Aer conditionat Midea Xtreme Save MSAG-12HRFN8

Disponibilitatea: nu
9 599 lei
8 999 lei

Aer conditionat Midea Xtreme Save MSAG-12HRFN8

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umezeală crescută a schimbătorului de căldură, ale cărui aripioare din aluminiu au un strat special cu un strat hidrofil care asigură îndepărtarea rapidă a condensului din unitatea interioară, prevenind astfel formarea rapidă de mucegai și bacterii, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a unității de aer condiționat.

Blue Fin

Acoperire albastră a aripioarelor schimbătorului de căldură - Protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv pe schimbătorul de căldură care protejează împotriva intemperiilor și a efectelor mediului extern agresiv. Poate avea diferite culori (albastru, verde, auriu sau nu are nicio culoare (lac transparent).

Cleaning

Cleaning 

Tehnologia Active Clean spală praful, mucegaiul și grăsimea care pot cauza mirosuri atunci când aderă la schimbătorul de căldură, îngheață automat și apoi dezgheață rapid înghețul, încălzind schimbătorul de căldură. Apoi, rotorul continuă să funcționeze pentru a usca în cele din urmă schimbătorul de căldură.
Când această funcție este activată, pe afișajul unității interioare apare "CL", după 20-45 de minute unitatea se va opri automat și funcția de curățare activă se va anula singură.
Pentru a efectua curățarea la o dată ulterioară, funcția trebuie reactivată.

Compresor DC invertor

DC invertor Compresor

Compresorul DC Inverter poate crește eficiența aparatului de aer condiționat, reducând astfel consumul de energie, economisind costurile. Un astfel de sistem este mult mai economic și mai fiabil decât aparatele de aer condiționat cu o putere constantă a compresorului.

Funcționând la capacitate maximă, compresorul aparatului de aer condiționat inverter setează rapid temperatura dorită a camerei. Apoi puterea este reglată în funcție de temperatura exterioară (exterioră) și de schimbările de temperatură din interiorul încăperii. Astfel, temperatura setată este menținută cu mare precizie. Compresorul, la apropierea de temperatura setata, reduce treptat puterea si, cand este atinsa, continua sa functioneze la viteza minima (putere), iar daca nu sunt castiguri mari de caldura se opreste dupa 5 minute pentru a economisi energie electrica.

Tehnologiile electronice moderne și dezvoltarea pieței componentelor semiconductoare au făcut posibilă crearea unor sisteme de control pentru compresoarele inverter care formează cele mai „netede” curbe de curent și putere, optimizează „măturarea” impulsurilor de control în așa fel încât să minimizeze consumul de energie și „atenuează” momentele tranzitorii.

Încălzitor carter compresor

Încălzitor carter

Pentru a preveni lovitura de ariete a compresorului, in timpul functionarii sistemului split, in sezonul rece (la temperaturi exterioare negative), este instalat un TEN electric. Elementul de încălzire pornește când compresorul se oprește și nu permite freonului lichid să se condenseze în uleiul din carterul compresorului.

Motor DC inverter al unității exterioare

DC inverter motor Outdoor Unit

În unitățile externe, un motor DC este utilizat pentru a roti ventilatorul. Acest lucru vă permite să reduceți semnificativ nivelul de zgomot și consumul de energie, precum și să obțineți mai multe poziții ale vitezei de rotație a ventilatorului, în funcție de nevoile sistemului.

Mod de uscare

Mod uscat

Modul de dezumidificare selectează automat modul de răcire în funcție de diferența dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este reglată în timpul scăderii umidității aerului prin pornirea și oprirea în mod repetat a modului de răcire și numai a ventilației. „Picătură” este afișat pe telecomandă atunci când modul de uscare este pornit

Eficiență energetică A++

Eficiență energetică А++

Conform  Directivei Uniunii Europene  2010/30/CE   a fost introdusă etichetarea pentru majoritatea  aparatelor de uz casnic , echipamentelor industriale, becurilor, precum și pentru  mașini  în ceea ce privește eficiența energetică a acestora. Eficiența energetică este indicată prin clase de la  A  la  G. În același timp, clasa  A  indică cea mai mare eficiență energetică, iar  G  - cea mai scăzută. Eticheta de eficiență energetică oferă utilizatorului și alte informații utile care ajută la alegerea între modelele de produse.

