Boiler electric Ariston Pro1 R 100 VTD 1.8K

Disponibilitatea: este
4 399 lei
- +

Boiler electric Ariston Pro1 R 100 VTD 1.8K 

Cazanul combinat Ariston PRO R VTD, în raport cu alte încălzitoare de apă, are avantaje semnificative, care constau în diferite opțiuni de conectare, în încălzirea rapidă a apei cu un element de încălzire electric și / sau un circuit încorporat de schimb de căldură în spirală și, în consecință, în economisirea energiei electrice. Un cazan de acest tip este o alternativă excelentă și ieftină la echipamentul cazanului cu dublu circuit, ceea ce elimină dezavantajul său semnificativ: o scădere a presiunii și a posibilelor salturi de temperatură atunci când se utilizează mai multe robinete pentru extracția apei calde. Acest lucru nu amenință cazanul: funcționează perfect și simultan cu mai multe puncte de apă, deoarece nu se observă fluctuații de temperatură.
   Ariston PRO R VTD este un excelent încălzitor electric de apă cu un design modern actualizat și un sistem de control simplu. Are control extern al temperaturii și este echipat cu un sistem unic de protecție împotriva picăturilor de apă IPX-3.
   Acoperirea rezervorului interior AG + oferă un nivel ridicat de protecție împotriva coroziunii rezervorului interior și asigură rezistența și durabilitatea rezervorului. Rezervorul cilindric, testat la o presiune de 16 atm, este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu o acoperire exclusivă la interior, cu protecție electromecanică suplimentară folosind un anod de magneziu mărit. Izolația termică din spumă poliuretanică ecologică asigură retenția pe termen lung a temperaturii și economii de energie.

Acest model vine cu incalzire indirecta. Poate funcționa ca rezervor de stocare indirect și ca boiler electric de stocare. Adică trece de la sezonul de încălzire la tipul de încălzire electric. Pentru a începe acest tip de lucru, trebuie doar să conectați conducta la robinet, se închide la sfârșitul sezonului.

Un astfel de cazan este conectat la sistemul de încălzire centrală, adică apa din el va fi încălzită din rețelele de încălzire. Este posibil, atunci când încălzirea este oprită, să începeți să utilizați încălzirea electrică a apei, pentru aceasta trebuie să închideți robinetul pentru alimentarea de la sistemul de încălzire.

Capacitate100 l
Recuperator de căldurănu
Putere1.8 kW
Numărul elementelor de incalzire
Tipul elementelor de incalzire"umed" 
Pompă de căldurănu
Temperatură maximă de funcionare75 °C
forma boileruluicilindrică 
LCD displaynu
Indicaţie pornireda
Termometruda
Tip montarevertical 
Rezervor interioremail 
Garanţie pe rezervor5 ani
Anod de magneziuda
Culoarealb 
Dimensiuni900x450x480 mm
Greutate26.5 kg
Garanție24 luni
ProducătorAriston
Specificații principale
  • Producator Ariston
  • Capacitate,l 100
  • Putere,kW 1.8
  • Tip montare orizontal
  • Forma boilerului cilindrică
  • tip controlului mecanic
  • Dimensiuni 900x450x480
  • Greutate, kg 26.5
  • Гарантия 24 luni