Aer conditionat TCL Elite TAC-12 CHSD / XAB1IN

Disponibilitatea: este
10 080 lei
8 570 lei
- +

Aer conditionat TCL  Elite TAC-12 CHSD / XAB1IN


Trăsături distinctive:

Suport cameră caldă +8°CSuport încăperi calde +8°C                                               Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicateRăcire puternică la temperaturi ambientale ridicate
Algoritm de inteligență artificială invertorAlgoritm de inteligență artificială invertor                          Autocuratare Autocurățare
Agent frigorific R32Agent frigorific R32                                                            Design unic al unității interioareDesign unic al unității interioare
Nivel scăzut de zgomotZgomot redus                                                                     Simtpe care îl simt
Ajustare rezonabilă a direcției fluxului sus-josSetare inteligentă a direcției fluxului în sus-jos                  Control Wi-Fi IoT (opțional) pentru controlul Wi-Fi IoT (opțional)
Pornire Super TurboPornire Super Turbo                                                           Mod temperatură scăzută (răcire)Mod de temperatură scăzută (răcire)
Mod de temperatură scăzută (încălzire)Mod de temperatură scăzută (încălzire)

Avantaje unice:

Afișaj LEDAfișaj LED

Aparatul de aer condiționat este echipat cu un afișaj LED al temperaturii și modurilor de funcționare, care se află pe panoul frontal al unității interioare. Afișajul este activat după pornirea aparatului de aer condiționat și poate fi oprit de utilizator dacă este necesar.

Filtru de înaltă densitate

Aparatul de aer condiționat folosește un filtru de spălare reutilizabil folosind elemente de filtrare de înaltă densitate. În comparație cu cel standard, filtrul captează particulele de praf de până la 2,5 ori mai mici ca dimensiune și nu numai că previne contaminarea schimbătorului de căldură, dar și purifică eficient aerul din cameră.

Drenaj dubluDrenaj dublu

Design dublu de drenaj, drenajul poate fi conectat la stânga sau la dreapta, dacă se dorește.

Copil care blochează telecomanda

Când apăsați butoanele MODE și TIMER în același timp, telecomanda intră în modul de blocare, astfel încât pe viitor să aveți nevoie doar să apăsați aceeași combinație de butoane pentru a utiliza telecomanda.

Acoperire cu aripioare albastreAcoperire cu aripioare albastre

Acoperire Blue Fin – protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv al schimbătorului de căldură protejează împotriva fenomenelor atmosferice și a efectelor unui mediu extern agresiv.

Design unic al unității interioare Design unic al unității interioare

Designul unic al aparatului de aer condiționat cu un panou frontal original va crea un design unic pentru casa ta.

Design sigurDesign sigur

Nicio legătură între condens și electricitate. Debitul apei de condens este optimizat si nu are contact direct cu unitatea electrica de comanda, crescand astfel siguranta acesteia.

Agent frigorific R32

Mediu prietenos. Coeficient GWP (Potențial de încălzire globală) scăzut. Raport ridicat de eficiență energetică. Respectarea deplină a standardelor europene de mediu.

Compresor inverterCompresor inverter

Compresorul inverter, cu până la 50% mai economic decât sistemele convenționale, menține cu precizie temperatura setată și are un control fluid al puterii.

Algoritm de inteligență artificială invertorAlgoritm de inteligență artificială invertor

Algoritmul de inteligență al invertorului artificial vă permite să atingeți temperatura setată mai rapid și să funcționeze mai precis. Îmbunătățește eficiența economisirii energiei.

AutocuratareAutocuratare

Funcția „Self-Cleaning” asigură îndepărtarea contaminanților prin congelare și sterilizare la temperatură înaltă. Procesul se desfășoară în patru etape: glazură, dezghețare, uscare la temperatură ridicată și sterilizare. Timp de curățare completă - 30 de minute.

Control și confort:

Nivel scăzut de zgomotNivel scăzut de zgomot

Aparatul de aer conditionat este un model cu confort acustic sporit si este recomandat pentru instalarea in dormitoare si camerele copiilor, precum si persoanelor cu perceptie crescuta a zgomotului exterior.

