Aer conditionat GREE MUSE (Cold Plasma) GWH28AFE- K3NNA1B

Disponibilitatea: nu
25 200 lei
21 925 lei

Aer conditionat GREE MUSE (Cold Plasma) GWH28AFE- K3NNA1B


Descriere

Aparatul de aer condiționat Gree GWH28AFE-K3NNA1B Muse este un aparat de aer condiționat de tip ON/OFF de la un producător de încredere Gree. Are multe functii utile, este echipat cu un generator „Cold Plazma”, care va face aerul mult mai curat si va avea grija de sanatatea dumneavoastra. Acest model este capabil să funcționeze în 4 moduri: „AUTO”, „Răcire/încălzire”, „Curățare/dezumidificare”, „Somn”. Acest model este conceput pentru încăperi de până la 80 m². Aparatul de aer condiționat este destul de economic, deoarece cu un consum de energie electrică de doar 2846 W, are o capacitate de răcire de 8 kW. Aparatul este ideal si pentru incalzirea spatiilor: cu un consum de energie electrica de doar 2647 W, modelul emite 8,5 kW de caldura. Acest model de aer condiționat este non-invertor și este capabil să funcționeze în următoarele intervale de temperatură exterioară: pentru răcire - de la +18°С la +43°С; pentru încălzire - de la -7°С la +24°С. Aparatul se va potrivi perfect în interiorul tău, deoarece are un design șic și modern.Ca toate aparatele de aer conditionat GREE, modelul Muse, prezentat de producator ca o noutate in 2019, functioneaza pe freon sigur R410A.

Moduri de funcționare

Auto AUTO – în acest mod, temperatura nu este controlată manual, aparatul de aer condiționat menține automat o temperatură confortabilă de 23 ± 2 ° C. Dacă temperatura este de +20 ° C, aparatul de aer condiționat va începe automat să funcționeze în modul de încălzire. Când temperatura atinge +26 °C, aparatul de aer condiționat se va porni în modul de răcire.

Холод/тепло Răcire / încălzire - aparatul de aer condiționat menține temperatura setată cu o precizie de ± 1 ° С. Dacă temperatura setată în modul de răcire este mai mare decât temperatura ambiantă cu mai mult de 1°C, aparatul de aer condiționat nu se va porni. La fel și în modul de încălzire, dacă temperatura setată în modul de încălzire este mai mică decât temperatura ambiantă cu mai mult de 1 °C, aparatul de aer condiționat nu se va porni.

Очистка/осушение Purificare/Dezumidificare - Aparatul de aer condiționat condensează cel mai eficient și elimină umezeala din cameră. Balsamul menține temperatura setată cu o precizie de ±2 °С. Dacă, atunci când aparatul de aer condiționat este pornit, temperatura camerei este mai mare decât temperatura setată cu mai mult de 2 °C, aparatul de aer condiționat va funcționa în modul de răcire. Dacă temperatura camerei este mai mică decât temperatura setată cu mai mult de 2 °C, compresorul și ventilatorul unității exterioare nu funcționează, ventilatorul unității interioare se rotește cu o viteză mică.

Сон „Sleep” – garantează confort maxim și economii de energie. În timpul funcționării de răcire, după prima oră de funcționare, temperatura setată crește automat cu 1 °C, după a doua oră cu încă 1 °C. După aceea, temperatura setată rămâne neschimbată. In timpul functionarii de incalzire, dupa prima ora de functionare, temperatura setata este redusa automat cu 1 °C, dupa a doua ora cu inca 1 °C. În plus, din nou, temperatura setată rămâne neschimbată.

Protecția Sănătății

Многоуровневый фильтр


Aparatul de aer condiționat Gree Muse vine cu două filtre de aer fine pentru a crea cel mai favorabil climat interior.

  • Filtru multifunctional 3 in 1 - efectueaza curatarea preliminara indepartand multi factori negativi care pot fi continuti in aer, precum bacterii nocive, microbi, diversi alergeni, praf, murdarie etc.;
  • Un filtru de carbon suplimentar asigură purificarea aerului prin eliminarea mirosurilor neplăcute și a fumului.

Cold Plazma Ionizator cu plasmă „Cold Plazma” - acest ionizator creează o tensiune de 4800V. O astfel de tensiune distruge toate microorganismele dăunătoare.

Защита от грибка  Protecție împotriva ciupercilor și mucegaiului - după oprirea aparatului de aer condiționat, ventilatorul unității interioare continuă să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp pentru a îndepărta umezeala reziduală. Acest lucru protejează împotriva formării de ciuperci și mucegai.

Design

Acest model are un design șic, minimalist. Se va potrivi perfect în orice interior. Caroseria albă ca zăpada cu curbe metalice pe laterale face modelul incredibil de elegant și stilat. Indicarea temperaturii de funcționare este vizibilă numai în timpul funcționării aparatului de aer condiționat - numerele LED albe strălucesc prin plasticul panoului frontal.

Дизайн


Funcții și caracteristici suplimentare

Автоматическое оттаивание Dezghețarea automată a unității interioare - dacă temperatura din interiorul și din exteriorul camerei este scăzută, schimbătorul de căldură al unității interioare începe să înghețe. La o temperatură de 0°C pe schimbătorul de căldură, funcția de dezghețare automată este activată automat. Compresorul și ventilatoarele unităților interioare și exterioare se opresc. Indicatorul de pe panoul unității interioare clipește.

