Aer conditionat TCL Elite TAC-09 CHSD / XA82IN

Disponibilitatea: este
9 530 lei
8 100 lei
- +

Aer conditionat TCL Elite TAC-09 CHSD / XA82IN

Sistem split invertor XA82IN – model dezvoltat pentru piata europeana. Aparatele de aer condiționat au putere optimă, materiale de înaltă calitate și funcțiile necesare pentru a asigura confortul interior. Are un design negru subțire și elegant, cu un panou de oglindă. Nou panou de control ergonomic. Alimentat de un nou agent frigorific R32, sigur pentru ozon. Modul Wi-Fi încorporat.

Caracteristici funcționale

FUNCȚIILE SISTEMULUI

Drenaj dublu

Drenaj dublu

Design dublu de drenaj, drenajul poate fi conectat la stânga sau la dreapta, dacă se dorește.

Design sigur

Design sigur

Nicio legătură între condens și electricitate. Debitul apei de condens este optimizat si nu are contact direct cu unitatea electrica de comanda, crescand astfel siguranta acesteia.

Uscarea independentă

Uscarea independentă

Atunci când modul de dezumidificare este pornit, aerul este dezumidificat în mod eficient fără o schimbare vizibilă a temperaturii din încăperea care este servită.

Acoperire anti-coroziune

Acoperire anti-coroziune

Elementele metalice ale carcasei unității exterioare, neprotejate de un strat de vopsea, au un strat special care previne coroziunea și vă permite să prelungiți durata de viață a unității.

Modul de dezghețare inteligent

Modul de dezghețare inteligent

În modul automat, numărul și durata ciclurilor de dezghețare sunt reduse pentru a preveni înghețarea schimbătoarelor de căldură (formarea înghețului), asigurând funcționarea stabilă a aparatului de aer condiționat în modul specificat.

Funcția de autodiagnosticare

Funcția de autodiagnosticare

Controlerul aparatului de aer condiționat monitorizează constant parametrii de funcționare în caz de abatere de la normă, sistemul va fi oprit și pe display-ul LED va fi afișat un cod de eroare.

Amintind poziția jaluzelelor

Amintind poziția jaluzelelor

După ce porniți din nou aparatul de aer condiționat, fantele automate de aer vor reveni la poziția în care erau înainte de a fi oprită. Dacă este setat modul de oscilație constantă, acesta va fi și activat.

Mod economic

Mod economic

Modul de operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie, temperatura setată anterior este ajustată automat cu 2°C pentru a economisi energie, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior.

Modul de somn

Modul de somn

Modul de noapte este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe panoul de control. Activarea modului atunci când unitatea funcționează pentru răcire/încălzire va duce la o creștere/scădere a temperaturii cu 1°C pentru fiecare oră, după 2 ore temperatura aerului se va stabiliza, iar la 7 ore după activare modul va fi dezactivat automat .

Buton de pericol

Buton de pericol

Vă permite să porniți/opriți. aparat de aer condiționat în cazul unei defecțiuni sau pierderi a panoului de comandă, atât cu setările anterioare, cât și cu modul de funcționare setat anterior (răcire sau încălzire), sau comutați modul de funcționare, la cererea utilizatorului.

Cronometru 24 de ore

Cronometru 24 de ore

Este posibilă configurarea pornirii sau opririi automate a aparatului de aer condiționat în funcție de un temporizator setat pentru 24 de ore, în trepte de 0,5 ore.

Pornire automată

Pornire automată

După restabilirea alimentării, aparatul de aer condiționat se va porni automat cu setările care erau în momentul întreruperii curentului.

Început cald

Început cald

Când utilizați modul de încălzire, ventilatorul interior se va porni numai după ce schimbătorul de căldură al unității interioare s-a încălzit suficient, ceea ce va împiedica eliberarea aerului rece în încăpere.

Mod de temperatură scăzută (încălzire)

Mod de temperatură scăzută (încălzire)

Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de încălzire la temperaturi exterioare sub 0°C.

Mod temperatură scăzută (răcire)

Mod temperatură scăzută (răcire)

Aparatul de aer condiționat este capabil să funcționeze eficient în modul de răcire la temperaturi exterioare sub sau egale cu 0°C.

Pornire Super Turbo

Pornire Super Turbo

Datorită acestei funcții, în modul de răcire este posibilă reducerea rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°C la 18°C în 30 de secunde. Iar în modul de încălzire, temperatura crește de la 20 la 40°C în 60 de secunde. Trebuie să apăsați butonul Turbo de pe telecomandă.

Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicate

Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicate

Nu există nicio scădere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C. Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până când temperatura ambiantă atinge 60°C.

AVANTAJE UNICE

Acoperire cu aripioare albastre

Acoperire cu aripioare albastre

Acoperire Blue Fin – protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv al schimbătorului de căldură protejează împotriva fenomenelor atmosferice și a efectelor unui mediu extern agresiv.

Design unic al unității interioare

Design unic al unității interioare

Designul unic al aparatului de aer condiționat cu un panou frontal original va crea un design unic pentru casa ta.

Agent frigorific R32

Agent frigorific R32

Mediu prietenos. Coeficient GWP (Potențial de încălzire globală) scăzut. Raport ridicat de eficiență energetică. Respectarea deplină a standardelor europene de mediu.

Compresor inverter

Compresor inverter

Compresorul inverter, cu până la 50% mai economic decât sistemele convenționale, menține cu precizie temperatura setată și are un control fluid al puterii.

Afișaj LED

Afișaj LED

Afișajul mare facilitează configurarea și controlul aparatului de aer condiționat.

Algoritm de inteligență artificială invertor

Algoritm de inteligență artificială invertor

Algoritmul de inteligență al invertorului artificial vă permite să atingeți temperatura setată mai rapid și să funcționeze mai precis. Îmbunătățește eficiența economisirii energiei.

Autocuratare

Autocuratare

Funcția „Self-Cleaning” asigură îndepărtarea contaminanților prin congelare și sterilizare la temperatură înaltă. Procesul se desfășoară în patru etape: glazură, dezghețare, uscare la temperatură ridicată și sterilizare. Timp de curățare completă - 30 de minute.

CONTROL ȘI CONFORT

Nivel scăzut de zgomot

Nivel scăzut de zgomot

Aparatul de aer conditionat este un model cu confort acustic sporit si este recomandat pentru instalarea in dormitoare si camerele copiilor, precum si persoanelor cu perceptie crescuta a zgomotului exterior.

5 viteze ale ventilatorului

5 viteze ale ventilatorului

Aparatul de aer condiționat are capacitatea de a controla viteza fluxului de aer în mai multe etape. Sunt disponibile 5 viteze ale ventilatorului, de la cea mai silențioasă și cea mai potrivită pentru somn pe timp de noapte, până la Turbo pentru zilele cele mai călduroase și încărcare mare de căldură.

Flux inteligent de aer

Flux inteligent de aer

În modul de răcire, aerul rece suflă în sus pentru a evita fluxul direct către capul utilizatorului. În modul de încălzire, aerul cald este direcționat în jos pentru a vă sufla pe picioare.

Răcire confortabilă

Răcire confortabilă

Aparatul de aer condiționat are un sistem modern de control al circuitului frigorific, care previne uscarea aerului în timpul funcționării și menține umiditatea confortabilă în încăperea deservită.

Simt

Simt

Panoul de control are un senzor de temperatură încorporat, atunci când o comandă este trimisă la unitatea interioară, datele de măsurare sunt transferate la controler, ceea ce vă permite să mențineți temperatura mai precis în zona în care se află oamenii.

Iluminare de fundal cu telecomandă

Iluminare de fundal cu telecomandă

Când țineți apăsată orice tastă timp de 3 secunde, lumina de fundal a ecranului se aprinde, permițându-vă să utilizați în mod convenabil telecomanda chiar și pe timp de noapte.

Control WiFi IoT

Control WiFi IoT

Controlul IoT Wi-Fi al aparatelor electrocasnice TCL printr-o singură aplicație, suport pentru control vocal bazat pe o rețea neuronală profundă.

Flux de aer vector inteligent

Flux de aer vector inteligent

Smart Vector Airflow – configurarea vectorilor de flux de aer inteligent.

Suport cameră caldă +8°C

Suport cameră caldă +8°C

Acest mod previne scăderea temperaturii camerei sub +8°C atunci când sunteți forțat să plecați de acasă pentru o perioadă lungă de timp iarna.


Flux de aer vector inteligent

Permite utilizatorului să selecteze 72 de tipuri de setări ale fluxului de aer

  • Dreapta-stânga: 5 moduri fixe și 4 moduri de balansare;
  • Sus și jos: 5 moduri fixe și 3 moduri de balansare.

Control aer conditionat

1. Compresorul DC inverter, care este cu până la 50% mai economic decât sistemele convenționale, menține cu precizie temperatura setată și are un control fluid al puterii. Compresor de aer condiționat DC inverter TCL2. Agent frigorific R-32 (difluormetan), care este sigur pentru mediu. Coeficient GWP (Potențial de încălzire globală) scăzut. Raport ridicat de eficiență energetică. Respectarea deplină a standardelor europene de mediu.

