Recuperator de aer Holtop AVTTW6

Disponibilitatea: este
7 000 lei
- +

Recuperator de aer Holtop AVTTW6

ventilație cu aer proaspăt cu recuperare de căldură

Sistem de alimentare cu recuperare de căldură


Caracteristici ale recuperatorului de aer Holtop AVTTW6 

1. Alimentarea cu aer proaspăt și evacuarea aerului murdar din încăpere alternativ

2. Sprijină recuperarea căldurii și echilibrul umidității interioare

3. Reduce costurile de încălzire și aer condiționat

4. Ușor de instalat prin peretele interior cu diametrul găurii de la 160-170 mm

5. Obturatorul automat poate împiedica intrarea insectelor și a aerului rece 

6. Consumă puțină energie

7. Funcționare silențioasă a dispozitivului

8. Preveniți umiditatea excesivă din interior

9. Regenerator de energie ceramică foarte eficient

10. Capota exterioară protejează de ploaie


Schimbător de căldură ceramic

Acumulatorul de energie ceramică de înaltă tehnologie cu eficiență de regenerare de până la 93% oferă un reductor de căldură a aerului pentru încălzire pentru a furniza fluxul de aer. Datorită structurii celulare, regeneratorul unic are o suprafață mare de contact cu aerul și o conductivitate termică ridicată și stocare de căldură.

Proprietăți.

Regeneratorul ceramic este tratat cu un compus antibacterian care previne creșterea bacteriilor în interiorul regeneratorului de energie. Proprietățile antibacteriene durează 10 ani.

Filtre de aer

Două filtre de aer încorporate cu o rată totală de filtrare de G3 asigură filtrarea aerului de alimentare și extracție. Filtrele împiedică pătrunderea prafului și insectelor în aer și contaminarea părților ventilatorului. Filtrele au si tratament antibacterian.

Curățarea filtrului se face prin aspirare sau spălare cu apă. Filtrul F8 este disponibil ca accesoriu opțional, dar atunci când este instalat, reduce debitul de aer la 40 m3/h.

DC-FAN reversibil

Un ventilator axial reversibil cu motor de curent continuu și tensiune de alimentare de 12 V este utilizat pentru a furniza aer și gaze de evacuare. Cu tehnologia DC aplicată, ventilatorul are un consum redus de energie. Motorul ventilatorului are protecție termică încorporată împotriva supraîncălzirii și rulmenți axiali cu bile pentru o viață lungă

ventilație cu aer proaspăt cu recuperare de căldură


Funcționând în ciclu continuu, aparatul reglează nivelul de umiditate din încăpere, ceea ce ajută la evitarea apariției mucegaiului pe pereți și la menținerea unui nivel scăzut de substanțe nocive pentru sănătatea umană. Unitatea de ventilație este echipată cu un motor DC fără perii care funcționează în regim de recirculare, care permite un schimb constant între aerul din interior și cel exterior. Aerul este filtrat continuu prin filtrul G3 montat pe partea frontala a unitatii si poate fi scos cu usurinta pentru curatare. În timpul funcționării în regim de recirculare cu recuperare de căldură regenerativă, aerul de intrare și de ieșire circulă printr-un schimbător de căldură ceramic situat în interiorul unității, care recuperează până la 93% din căldura conținută în aerul de ieșire și o readuce în aerul de intrare atunci când unitatea inversează ciclul de ventilație. 


ventilație cu aer proaspăt cu recuperare de căldură

Principiul de funcționare al Holtop AVTTW6

Ciclul I : Aerul cald și viciat este extras din cameră de un ventilator. Trece prin numeroasele celule ale acumulatorului de căldură ceramic, îl încălzește și îl umezește prin schimb de căldură. După 65 de secunde, când schimbătorul de căldură se încălzește, ventilatorul trece automat în modul de alimentare cu aer exterior.

Ciclul II : Aerul proaspăt, dar poluat de pe stradă este aspirat de ventilator, curățat de filtrele de aer și trecut prin acumulatorul de căldură. Elementele de tip fagure ale schimbătorului de căldură absorb în mod eficient excesul de umiditate din aer sau îl umezesc cu umiditatea acumulată mai devreme din cameră și încălzesc aerul la temperatura căldurii acumulate din cameră. Când temperatura bateriei scade, automatizarea schimbă modul de ventilație la evacuare și astfel ciclurile se repetă.

Ventilatorul schimbătorului de căldură schimbă ușor modul de funcționare între furnizarea aerului exterior și extragerea aerului din încăpere la fiecare 65 de secunde.

ventilație cu aer proaspăt cu recuperare de căldură

Specificație:

Tensiune (V)
220-240
Frecvența Hz)
50/60
Putere de intrare (W)
unsprezece
Curent (A)
0,08
RPM
2000 (maximum)
Debit aer (m3/h) L/M/h
20/42/64
db zgomot (a)
36.7
Eficiența regenerării (%)
≤ 93
Gradul de protecție a carcasei
IP24
Conductă (mm)
φ 157
Clasa sec
A
Monturi
Există
Greutate, kg)
6
Specificații principale
  • Producator China
  • Suprafață, м² 25
  • Consumul de energie, W 11
  • Eficiența recuperării, % 93
  • Debit de aer, m3/h 64
  • Nivel de sgomot, Db 36
  • Filtre da
  • Telecomanda da