Recuperator de aer Pico HP2 55WL CONFORT

Disponibilitatea: este
9 800 lei
- +

Recuperator Ventilator de perete Pico Pico HP2 55WL Confort

PICO wi CO2 HP2-30/55/80  este cel mai mic CMV de pe piata, aspiratorul - extractor cu schimbator alveolar pentru schimbarea aerului cu eficienta de recuperare a caldura de peste 90%. Tot ce ai nevoie este o gaură de 100 mm și o priză pentru a evita umiditatea excesivă și mucegaiul în casa ta. Versiunea 2019 poate fi acum controlată prin aplicație pe tablete și smartphone-uri.Specificații Recuperator Ventilator de perete Pico Pico HP2 55WL Confort

Aspiratorul-extractor mod. PICO wi CO2 HP2 , datorita functionarii de inversare a debitului, imbunatateste microclimatul din incaperi (ideal in dormitoare)   si in acelasi timp permite schimbul de aer in locuinte, recuperand peste 90% din caldura ambientala. Dimensiunea redusă îi permite să fie instalat oriunde făcând un simplu orificiu cu diametrul de 10 cm. Tăcerea este un alt punct forte, cu doar 17 db de presiune sonoră la 1 m este posibil să-l instalezi direct în dormitoare fără a fi deranjat de prezența lui, ideal pentru evitarea formării mucegaiului și garantarea unui aer sănătos cu concentrație mai mică de praf, viruși și bacterii.

PICO wi CO2 HP2 oferă cea mai bună soluție pentru economisirea energiei și ventilarea spațiilor rezidențiale sau comerciale.

Eficiența ridicată a aspiratorului/extractorului (capabil să recupereze peste 90% din căldura prezentă în mediul înconjurător) este garantată de prezența unui schimbător de căldură cu structură de fagure realizat dintr-un material ceramic special.

Principiul funcționării acestuia se bazează pe utilizarea căldurii și umidității conținute în aerul extras pentru a încălzi și hidrata aerul preluat din exterior. Acest tip de tehnologie este foarte eficient deoarece este ieftin și cu un consum redus, dar în același timp asigură economii bune de energie.

PICO wi CO2 HP2 este foarte versatil, poate fi instalat pentru schimbul de aer într-o singură încăpere sau mai multe PICO wi CO2 HP2 pot fi instalate pentru a trata mai multe încăperi în cazurile în care nu este posibilă realizarea unui sistem de ventilație mecanică centralizat.

Ușor de instalat și întreținut, fiecare intervenție poate fi efectuată din interior, se caracterizează printr-o funcționare foarte silentioasă și vă permite să tratați încăperi de până la 32 de metri pătrați în cazul încăperilor cu înălțimea de 2,7 metri. 

PICO wi CO2 CO2HP2 este echipat standard cu control wifi prin aplicație și cu o telecomandă IR care permite pornirea/oprirea unității, reglarea vitezei de funcționare pe 3 nivele și controlul umidității ambientale pentru prevenirea mucegaiului. Recomandat pentru incaperi de pana la 32 m2, pentru incaperi mai mari sau pentru nevoi diferite pana la 10 PICO cu CO2 HP2 se pot conecta in serie astfel incat sa se sincronizeze aspiratia si extractia intre diversele aparate, in acest fel va fi suficient sa comandati primul. PICO CO2 cu HP2 pentru a face întregul sistem să funcționeze.








Specificații Recuperator Ventilator de perete Pico Pico HP2 55WL Confort

Numirede uz casnic 
Recuperatorda
Materialul schimbătorului de căldură     ceramica 
Max. flux de aer46 m³/oră
Sistem de controltelecomandă , Wi-Fi 
Consumul de energie2.2 W
Viteza de rotatie2600 rp/m
Lungimea modulului de lucru min.500 mm
Diametru modulului de lucru128 mm
Lăţime240 mm
Înălţime240 mm
Nivel de zgomot32 dB
Voltaj230 V
Grad de protecție24 IP
Culoarealb 
Țara producătoareItalia 
în plusfuncția „mod confort” 
Garanție24 luni
ProducătorPico
Specificații principale
  • Producator Italia
  • Consumul de energie, W 2.2
  • Eficiența recuperării, % 90
  • Debit de aer, m3/h 46
  • Nivel de sgomot, Db 32
  • Dimensiuni 128x240x240 mm
  • Telecomanda da
  • WiFi da