Marcare.

Etichetele de eficiență energetică sunt împărțite în cel puțin patru categorii:

  • detalii dispozitiv: în funcție de dispozitivul în sine, detalii specifice modelului și materialelor acestuia;
  • clasă de eficiență energetică: un cod de culoare asociat claselor (de la A la G) care oferă o idee despre consumul de energie al aparatului;
  • consum, eficiență, capacitate etc. (această secțiune indică caracteristicile dispozitivului);
  • zgomot: zgomotul produs de aparat, exprimat în decibeli.

Aer conditionat:

Marcarea se aplică dispozitivelor cu o putere mai mică de 12 kW.

Fiecare etichetă precizează:

  • model;
  • categoria de eficienta cu clasa de la A la G;
  • consumul anual de energie (cu o sarcină maximă de 500 de ore pe an);
  • racire efectuata la sarcina maxima (in kWh)$
  • raportul dintre eficiența consumului de energie și capacitatea de răcire la sarcină maximă;
  • tipul dispozitivului (răcire sau răcire/încălzire);
  • nivelul de zgomot.

Pentru aparatele de aer condiționat cu încălzire, sunt indicate în plus următoarele:

  • intensitatea încălzirii (în kWh);
  • eficienta incalzirii.

Funcția Follow Me

Follow Me

Atunci când această funcție este activată pe telecomandă, procesorul de control al unității interioare va primi datele privind temperatura camerei de la senzorul de temperatură instalat în telecomandă, ceea ce permite un control mai precis al aparatului de aer condiționat prin atingerea temperaturii setate în zona de control de la distanță a camerei. Raza de semnal a telecomenzii nu depășește 8 m.p.h. în linie dreaptă de la telecomandă la unitatea interioară.

Tehnologie Full-DC (invertor 3D DC)

Full-DC (invertor 3D DC)

Toate motoarele compresoarelor și ventilatoarelor din sistem sunt fabricate folosind tehnologia DC- inverter

Funcția „Răcire la temperatură ambientală scăzută”.

Răcire ambientală scăzută

Funcția „Răcire la temperatură ambientală scăzută” - asigură funcționarea aparatului de aer condiționat în modul de răcire , la temperaturi sub zero (aer exterior), ceea ce vă permite să îl utilizați pentru lucru, de exemplu, în camerele serverelor.

În seria modernă de sisteme Full DC-inverter split / multisplit, această opțiune este implementată de software și hardware, în timp ce, dacă este nevoie de a utiliza aparatul de aer condiționat iarna pentru răcire, este necesar să instalați suplimentar un încălzitor al liniei de drenaj. pentru a preveni înghețarea apei în conducta de scurgere la ieșirea din pereții clădirii.

Menținerea unei temperaturi de +8°C

Установка температуры +8°С

Protecție împotriva înghețului în cameră, menținând o temperatură de +8°C.

Sistemul de control al aerului condiționat poate menține o temperatură a camerei de +8°C, astfel încât pereții să nu se răcească prea tare și instalațiile sanitare să nu înghețe. Acest sistem este potrivit pentru casele de la țară, garaje sau dacă plecați în vacanță iarna și nu aveți nevoie ca încăperea să fie încălzită la o temperatură confortabilă tot timpul. În același timp, aparatul de aer condiționat consumă mai puțină energie electrică, deoarece diferența de temperatură dintre stradă și cameră este redusă.

Motorul invertor de curent continuu al unității interioare

Motor DC inverter indoor unit

Unitățile interioare utilizează un motor de curent continuu pentru a roti rotorul. Acest lucru reduce semnificativ zgomotul și consumul de energie. De asemenea, oferă 12 poziții pentru modificarea vitezei rotorului.

Schimbător de căldură cu putere termică crescută

Schimbător de căldură cu mai multe curbe

Putere de căldură crescută. În blocurile sunt utilizate schimbătoare de căldură cu tuburi cu un design special, a căror suprafață interioară are crestături trapezoidale „Innergrove cooper”, care asigură o suprafață maximă crescută a suprafeței de schimb de căldură. Datorită acestui fapt, puterea termică crește cu 28%, nivelul consumului de energie scade și, prin urmare, eficiența sistemului crește.

