................................................................................................................3,8 (1,2~8,1)
  • Curent de funcționare, încălzire, A..............................................................................................................................................4.0 (1.2~9.0)
  • Tensiune / Frecvența sursei de alimentare, f./V/Hz....................................................................................................................1 / 220 - 240 / 50

Conducte de conectare

  • Linie de lichid, mm.......................................................................................................................................................................6.35
  • Conducta de gaz, mm.................................................................................................................................................................9.52
  • Lungimea maximă a autostrăzii, m.............................................................................................................................................25
  • Diferența maximă de înălțime, m................................................................................................................................................10
  • Conexiune cablu, mm²................................................................................................................................................................4 x 1,0
  • Dispozitiv de reglare....................................................................................................................................................................ERV

Modul de temperatură

  • Răcire, °С....................................................................................................................................................................................-15 ~ +53
  • Încălzire, °C.................................................................................................................................................................................-20 ~ +30
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator TCL
  • Model Split de perete
  • Culoare Silver
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.73
  • Capacitate de incalzire, kW 2.93
  • Putere consumata la racire, W 674
  • Putere consumata la incalzire, W 689
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 33
  • Debit de aer, m3/h 660
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 960 × 300 × 200
  • Dimensiuni unitatea exterioara 740 × 260 × 500
  • Greutate unitatea interioara, kg 13
  • Greutate unitatea exterioara, kg 26.5