Umidificator de aer Philips HU2716/10

Disponibilitatea: nu
3 499 lei

Umidificator de aer Philips HU2716/10

Umidificatorul Philips seria 2000 umidifică în mod igienic și silențios aerul uscat din interior, creând o atmosferă confortabilă și sănătoasă în casa dumneavoastră. Tehnologia de evaporare NanoCloud reduce riscul răspândirii bacteriilor cu 99%* în comparație cu umidificatoarele cu ultrasunete de top*.

Tehnologia de evaporare NanoCloud reduce riscul răspândirii bacteriilor cu 99%*

Tehnologia de evaporare NanoCloud reduce riscul răspândirii bacteriilor cu 99%*

Deoarece moleculele de vapori de apă sunt foarte mici, mai mici decât dimensiunea bacteriilor, nu pot transporta bacterii prin aer. Studiile de laborator au confirmat că tehnologia NanoCloud este mai eficientă în reducerea riscului de răspândire a bacteriilor cu 99% decât umidificatoarele cu ultrasunete.

Nanomoleculele pure nu lasă reziduuri albe sau pete umede

Nanomoleculele pure nu lasă reziduuri albe sau pete umede

Datorită umidificării uniforme la 360° a încăperii, dispozitivul nu creează pete umede pe podea și alte suprafețe. Tehnologia NanoCloud reduce riscul de răspândire a particulelor minerale în aer, prevenind astfel formarea depunerilor albe pe mobilier.

3 setari de umidificare garanteaza un nivel optim de umiditate a aerului in intervalul 40-60%

3 setari de umidificare garanteaza un nivel optim de umiditate a aerului in intervalul 40-60%

Setările de umiditate oferă un control precis asupra nivelurilor de umiditate. Setați unul dintre cele trei niveluri de umiditate - 40, 50 sau 60%.

Design elegant, potrivit pentru camere spațioase de până la 32 m2

Design elegant, potrivit pentru camere spațioase de până la 32 m2

Umidificatorul Philips are trei setări de viteză a ventilatorului și oferă un nivel maxim de umidificare de 200 ml/h. Aparatul este ideal pentru încăperi mici de până la 32 m2**.

Informații în timp real despre umiditate

Informații în timp real despre umiditate

Afișajul digital arată nivelurile de umiditate în timp real, precum și indicatorii pentru nivelul apei, temporizator și moduri.

Ajută la menținerea echilibrului de umiditate al pielii și reduce riscul de mâncărime

Tehnologia NanoCloud se bazează pe un proces natural de evaporare igienic care asigură rezultate optime. Aerul uscat este absorbit de dispozitiv, saturat cu nanomolecule de apă, iar apoi aerul umidificat este eliberat în cameră. Ajută la menținerea pielii hidratate și reduce riscul de mâncărime (mai ales iarna).

Evaluarea automată a umidității la fiecare 3 secunde

Un senzor digital verifică nivelul de umiditate la fiecare 3 secunde și pornește sau oprește aparatul după cum este necesar, asigurându-se că umiditatea este menținută în mod constant la nivelul potrivit.

Mod noapte: umidificare silențioasă, dar eficientă

Un mod special de noapte asigură funcționarea eficientă a umidificatorului de aer cu zgomot minim


  • * Testat de un laborator independent în conformitate cu ZD/172017: rezultatul experimentelor a fost obținut cu aparatul de testare la putere maximă, răspândind lichidul care conține bacterii într-o cameră etanșă cu un volum de 30 mc. Lichidul care contine bacteria este apa sterila suplimentata cu bacteria staphylococcus albus (8032);
  • * dacă există un filtru de aer în dispozitiv înainte de experiment, acesta este îndepărtat. (Concentrația de bacterii în aer depinde de mulți factori, cum ar fi fluxul de aer, dimensiunea camerei și configurația.)
  • * Previne petele umede și depunerile albe: testare de laborator independent „Determinarea depunerii de minerale din picături lichide pe mobilier”, DIN 44973, IUTA eV, test pentru depozitele minerale conținute în picături de lichid pe mobilă timp de 3 ore.
  • * Dimensiunea camerei calculată pe baza nivelului de umiditate testat de un laborator terță parte conform AHAM HU-1-2016 (R2011)
  • *Potrivit unei analize a parametrilor de mediu necesari pentru un somn optim, publicata intr-o revista stiintifica in 2018, umiditatea optima (prietenoasa pentru oameni) corespunde intervalului de umiditate relativa de 40-60%; Umiditatea în afara intervalului afectează* în mod negativ somnul.
  • * Publicațiile științifice demonstrează importanța creșterii nivelului de umiditate relativă dacă aerul din cameră pare uscat pentru a crește confortul de a fi în ea.


Specificații Umidificator Philips HU2716/10

Tip de umidificaretradiţional 
Tip controlelectronic 
Afişada
Higrostat?da
Consum de apă200 ml/h
Zona deservita32 m2
rezervor de apă2 litri
Putere17 W
Timp de lucru continuu  15 h
Nivel de zgomot34 db
Culoarealb 
Dimensiuni (HxLxD)35x22x22 cm
Greutatea2,56 kg
Garanție24 de luni
ProducătorPhilips 
Specificații principale
  • Producator Philips
  • Consumul de energie, W 17
  • Consumul de apă, ml/h 200
  • Rezervor de apă, L 2
  • Nivel de zgomot, Db 34
  • Dimensiuni 22x22x35 cm
  • Suprafață, м² 32
  • Garanție 24 luni