3.Clasa de eficienta energetica pentru racire - A++, pentru incalzire - A+.

4.Algoritmul de inteligență artificială Inverter poate atinge temperatura setată mai repede și poate funcționa mai precis, îmbunătățind eficiența economisirii energiei.

5.Acționare automată a orburilor. Jaluzelele pentru reglarea direcției fluxului de aer în sus și în jos și la stânga și la dreapta sunt controlate de la panoul de comandă. Acționare automată a obturatorului pentru aer condiționat TCL6. Nivel scăzut de zgomot. Sistemul optimizat de conducte de aer poate reduce semnificativ nivelul de zgomot pentru utilizatorii care apreciază liniștea și liniștea. Aer condiționat TCL cu zgomot redus7.Modul Wi-Fi. Opțional, aparatul de aer condiționat poate fi echipat cu un modul de comunicare Wi-Fi pentru control de la distanță prin intermediul unui smartphone sau tabletă, atât acasă, cât și în orice alt loc unde există Internet. Modulul Wi-Fi nu este inclus în pachetul de livrare al aparatului de aer condiționat. Modul Wi-Fi pentru aer condiționat TCL8.Eficiență ridicată. Eficiența ridicată reduce costurile de răcire și reduce consumul de energie.

Cronometru de 9,24 ore care poate fi setat la orice număr de ore. Acest instrument vă va ajuta să setați o perioadă de timp pentru ca echipamentul să funcționeze independent și apoi să îl opriți.

10.Răcire confortabilă. Aparatul de aer condiționat are un sistem modern de control al circuitului frigorific, care împiedică uscarea aerului în timpul funcționării și menține umiditatea confortabilă în încăperea echipamentului care este întreținut.

11.Mod de dezghețare inteligent. În modul automat, numărul și durata ciclurilor de dezghețare sunt reduse pentru a preveni înghețarea schimbătoarelor de căldură (formarea înghețului), asigurând funcționarea stabilă a aparatului de aer condiționat în modul specificat.

12.Modul Sleep oferă o schimbare confortabilă a temperaturii în timpul somnului. Și prin reducerea vitezei ventilatorului se atinge un nivel minim de zgomot, care este cheia unei odihne confortabile și sănătoase. Modul Sleep al aparatului de aer condiționat Sleep13.Mod Super Turbo Start. Datorită acestei funcții, în modul de răcire este posibilă reducerea rapidă a temperaturii la ieșirea unității interioare de la 27°C la 18°C în 30 de secunde, iar în modul de încălzire, creșterea temperaturii de la 20°C la 20°C. 40°C în 60 de secunde. Trebuie să apăsați butonul Turbo de pe telecomandă.

14.Mod ECO. Mod economic - modul de operare este activat de butonul ECO de pe panoul de control. Pentru a reduce consumul de energie, temperatura setată anterior va fi ajustată automat cu 2°C pentru a economisi energie, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior. Modul ECO al aparatului de aer condiționat TCL15.Telecomandă. Cu ajutorul acestuia, puteți controla de la distanță funcționarea dispozitivului, selectând parametrii necesari. Telecomanda convenabilă are control intuitiv al aparatului de aer condiționat.

Caracteristici și opțiuni

Sănătate

1.Filtru 3 în 1. Filtru de catechine - descompune bacteriile și mirosurile neplăcute. Cărbune activ - absoarbe particulele și mirosurile din aer, purifică aerul și protejează mediul. Filtrul de ioni de argint - contine un numar mare de ioni de argint, care au un efect benefic asupra organismului uman. Acțiune excelentă împotriva microbilor.

Funcții

1. Funcția de pornire la cald este utilă atunci când porniți aparatul de aer condiționat pentru încălzire în condiții de temperatură scăzută. În modul de încălzire, viteza ventilatorului depinde de temperatura evaporatorului (situat în unitatea externă a aparatului de aer condiționat). Abia după ce temperatura a crescut suficient, ventilatorul va porni și va începe să sufle aer cald. Acest lucru previne intrarea aerului rece în încăpere.

2.Flux de aer inteligent. În modul de răcire, aerul rece suflă în sus. În modul de încălzire, aerul cald este direcționat în jos pentru a vă sufla pe picioare.

Aer condiționat Smart Air Flow TCL

3.Funcția de autodiagnosticare. Controlerul aparatului de aer condiționat monitorizează constant parametrii de funcționare; în caz de abatere de la normă, sistemul va fi oprit și va fi afișat un cod de eroare pe afișajul LED.