5 viteze ale ventilatorului5 viteze ale ventilatorului

Aparatul de aer condiționat are capacitatea de a controla viteza fluxului de aer în mai multe etape. Sunt disponibile 5 viteze ale ventilatorului, de la cea mai silențioasă și cea mai potrivită pentru somn pe timp de noapte, până la Turbo pentru zilele cele mai călduroase și încărcare mare de căldură.

Flux inteligent de aerFlux inteligent de aer

În modul de răcire, aerul rece suflă în sus pentru a evita fluxul direct către capul utilizatorului. În modul de încălzire, aerul cald este direcționat în jos pentru a vă sufla pe picioare.

Răcire confortabilăRăcire confortabilă

Aparatul de aer condiționat este echipat cu un sistem modern de control al circuitului frigorific, care împiedică uscarea aerului în timpul funcționării și menține umiditatea confortabilă în încăperea deservită.

SimtSimt

Panoul de control are un senzor de temperatură încorporat; atunci când o comandă este trimisă la unitatea interioară, datele de măsurare sunt transferate la controler, ceea ce vă permite să mențineți temperatura cu mai multă precizie direct în zona în care se află oamenii.

Iluminare de fundal cu telecomandăIluminare de fundal cu telecomandă

Când țineți apăsată orice tastă timp de 3 secunde, lumina de fundal a ecranului se aprinde, permițându-vă să utilizați în mod convenabil telecomanda chiar și pe timp de noapte.

Ajustare rezonabilă a direcției fluxului sus-josFlux de aer vector inteligent

Smart Vector Airflow – configurarea vectorilor de flux de aer inteligent.

Control Wi-Fi IoT (opțional)Control Wi-Fi IoT (opțional)

Controlul IoT Wi-Fi al aparatelor electrocasnice TCL printr-o singură aplicație, suport pentru control vocal bazat pe o rețea neuronală profundă. Modulul Wi-Fi nu este inclus în pachetul de livrare al aparatului de aer condiționat (achiziționat opțional).

Functiile sistemului:

Uscarea independentăUscarea independentă

Când modul de dezumidificare este pornit, aerul este dezumidificat în mod eficient fără o schimbare vizibilă a temperaturii în încăperea care este servită.

Acoperire anti-coroziuneAcoperire anti-coroziune

Elementele metalice ale carcasei unității exterioare, neprotejate de un strat de vopsea, au un strat special care previne coroziunea și vă permite să prelungiți durata de viață a unității.

Modul de dezghețare inteligentModul de dezghețare inteligent

În modul automat, numărul și durata ciclurilor de dezghețare sunt reduse pentru a preveni înghețarea schimbătoarelor de căldură (formarea înghețului), asigurând funcționarea stabilă a aparatului de aer condiționat în modul specificat.

Funcția de autodiagnosticareFuncția de autodiagnosticare

Controlerul aparatului de aer condiționat monitorizează constant parametrii de funcționare; în caz de abatere de la normă, sistemul va fi oprit și va fi afișat un cod de eroare pe afișajul LED.

Amintind poziția jaluzelelorAmintind poziția jaluzelelor

După ce porniți din nou aparatul de aer condiționat, fantele automate de aer vor reveni la poziția în care erau înainte de a fi oprită. Dacă este setat modul de oscilație constantă, acesta va fi și activat.

Mod economicMod economic

Modul de operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie, temperatura setată anterior este ajustată automat cu 2°C pentru a economisi energie, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior.

Modul de somnModul de somn

Modul de noapte este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe panoul de control. Activarea modului atunci când unitatea funcționează pentru răcire/încălzire va duce la o creștere/scădere a temperaturii cu 1°C pentru fiecare oră, după 2 ore temperatura aerului se va stabiliza, iar la 7 ore după activare modul va fi dezactivat automat .