Modul de noapte


Modul de noapte (modul de somn) asigură condiții pentru un somn odihnitor și o trezire confortabilă. Acest mod durează un ciclu de 7 ore, în timp ce viteza ventilatorului este redusă, reducând astfel nivelul de zgomot, precum și schimbarea automată a setărilor de temperatură de la telecomandă la intervale de timp stabilite (în modul de răcire, temperatura crește cu câteva grade, iar în modul de încălzire scade). La sfârșitul modului (după 7 ore), setarea temperaturii revine la setarea inițială.

Designul unității exterioare "Diamond"

Outdoor unit design "Brilliant"

Designerii Midea nu au uitat de aspectul carcasei unității exterioare, ceea ce reprezintă o raritate în tehnologia de climatizare. Unitatea exterioară este mult mai subțire decât omologii săi, cu fațete asemănătoare cu cele ale unui diamant, iar atenția acordată detaliilor arată un nivel ridicat de producție și un concept de design bine gândit.

Freon R32 fără ozon

Freon R32 prietenos cu ozonul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative. În primul rând, acesta se referă la potențialul de încălzire globală (GWP). Dacă comparăm agentul frigorific foarte popular în prezent R410A cu R32, atunci acesta din urmă diferă cu mai mult de 65% GWP redus. Rezultă că mediul este mai puțin afectat de noul agent frigorific. De asemenea, R32 se caracterizează prin vâscozitate și densitate reduse. Datorită densității mai mici, intensitatea consumului de freon scade, ținând cont de aceiași indicatori de putere. Densitatea difluormetanului este cu aproape 30% mai mică în comparație cu R410A. Nivelul redus de vâscozitate duce la scăderea pierderilor de presiune în circuitul frigorific, ceea ce ca urmare ajută la creșterea eficienței energetice totale a aparatului de aer condiționat cu 5%. În ceea ce privește conductivitatea termică, R32 este, de asemenea, superior R410 în acest sens. Acest lucru are un efect pozitiv asupra capacității de răcire, care a crescut cu 4%. În comparație cu R410A, R32 este o substanță monocomponentă, motiv pentru care vă permite să reparați fără probleme circuitul frigorific după eliminarea scurgerilor.

Detectarea scurgerilor de agent frigorific

Detectare scurgeri de agent frigorific

Detectarea scurgerilor de agent frigorific este o funcție electronică realizată de modulul principal de control și autodiagnosticare al aparatului de aer condiționat. Senzorul de temperatură a agentului frigorific instalat pe evaporator va determina momentul de „supraîncălzire” a agentului frigorific la intrarea în evaporator, iar procesorul va afișa codul de urgență „E” pe afișajul unității interioare. Aceasta înseamnă necesitatea de a contacta un centru de service, un specialist, pentru testarea ulterioară a eventualelor probleme în circuitul frigorific al sistemului split.

Invertor Sine-Wave

Invertor Sine-Wave

Tehnologie de transformare invertor cu undă de 180° - tensiune de control fără efecte de „impuls” (se elimină treptarea undei sinusoidale).

În comparație cu curentul dreptunghiular standard de 120°, are următoarele avantaje:

  1. Posibilitatea de funcționare la o gamă mai largă de tensiune de alimentare și frecvență curentă.
  2. Eficiență energetică ridicată și economie de energie.
  3. Pornire mai moale, zgomot și vibrații mai reduse.
  4. Capabilitati mari de management.

Încălzitor de tăvi pentru unitatea exterioară

Încălzitorul paletului unității exterioare

Încălzitorul cu tavă al unității exterioare este instalat pentru a asigura eliminarea completă a apei formate ca urmare a dezghețării schimbătorului de căldură al unității exterioare în timpul modului „dezghețare”.

Control și gestionare prin Wi-Fi (stick Wi-Fi opțional) 

Midea RAC a dezvoltat o aplicație mobilă pentru smartphone-urile moderne, care acționează ca o telecomandă. La fel ca și telecomanda, smartphone-ul controlează aparatul de aer condiționat prin intermediul unui port infraroșu sau, în cazul celor mai recente modele de aparate de aer condiționat Midea, prin conexiune Wi-Fi (Wi-Fi stick este o opțiune pentru unele serii).