4.Memorizarea pozitiei jaluzelelor. După ce porniți din nou aparatul de aer condiționat, fantele automate de aer vor reveni la poziția în care erau înainte de a fi oprită. Dacă a fost setat modul de oscilație constantă, acesta va fi de asemenea activat.

5,5 viteze ale ventilatorului - Silențios/Silențios/Mediu/Inalt/Turbo. Aparatul de aer condiționat are capacitatea de a controla viteza fluxului de aer în mai multe etape.

6.Răcire puternică la temperaturi ambientale ridicate. Nu există nicio reducere a performanței aparatului de aer condiționat în modul de răcire la o temperatură ambientală de 50°C. Aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze continuu până când temperatura ambiantă atinge 60°C.

Răcire puternică la temperatură ambientală ridicată a aparatului de aer condiționat TCL7.Mod de temperatură scăzută (încălzire). Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de încălzire atunci când temperatura aerului exterior este sub 0°C.

8. Mod temperatură scăzută (răcire). Aparatul de aer condiționat poate funcționa eficient în modul de răcire atunci când temperatura aerului exterior este sub 0°C.

Specificații
TCL TAC-09CHSD/XA82IN Negru Invertor R32 Wi-Fi

Sistem split

  • Capacitatea de incalzire, BTU/h...................................................................................................................................................9 000
  • Capacitatea de încălzire, W..........................................................................................................................................................2 610 (940 ~ 3 360)
  • Capacitate de răcire, BTU/h..........................................................................................................................................................9 000
  • Capacitate de răcire, W.................................................................................................................................................................2 600 (940~3 330)
  • POLIŢIST.......................................................................................................................................................................................3,4
  • EER...............................................................................................................................................................................................3.15
  • Clasa de eficiență energetică a răcirii...........................................................................................................................................A++
  • Clasa de eficienta energetica pentru incalzire..............................................................................................................................A+
  • Eliminarea umezelii, l/oră..............................................................................................................................................................1, 0
  • Compresor.....................................................................................................................................................................................Invertor
  • Agent frigorific................................................................................................................................................................................R32
  • Cantitatea de agent frigorific, g.................................................................................................................................................... .490
  • Volumul aerului recirculat (răcire/încălzire), m3/h......................................................................................................................... 420 / 420
  • SCOP...............................................................................................................................................................................................4.0
  • VĂZĂTOR........................................................................................................................................................................................6.1

Unitate interioară

  • Dimensiuni (L x A x A), mm...............................................................................................................................................................777 × 250 × 201
  • Nivel de zgomot, dB..........................................................................................................................................................................22/25/33/37/40
  • Greutate (net/brut), kg.......................................................................................................................................................................7 / 9

Unitate exterioară

  • Marca compresorului.........................................................................................................................................................................RECHI
  • Dimensiuni (L x A x A)........................................................................................................................................................................712 × 459 × 276
  • Greutate (net/brut), kg........................................................................................................................................................................20 / 22
  • Nivel de zgomot, dB...........................................................................................................................................................................50

Consumul de energie

  • Consum de energie, răcire, W............................................................................................................................................................825 (240~1.380)
  • Consum de energie, încălzire, W........................................................................................................................................................767 (240~1.552)

Curent de funcționare

  • Curent de funcționare, răcire, A..........................................................................................................................................................4,0 (1,2~8,0)
  • Curent de funcționare, încălzire, A......................................................................................................................................................3.8 (1.2~9.0)
  • Tensiune/Frecvența sursei de alimentare, f./V/Hz..............................................................................................................................1/220 – 240/50

Conducte de conectare

  • Linie de lichid, mm..............................................................................................................................................................................6.35
  • Conducta de gaz, mm........................................................................................................................................................................9.52
  • Lungimea maximă a liniei principale, m.............................................................................................................................................25
  • Diferența maximă de înălțime, m ..................................................................................................................................................... 10
  • Conexiune cablaj, mm².......................................................................................................................................................................4 x 0, 75

Temperatura

  • Răcire, °C..............................................................................................................................................................................................0 ~ +53
  • Încălzire, °C..........................................................................................................................................................................................-20~+30


Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator TCL
  • Model Split de perete
  • Culoare Negru
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.6
  • Capacitate de incalzire, kW 2.61
  • Putere consumata la racire, W 825
  • Putere consumata la incalzire, W 767
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 22
  • Debit de aer, m3/h 420
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 777 × 250 × 201
  • Dimensiuni unitatea exterioara 712 × 459 × 276
  • Greutate unitatea interioara, kg 7
  • Greutate unitatea exterioara, kg 20