Buton de pericolButon de pericol

Vă permite să porniți/opriți. aparat de aer condiționat în cazul unei defecțiuni sau pierderi a panoului de comandă, atât cu setările anterioare, cât și cu modul de funcționare setat anterior (răcire sau încălzire), sau comutați modul de funcționare, la cererea utilizatorului.

Cronometru 24 de oreCronometru 24 de ore

Este posibilă configurarea pornirii sau opririi automate a aparatului de aer condiționat în funcție de un temporizator setat pentru 24 de ore, în trepte de 0,5 ore.

Pornire automatăPornire automată

După restabilirea alimentării, aparatul de aer condiționat se va porni automat cu setările care erau în momentul întreruperii curentului.

Început caldÎnceput cald

Când utilizați modul de încălzire, ventilatorul interior se va porni numai după ce schimbătorul de căldură al unității interioare s-a încălzit suficient, ceea ce va împiedica eliberarea aerului rece în încăpere.

Mod de temperatură scăzută (încălzire)Mod de temperatură scăzută (încălzire)

Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de încălzire la temperaturi exterioare sub 0°C.

Mod temperatură scăzută (răcire)Mod temperatură scăzută (răcire)

Aparatul de aer condiționat este capabil să funcționeze eficient în modul de răcire la temperaturi exterioare sub sau egale cu 0°C.

Pornire Super TurboPornire Super Turbo

Datorită acestei funcții, în modul de răcire este posibilă reducerea rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°C la 18°C în 30 de secunde. Iar în modul de încălzire, temperatura crește de la 20 la 40°C în 60 de secunde. Trebuie să apăsați butonul Turbo de pe telecomandă.

Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicateRăcire puternică la temperaturi ambientale ridicate

Nu există nicio scădere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C. Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până când temperatura ambiantă atinge 60°C.


Flux de aer vector inteligent

Permite utilizatorului să selecteze 72 de tipuri de setări ale fluxului de aer

  • Dreapta-stânga: 5 moduri fixe și 4 moduri de balansare;
  • Sus și jos: 5 moduri fixe și 3 moduri de balansare.

Jaluzelele sunt controlate pentru a regla direcția fluxului de aer în sus și în jos și la stânga și la dreapta de la panoul de control.


Simt

Panoul de control are un senzor de temperatură încorporat; atunci când o comandă este trimisă la unitatea interioară, datele de măsurare sunt transferate la controler, ceea ce vă permite să mențineți temperatura cu mai multă precizie direct în zona în care se află oamenii.


agent frigorific R32

Mediu prietenos. Coeficient GWP (Potențial de încălzire globală) scăzut. Raport ridicat de eficiență energetică. Respectarea deplină a standardelor europene de mediu.

Autocuratare

Autocurățare – congelare, dezghețare, uscare la temperatură înaltă și sterilizare.


Modul cameră caldă

Modul de menținere a unei încăperi calde +8°C - nu permite ca temperatura din cameră să scadă sub +8°C în perioada în care ești forțat să pleci mult timp de acasă în timpul iernii.


Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicate

Nu există nicio reducere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C.

Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până când temperatura ambiantă atinge 60°C.


Algoritm de inteligență artificială invertor

Tehnologia de inteligență artificială vă permite să atingeți temperatura țintă mai rapid și să o mențineți mai precis în timp.

Când temperatura setată este atinsă și compresorul este sub sarcină scăzută, acesta poate funcționa la viteză ultra-mică pentru a economisi energie electrică, menținând în același timp o temperatură stabilă și confortabilă a camerei.


Pornire Super Turbo

În modul de răcire, este posibilă reducerea rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°C la 18°C în 30 de secunde. Iar în modul de încălzire, temperatura crește de la 20 la 40°C în 60 de secunde.


Încălzire până la -20°C

Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de încălzire la temperaturi exterioare de până la -20°C.


Nivel scăzut de zgomot

Aparatul de aer conditionat este un model cu confort acustic sporit si este recomandat pentru instalarea in dormitoare si camerele copiilor, precum si persoanelor cu perceptie crescuta a zgomotului exterior.