Экономичный обогрев „Încălzire economică” – menține temperatura în cameră la 8 ° C, împiedicând pătrunderea frigului în interior. Se pornește în modul de încălzire, prin apăsarea butoanelor TEMP și CLOCK în același timp, funcția de încălzire economică este activată sau dezactivată. Când funcția de încălzire economică este activată, afișajul telecomenzii afișează indicația $ și „8 ° C”. Când funcția de încălzire economică este activată, temperatura setată și viteza ventilatorului nu sunt reglabile (temperatura setată este de 8°C și viteza ventilatorului este automată), iar modul Turbo nu este disponibil. Încălzirea economică nu este compatibilă cu funcția de somn. Dacă butonul SLEEP este apăsat în timp ce încălzirea economică este pornită, funcția sleep va fi activată și încălzirea economică va fi dezactivată și invers, dacă butoanele TEMP și CLOCK sunt apăsate simultan în timp ce funcția sleep este activată, funcția sleep. va fi dezactivată și încălzirea economică va fi pornită.

Турбо Modul Turbo - această funcție vă va permite să încălziți sau să răciți încăperea cât mai curând posibil când aparatul de aer condiționat funcționează la capacitate maximă, ceea ce face posibilă crearea unui confort și mai rapid.

Таймер „Timer” – vă permite să porniți și să opriți automat aparatul de aer condiționat la un moment strict alocat.Imaginați-vă că veniți acasă, iar aparatul de aer condiționat funcționează deja de ceva timp, creând o atmosferă favorabilă. Timpul maxim de programare este de 24 de ore.

Авторестарт „Repornire automată” - după o defecțiune și restabilirea ulterioară a sursei de alimentare, aparatul de aer condiționat poate relua funcționarea cu aceiași parametri ca înainte de oprire.

Самоочистка „Auto-curățare” - funcția de autocurățare este necesară pentru a îndepărta umezeala de pe suprafața evaporatorului și din cavitățile interne ale unității. Eliminarea umezelii previne formarea și creșterea bacteriilor în interiorul unității. Când funcția de autocurățare este activată, după ce butonul ON/OFF este oprit din modul răcire sau uscat, ventilatorul unității interioare se rotește la viteză mică timp de 10 minute.

Самодиагностика „Autodiagnosticare” - în cazul unei defecțiuni, efectuează o scanare completă a sistemului, identificând cauzele și apoi trimițând un cod simbolic. În plus, condensul acumulat este îndepărtat, eliminând formarea de mucegai sau praf. Această caracteristică prelungește durata de viață a unității.

Низкие температуры Porniți la temperaturi exterioare scăzute - permite aparatului de aer condiționat să efectueze încălzirea sau răcirea la temperaturi scăzute în aer liber sau în interior, oferindu-vă astfel condiții confortabile în orice circumstanțe. Pragul maxim de temperatură este de -7°C.

Дисплей Afișajul LED original - vă oferă posibilitatea de a ști întotdeauna ce funcție este activată, precum și ce temperatură a aerului răcit sau încălzit este furnizat încăperii în acest moment.

Съёмная панель Panoul detașabil al unității interioare - acum puteți efectua curățarea de inspecție a unității interioare sau alte lucrări de diagnosticare, în orice moment convenabil. Accesul la mecanismul general este, de asemenea, simplificat de mai multe ori, ceea ce face ca utilizarea modelului să fie simplă și de înaltă calitate.

Блокировка пульта Blocarea telecomenzii - face posibilă protejarea aparatului de aer condiționat de activarea nedorită, care poate fi făcută de copii sau animale de companie.


CARACTERISTICI

Tip produs
Sistem split
Uniatea
1
Numărul blocurilor interioare
1
Suprafața recomandată
80
Invertor
Nu
Eficiența energetică
А
Productivitatea
28000 BTU
Funcții climatizare
răcire/încălzire
Telecomandă
Da
Ecran LED
Da
Tip fultru
În mai multe etape, curățenie fină
Productivitatea (rece/cald)
8/8,5 kWt
Agent termic
R410A
Consum de energie (rece/cald)
2,84/2,65 kWt
Funcționarea la temperatura mediului ambiant
от -7 до +43 ⁰С
Nivel de zgomot unitatea interioară
39/51 dB
Nivel de zgomot unitatea exterioară
59 dB
Dimensiunile unitații interioare LхAхH
1135x247x328 mm
Dimensiunile unitații exterioare LхAхH
965x396x700 mm
Greutatea unității interioare
16.5 kg
Greutatea unității exterioare
61 kg
Producător
Gree
Țara de producere
China
Garanție
24
Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
  • Producator Gree
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 8
  • Capacitate de incalzire, kW 8.5
  • Putere consumata la racire, W 2.8
  • Putere consumata la incalzire, W 2.6
  • Suprafata recomandata 80 м²
  • Capacitate BTU 28000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 59
  • Debit de aer, m3/h 1200
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 1135x247x328
  • Dimensiuni unitatea exterioara 965x396x700
  • Greutate unitatea interioara, kg 16.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 61