Clienții pot descărca gratuit aplicația pentru smartphone, utilizând codurile QR din manualul de utilizare.

Caracteristicile aplicației:

  • diagnosticarea atât a sistemelor split cu invertor, cât și a sistemelor semi-industriale;
  • metode standard de rezolvare a defecțiunilor detectate pe baza codurilor de eroare emise de sistem (navigarea codurilor de eroare);
  • posibilitatea de a trimite prin e-mail un fragment din manualul de service primit împreună cu soluția;
  • posibilitatea de a verifica senzorii de temperatură și de presiune pentru a verifica conformitatea cu valorile nominale.

Manual de utilizare pentru conectarea și utilizarea modulului Wi-Fi (2021)

Modul Turbo

Funcția Turbo - atunci când este activată, aparatul de aer condiționat răcește sau încălzește cât mai repede posibil pentru a crea condiții confortabile în cel mai scurt timp posibil.


Unitate interioară

Numele modelului...............................................................................................................MSAG-12HRFN8-I

Alimentare, V/Hz/F..............................................................................................................220/50/1

putere, kWt

Răcire..................................................................................................................................1.380 ... 4.310

Căldură ...............................................................................................................................1.070 ... 4.380

Consumul de energie, kW

Răcire...................................................................................................................................0,120 ... 1.650

Căldură ................................................................................................................................0,110 ... 1.480

Clasa de eficienta energetica

Răcire...................................................................................................................................A++

Incalzi...................................................................................................................................la +2°C=A+++, la -7°C=A+

Raportul de eficiență energetică

SEER (refrigerare)...............................................................................................................7.00

SCOP (mod de încălzire).....................................................................................................4.20 ... 5,50

EER (răcire)..........................................................................................................................3.21

COP (încălzire).....................................................................................................................3,71

Consum de aer, m³/oră.........................................................................................................530 ... 350

Nivel de zgomot, dB..............................................................................................................37.00 ... 21.00

Nivel de putere sonoră, dB(A)..............................................................................................54.00

Dimensiuni totale (LxAxD), mm

Fara ambalaj..........................................................................................................................835 x295 _ x208 _

Ambalat..................................................................................................................................905 x290 _ x355 _

Greutate, kg

Greutate netă..........................................................................................................................8,70

Greutate totală........................................................................................................................11.50

Unitate exterioară

Numele modelului...................................................................................................................MSAG-12HRFN8-O

Tip compresor.........................................................................................................................invertor

Compresor..............................................................................................................................GMCC ROTARY DC

freon

tip freon...................................................................................................................................R32

Greutate freon, kg...................................................................................................................0,65 kg

Alimentare, V/Hz/F..................................................................................................................220/50/1

Consum de aer, m3/oră..........................................................................................................1.850

Nivel de zgomot, dB................................................................................................................55.00

Nivel de putere sonoră, dB(A).................................................................................................60.00

Diametrul conductei, mm

Lichid........................................................................................................................................6.35

Gaz...........................................................................................................................................9.52

Lungimea minimă a liniei, m.....................................................................................................3

Max. lungimea liniei, m.............................................................................................................25

Max. diferenta de inaltime, m...................................................................................................10

Dimensiuni totale (LxAxD), mm

Fara ambalaj.............................................................................................................................720 x495 _ x270 _

Ambalat.....................................................................................................................................835 x540 _ x 300

Greutate, kg

Greutate netă............................................................................................................................23.70

Greutate totală..........................................................................................................................25.50

INTERVAL DE TEMPERATURĂ EXTERIOARĂ DE FUNCȚIONARE
Modul de răcire...................................................................................................................... - 15 ... + 50 °C
Modul de încălzire ................................................................................................................. - 25 ... + 24 °C

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Midea
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 4.31
  • Capacitate de incalzire, kW 4.38
  • Putere consumata la racire, W 1650
  • Putere consumata la incalzire, W 1480
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 37
  • Debit de aer, m3/h 530
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 835x292x208 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720x270x495 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 8.7
  • Greutate unitatea exterioara, kg 23.7