Aer conditionat Samsung WindFree Geo AR18BXFAMWK

Disponibilitatea: este
20 399 lei
19 999 lei
- +

Кондиционер Samsung WindFree Geo AR18BXFAMWK


Rămâneți confortabil de răcoros fără senzația de flux de aer rece

Aparatele de aer condiționat cu tehnologie WindFree vă vor menține camera confortabil răcoroasă, fără curenți de aer rece. Aerul de răcire este purtat ușor și silențios prin 23.000 de microdeschideri, astfel încât nu există senzația neplăcută de vânt rece. De asemenea, fluxul de aer îmbunătățit răcește o suprafață mai mare și mai uniform. În același timp, acesta consumă cu 77% mai puțină energie decât modul de răcire rapidă.

Consum de energie cu 77% mai mic pentru a economisi bani

Economisiți bani în fiecare zi cu ajutorul sistemului de răcire WindFree Cooling foarte eficient. Atunci când funcționează în modul WindFree, unitatea exterioară consumă o putere minimă, utilizând cu 77% mai puțină energie decât în modul Fast Cooling. Astfel, vă puteți menține răcoarea confortabilă fără a vă face griji cu privire la facturile de energie.

Modul inteligent de a trăi

Experimentați puterea răcirii auto. Acest mod analizează condițiile ambientale și setările utilizatorului. În funcție de temperatura preferată, selectează automat modul optim pentru a obține cea mai bună potrivire.

Reduce zgomotul și consumul de energie cu 73%.

Economisiți bani în fiecare zi cu ajutorul tehnologiei Digital Inverter Boost, foarte eficientă din punct de vedere energetic. Acest lucru vă permite să mențineți temperatura dorită cu mai puține porniri și opriri ale compresorului. Iar datorită magneților de neodim și a unui amortizor de zgomot cu două tuburi, unitatea de aer condiționat este eficientă, silențioasă și durează mult mai mult. În același timp, consumul de energie este redus cu până la 73%.

Bucurați-vă de un somn confortabil

Modul Comfort Sleep cu tehnologie WindFree asigură condiții optime pentru un somn confortabil. Designul avansat al clapetei de aer creează un flux de aer uniform, în timp ce controlul temperaturii în modul WindFree vă ajută să adormiți mai repede și să vă treziți odihnit și revigorat.

Conceput pentru a se răci mai repede, mai larg și mai departe

Răciți rapid întreaga cameră, astfel încât să vă simțiți întotdeauna confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost răcește aerul cu 43% mai repede. De asemenea, aerul condiționat avansat are un ventilator cu 15% mai mare, o priză de aer cu 18% mai largă și o grilă cu 31% mai largă. Astfel, aerul rece este distribuit chiar mai departe și mai larg, până la 15 metri.

Telecomandă

Controlați temperatura din casa dvs. în orice moment și de oriunde. Cu ajutorul aplicației SmartThings, puteți controla și monitoriza de la distanță aparatul de aer condiționat printr-o singură atingere. Sau pur și simplu spuneți-i sistemului de inteligență artificială ce doriți, iar acesta va face ceea ce doriți. Acesta oferă chiar și cele mai bune setări.

Autocurățare automată

Păstrați interiorul aparatului dumneavoastră de aer condiționat curat din punct de vedere igienic fără să faceți nimic! Când aparatul de aer condiționat este oprit, funcția de autocurățare menține ventilatorul în funcțiune până când (în trei etape) umiditatea a fost eliminată din schimbătorul de căldură al aparatului de aer condiționat. Ca urmare a acestei eliminări a umidității, aparatul de aer condiționat rămâne curat și uscat timp de 10-30 de minute și nu se pot forma bacterii sau mucegai în el.

Mediu liniștit  

Aparatul de aer condiționat își desfășoară activitatea foarte silențios, astfel încât să nu vă distragă atenția. Compresorul, chiar și atunci când funcționează la capacitate maximă, nu generează zgomot inutil, datorită amortizorului dublu. Acesta reduce zgomotul produs de fluxul de agent frigorific atunci când funcționează la viteză mare și minimizează zgomotul ambiant atunci când funcționează la viteză mică.

