Stație meteo (Higrometru)

Disponibilitatea: este
500 lei
- +

Stație meteo (Higrometru)

Higrometru LIORQUE Termometru de interior, indicator de umiditate a camerei cu temperatură, monitor digital de temperatură și umiditate cu indicator de înregistrare min și maxim pentru garaj de acasă cramă de vinuri cu seră.

Despre acest model

  • Indicator de confort pe 3 niveluri - Contorul de umiditate cu pictograma nivelului de umiditate indică starea aerului: USCAT/CONFORT/UMED. Asigurați-vă umiditatea adecvată, preveniți familia de răceli, astm, alergie, piele uscată și etc.
  • Înregistrare ridicată și scăzută - Termometrul nostru digital de cameră afișează datele maxime și minime ale temperaturii și umidității zilei. Acordați atenție stării de sănătate a membrilor familiei dvs. în funcție de schimbare.
  • Reîmprospătare precisă și rapidă - Higrometrul se reîmprospătează la fiecare 10S pentru a vă oferi cele mai recente citiri. Interval de temperatură -9℃~60℃, precizie ±1℃; Interval de umiditate 20%~95%RH, precizie ± 5%RH.
  • 3 opțiuni de montare - suport de masă, spate magnetic, suport adeziv. Potrivit pentru oriunde doriți să plasați, cum ar fi frigider, noptieră, cameră pentru bebeluși, birou, subsol, seră, humidor, cameră de chitară și pivniță.
  • Necesitate acasă - Termometrul de interior vă ajută să urmăriți temperatura și umiditatea din interior, un partener perfect pentru umidificatorul și dezumidificatorul dvs. (2 baterii AAA incluse).

3 различных индикатора уровня комфорта

Indicatori de confort pe 3 niveluri

Prin vizualizarea indicatorilor, puteți cunoaște rapid nivelul de confort al mediului dvs. actual. Valorile extreme dincolo de domeniul de măsurare (16˚F ~ 140˚F și 20% ~ 95% RH) vor afișa HH și LL

Автоматическая запись 24-часовых максимальных и минимальных значений

Înregistrare automată a max. & Min. Valori în 24 de ore

Sunt afișate cele mai ridicate și cele mai scăzute valori ale temperaturii și umidității pe parcursul a 24 de ore, ceea ce este foarte util pentru a vă îngriji familia.

Высокая точность и быстрое обновление

Actualizați valorile la fiecare 10 secunde

Designul unic al orificiilor de ventilație duble pe partea superioară și în spate permite senzorilor încorporați să detecteze mai bine schimbările de temperatură și umiditate din cameră.

Четкий и большой экран

Mai mare decât Ceilalți

Ecranul mare de 3,6 inchi nu numai că vă permite să vedeți mai clar, dar afișează și mai multe informații, iar ecranul este din sticlă pentru o durabilitate mai mare

Сценарии использования

Plasare flexibilă pentru o varietate de scenarii

Puteți deschide suportul și lăsați-l să stea pe masă. În plus, are magneți pe spate pentru a se atașa de suprafețe metalice sau folosește adezivul inclus pentru a-l atașa pe pereți și suprafețe de sticlă.

Bannerul 2

Intervalul de eroare al dispozitivului este de ±1 °C și ±5% RH