Control Wi-Fi (opțional)

Opțional, aparatul de aer condiționat poate fi echipat cu un modul de comunicare Wi-Fi pentru a permite controlul de la distanță prin intermediul unui smartphone sau tabletă, atât acasă, cât și în orice alt loc unde există Internet. Modulul Wi-Fi nu este inclus în pachetul de livrare al aparatului de aer condiționat (achiziționat opțional).

Caracteristicile tehnice ale
Invertorului TCL TAC-12CHSD/XA31I R32

Sistem split

  • Productivitate termică, BTU/h........................................................................................12.500
  • Productivitate termică, Bt...............................................................................................3.420 (1.000~3.810)
  • Capacitate de răcire, BTU/h..........................................................................................12.000
  • Capacitate de racire, Bt..................................................................................................3.400 (1.000~3.770)
  • POLIŢIST........................................................................................................................3,71
  • EER.................................................................................................................................3.01
  • Clasa de eficienta energetica in timpul racirii.................................................................A++
  • Clasa de eficienta energetica in timpul incalzirii.............................................................A+
  • Eliminarea umezelii, l/h..................................................................................................1,2
  • Compresor......................................................................................................................Invertor
  • Agent frigorific.................................................................................................................R32
  • Cantitatea de agent frigorific, g.......................................................................................550
  • Volumul aerului recirculat (răcire/încălzire), m3/h..........................................................550 / 550
  • SCOP..............................................................................................................................4.0
  • VĂZĂTOR.......................................................................................................................6.1

Unitate interioară

  • Unitate interioară, Dimensiuni (L x A x A), mm................................................................775 × 250 × 200
  • Unitate interioară, Nivel de zgomot, dB...........................................................................22 / 25 / 33 / 37 / 40
  • Unitate interioara, Masa (net/brut), kg.............................................................................8 / 10.5
  • Viteza ventilatorului intern Turbo/Ridicat/Mediu/Scăzut/Silențios RPM RPM.....................................................................................................................................1 250 / 1150 / 950 / 850 / 700
  • Viteza ventilatorului intern, Turbo/Ridicat/Mediu/Scăzut/Silențios, Încălzire, RPM.....................................................................................................................................1 250 / 1 150 / 1000 / 900 / 800
  • Viteza ventilatorului intern, modul Sleep, rpm.................................................................850 / 900
  • Viteza ventilatorului intern, modul dezumidificare, rpm...................................................850 / 900

Unitate externă

  • Marca compresorului........................................................................................................GMCC
  • Dimensiuni (L x A x A).......................................................................................................710 x 500 x 250
  • Masa (net/brut), kg............................................................................................................24 / 26
  • Nivel de zgomot, dB..........................................................................................................50

Consumul de energie

  • Consum de energie, răcire, W...........................................................................................1 130 (290~1 500)
  • Consum de energie, încălzire, W.......................................................................................922 (290~1720)

Curent de funcționare

  • Curent de funcționare, răcire, A.........................................................................................5,8 (1,5~9,0)
  • Curent de funcționare, încălzire, A.....................................................................................4,7 (1,5~10,0)
  • Tensiune / Frecvența sursei de alimentare, f./V/Hz...........................................................1 / 220 - 240 / 50

Conducte de conectare

  • Linie de lichid, mm..............................................................................................................6.35
  • Conducta de gaz, mm........................................................................................................9.52
  • Lungimea maximă a autostrăzii, m....................................................................................25
  • Diferența maximă de înălțime, m.......................................................................................10
  • Conexiune cablu, mm².......................................................................................................4 x 0,75

Modul de temperatură

  • Răcire, °С...........................................................................................................................0 ~ +53
  • Încălzire, °C.......................................................................................................................-20 ~ +30
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator TCL
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 3.4
  • Capacitate de incalzire, kW 3.42
  • Putere consumata la racire, W 1130
  • Putere consumata la incalzire, W 922
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 33
  • Debit de aer, m3/h 550
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 775 × 250 × 200
  • Dimensiuni unitatea exterioara 710 x 500 x 250
  • Greutate unitatea interioara, kg 8
  • Greutate unitatea exterioara, kg 24