Filtru antibacterian ușor de curățat

Asigurați-vă că sistemul de aer condiționat funcționează eficient cu mai puțin efort. Filtrul Easy Filter Plus este amplasat în partea exterioară în sus, astfel încât este ușor de îndepărtat și de curățat. Plasa sa densă păstrează schimbătorul de căldură curat, iar acoperirea sa antibacteriană ajută la protejarea dumneavoastră împotriva poluanților periculoși din aer.

Performanță mai bună a schimbătorului de căldură

Performanță și eficiență îmbunătățită a bobinei datorită tehnologiei DuraFin. Schimbătorul de căldură este fabricat din material mai gros și are o construcție mai groasă. Învelișul său îmbunătățit are, de asemenea, o rezistență mai mare la coroziune. Astfel, trece testul accelerat cu acid acetic în apă de mare (SWAAT) pentru coroziune în 100 de zile.

Protecție împotriva coroziunii pentru o durată lungă de viață

Păstrați-vă casa confortabil răcoroasă pentru mult mai mult timp. Ocean Fin este fabricat din material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul de rugină, ceea ce ajută la menținerea unei performanțe optime a schimbătorului de căldură. Rezistența sa excelentă la coroziune a fost dovedită în cadrul unui test de 480 de ore de pulverizare cu sare (SST).

Stabil și durabil

Bucurați-vă de aer condiționat de lungă durată chiar și în condiții dificile. Tehnologia Triple Protector Plus previne daunele cauzate de supratensiuni și fluctuații electrice fără un regulator de tensiune separat. Acoperirea sa anti-coroziune protejează, de asemenea, condensatorul și carcasa în condiții dure.

Agent frigorific ecologic

Protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat utilizează agent frigorific de ultimă generație R32, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un efect neglijabil asupra încălzirii globale în comparație cu agenții frigorifici convenționali R22 sau R410A. Prin urmare, este mult mai ecologică.

Economisește energie și bani prin răcire eficientă

Economisiți energie și bani cu modul ECO. Modul ECO utilizează o capacitate mai mică a compresorului decât modul normal, reducând consumul de energie. Acest lucru vă permite să vă răcoriți mai eficient atunci când nu este prea cald afară sau pur și simplu să economisiți energie și bani în orice moment, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile de electricitate.

Flux de aer extins cu pivotare automată în 4 direcții

Controlați direcția fluxului de aer sus/jos, stânga/dreapta cu ajutorul telecomenzii. Direcționați fluxul către locul dorit.

Specificații Aparat de aer condiționat Samsung WindFree Geo AR18BXFAMWK

Tip
split
Regimuri de lucru
răcire/încălzire
Inverter
da
Putere nominală răcire
6000 W
Putere nominală încălzire
6000 W
Capacitate de răcire
18000 BTU
Suprafaţa deservită
50 m²
Agent de răcire
R32
Zgomot minim unitate interioara
25 dB
Zgomot maxim unitate interioara
41 dB
Zgomot unitate exterioara
51 dB
Consum de energie (Răcire)
1390 W
Consum de energie (Încălzire)
1700 W
Tip Filtre
antibacterian
Temperatura exterioară admisă (răcire)
-10 - +46 °С
Temperatura exterioară admisă (încălzire)
-15 - +24 °С
Dimensiuni unitate exterioara
880x638x310 mm
Greutate unitate exterioara
39.8 kg
Dimensiuni unitate interioara
1055x299x215 mm
Greutate unitate interioara
11.5 kg
Culoare
alb
Specificații suplimentare
control prin Wi-Fi
Garanție
24 luni
Producător
Samsung
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Samsung
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 6
  • Capacitate de incalzire, kW 6
  • Putere consumata la racire, W 1390
  • Putere consumata la incalzire, W 1700
  • Suprafata recomandata 50 м²
  • Capacitate BTU 18000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 19
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 1055x299x215 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 880x638x310 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 11.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 39.8