- 10%
cumpără Aer condiționat Inventor Aria AR5VI-09WFR / AR5VO-09 în Chișinău
cumpără Aer condiționat Inventor Aria AR5VI-09WFR / AR5VO-09 în Chișinău
cumpără Aer condiționat Inventor Aria AR5VI-09WFR / AR5VO-09 în Chișinău

Aer condiționat Inventor Aria AR5VI-09WFR / AR5VO-09

Disponibilitatea: este
12 200 lei
10 980 lei
- +

Aer condiționat Inventor Aria AR5VI-09WFR / AR5VO-09

Designul actualizat asigură distribuția uniformă a aerului în toate direcțiile. Balagănul de ventilație se mișcă nu numai pe orizontală, ci și pe verticală, dispersând ușor aerul chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

Flux de aer în 4 căi

Controlați cu ușurință aparatul de aer condiționat oriunde v-ați afla cu smartphone-ul sau tableta. Descărcați aplicația gratuit prin Google Play și App Store, în funcție de seria dvs. și obțineți condiții optime de temperatură cu economii mari de energie.

 

Acum puteți oferi protecție maximă pentru aparatul dvs. de aer condiționat, în special în locurile cu un nivel ridicat de umiditate și o probabilitate crescută de coroziune, cum ar fi insulele și zonele de coastă. Învelișul anticoroziv auriu al agentului frigorific al unității exterioare protejează împotriva aerului sărat, ploii și alte elemente corozive, asigurând funcționarea eficientă a aparatului de aer condiționat și prelungind durata de viață a acestuia. Învelișul auriu al agentului frigorific al unității interioare, datorită acțiunii sale antibacteriene, vă permite să vă bucurați de o atmosferă perfect curată și sănătoasă!

 

Aparatele de aer condiționat Inventor prezintă un sistem inovator de control al aerului condiționat HOTEL MENU. HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a îmbunătăți și a salva performanța aparatelor de aer condiționat instalate în camerele de hotel.

 

Această funcție se referă la reducerea nivelului de zgomot pentru a obține o funcționare plăcută și confortabilă a unității. Designul special al unității interioare asigură performanțe superioare la cel mai scăzut nivel de zgomot, permițându-vă să vă bucurați de mediul ideal de liniște absolută.

 

Performanță excelentă de încălzire chiar și în cele mai solicitante regiuni cu temperaturi scăzute. Mențineți intervalul de temperatură preferat, chiar și la -15°C și bucurați-vă de condiții ideale acasă.

Caracteristici excelente de încălzire până la -15°C

Acest lucru elimină umezeala nedorită din unitatea interioară în timpul funcționării de răcire. După ce aparatul de aer condiționat este oprit, ventilatorul unității interioare continuă să funcționeze un timp pentru a usca unitatea interioară.

Auto-curățare puternică

Centralizat (până la 64 de unități interioare), recepție, controler cu panou tactil cu fir, Wi-Fi și multe altele.

Control central

Varietatea de opțiuni oferite de contactul ON/OFF presetat vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă controla aparatele de aer condiționat, economisind în același timp timp și energie. Instalați un comutator de ușă sau comutatoare de la distanță pentru a porni și opri dispozitivele ușor și instantaneu.

 

Consum de energie de la 1,0 W în modul standby pentru economii mai mari de energie.

 


• Tehnologia Inverter:
Cu tehnologia Inverter, aparatul de aer condiționat funcționează mai întâi la maxim până când se atinge temperatura setată, apoi funcționează la minim și continuu pentru a menține temperatura constantă a camerei. Acest lucru îl face mai eficient atunci când este combinat cu un consum redus.

• Ionizator:
Cu functia de ionizator, veti avea o camera curata fara mirosuri si poluare. Ionizatorul din aparatele de aer condiționat utilizează câmpuri electrice care eliberează ioni pozitivi și negativi în aer, care neutralizează bacteriile și virușii, captând în același timp praful, mirosurile și particulele în suspensie, creând o atmosferă sănătoasă și de înaltă calitate în camera noastră. Această caracteristică este utilă în special pentru zonele pentru fumat, precum și pentru persoanele cu alergii, bătrâni și copii.

Agent frigorific R32:
folosește agent frigorific R32 ecologic, care este ecologic și are un potențial de încălzire globală cu 68% mai mic decât R410A. În plus, R32 poate furniza aceeași putere termică ca R410A în timp ce folosește cu 30% mai puțin agent frigorific, ceea ce înseamnă că este necesar mai puțin agent frigorific per unitate. Ca rezultat, emisiile totale de dioxid de carbon pot fi reduse cu aproximativ 75%. Un alt avantaj este că R32 nu este un amestec, ci un lichid omogen și este mai ușor de reciclat și reutilizat.

Descriere și caracteristici

Capacitate:
9000 BTU
Wi-Fi Control:
Da
Suprafaţa deservită:
25 m²
Regim de funcționare:
Răcire/ Încălzire/Dezumidificare/Ventilație
Inverter:
Da
Agent frigorific:
R32
Clasă energetică, Răcire/ Încălzire:
A+++/A+++
Consum energie electrică, Răcire/ Încălzire:
0.70/0.73 kW
Capacitate de Răcire/ Încălzire:
2.64/2.93 kW
Diapazonul temperaturilor de funcționare:
-15 … +50 °C
Nivel de zgomot unitate internă:
20/23/31/39 dB
Dimensiuni unitate internă:
722×290×187 mm
Dimensiuni unitate externă:
770×555×300 mm
Greutate unitate internă:
7.3 kg
Greutate unitate externă:
27.2 kg
Culoare unitate internă:
Alb
Țeavă conexiune lichid:
1/4"
Țeavă conexiune gaz:
3/8"
Producător:
Inventor
Garanție:
36 luni

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Inventor
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.64
  • Capacitate de incalzire, kW 2.93
  • Putere consumata la racire, W 700
  • Putere consumata la incalzire, W 730
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 20
  • Clasa Energetica A+++
  • Freon R32
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 722x290x187
  • Dimensiuni unitatea exterioara 770x555x300
  • Greutate unitatea interioara, kg 7.3
  • Greutate unitatea exterioara, kg 27.2