Aer condiționat Gorenje REA26INOUT

Disponibilitatea: nu
7 999 lei

Aer condiționat Gorenje REA26INOUT

Aparat de aer condiționat cu invertor

Performanță maximă datorită tehnologiei avansate

Tehnologia noastră de invertor de curent continuu cu acoperire de 360° combină inovațiile pentru a face aerul condiționat mai eficient și mai inteligent, reducând în același timp la minimum risipa de energie. Compresorul invertor din unitatea de aer condiționat funcționează mai eficient și mai lin, controlul temperaturii devine mai precis, iar nivelul de zgomot este redus în mod perceptibil.

Răcire rapidă

Modul Turbo

Tehnologia de amplificare a modului Turbo permite sistemului de aer condiționat să răcească sau să încălzească rapid și să atingă rapid o temperatură confortabilă prin amplificarea fluxului de aer.

Filtru cu carbon activ

Absorbție mai bună a particulelor și a mirosurilor

Filtrul cu cărbune activ din aparatele de aer condiționat Hisense conține cărbune, care nu numai că reține particulele, ci și compușii chimici și fumul de la foc și țigări. Prin urmare, această soluție va fi ideală pentru captarea și eliminarea mirosurilor neplăcute, iar dumneavoastră nu veți avea decât să vă bucurați de un aer proaspăt și curat.

Conectivitate inteligentă Wi-Fi

Controlați-vă aparatul de aer condiționat de pe telefon

Controlați-vă aparatul de aer condiționat de oriunde din casă, folosind telefonul mobil și conexiunea Wi-Fi. Acest lucru vă permite să pregătiți un mediu confortabil pentru când vă întoarceți acasă sau să aveți grijă de animalele de companie de la distanță.

Control vocal inteligent al unității de aer condiționat

Fă-ți viața și mai modernă

Noua aplicație HiSmart Life este compatibilă cu asistentul virtual Google și Amazon Alexa, astfel încât să puteți experimenta și mai bine beneficiile tehnologiei moderne. Comenzile vocale vă permit să porniți și să opriți aparatul de aer condiționat, să reglați temperatura și să setați modul de funcționare (răcire sau încălzire). HiSmart Life poate fi găsit în aplicațiile Amazon Alexa și Home.

Funcția de autocurățare

Păstrează aerul proaspăt

Când se încheie operațiunea de răcire, funcția de autocurățare a aparatului de aer condiționat usucă automat schimbătorul de căldură din unitatea interioară și pregătește unitatea pentru continuarea funcționării. Acest lucru previne apariția mucegaiului și a mirosurilor în unitatea de aer condiționat.

Mod inteligent: control automat al temperaturii

Temperatura ideală a camerei prin simpla apăsare a unui buton

Prin simpla apăsare a unui buton, sistemul de aer condiționat reglează automat temperatura la cea mai confortabilă setare în funcție de temperatura camerei.

Telecomandă pentru aparatul de aer condiționat

Reglați temperatura de la distanță.

Telecomanda măsoară temperatura camerei și trimite informații către unitate. Aparatul de aer condiționat recunoaște mai mult decât temperatura camerei: un senzor de pe telecomanda fără fir trimite date către unitatea interioară despre temperatura din jurul utilizatorului. Unitatea interioară funcționează și se reglează singură în funcție de aceste informații, ceea ce face ca reglarea temperaturii camerei să fie și mai inteligentă.

Protecție împotriva înghețului

Când această funcție este activată, aparatul de aer condiționat împiedică înghețarea spațiului în timpul lunilor de iarnă. Se menține o temperatură de 8 °C.

Cronometru pentru 24 de ore

Aer condiționat cu temporizator: Setați funcționarea pe toată durata zilei

Puteți seta aerul condiționat să pornească și să se oprească automat pe parcursul zilei. Nu trebuie să vă faceți griji! Bucurați-vă pur și simplu de temperatura potrivită pe tot parcursul zilei.

Comutator Dimmer

Modul noapte

Apăsați butonul de reglare a intensității luminoase pentru a stinge luminile și afișajul de pe aparat. Aparatul de aer condiționat va economisi energie și vă veți putea bucura de spațiul dvs. pe timp de noapte.

Eficiență ridicată și economie de energie

Un aparat de aer condiționat cu invertor este o alegere inteligentă

Utilizarea tehnologiei invertorului 3D, combinată cu o admisie optimizată a aerului, un model de țevi cu caneluri mai bine canelate și panouri cu clapete, înseamnă că unitatea noastră de aer condiționat este foarte eficientă din punct de vedere energetic, reducând facturile anuale de energie cu până la 30%.

Drenaj dublu

Instalare convenabilă AC

Racordurile de scurgere, electrice și de gaz pot fi montate fie pe partea stângă, fie pe partea dreaptă, ceea ce facilitează instalarea. Puteți alege între partea stângă și partea dreaptă, iar ușurința de instalare vă va permite să vă satisfaceți nevoile.

Panou hidrofilic din aluminiu antiviral

Elimină bacteriile și face ca aerul să fie mai proaspăt

Bariera de vapori special formulată îmbunătățește semnificativ protecția antibacteriană și sporește extracția prafului.

Protecția împotriva mucegaiului

Aer mai sănătos

După oprirea aparatului de aer condiționat, ventilatorul interior continuă să funcționeze timp de 30 de secunde pentru a usca evaporatorul. Împiedicând acumularea de mucegai pe evaporator, puteți face ca aerul din jurul dumneavoastră să fie mai sănătos.

Repornire automată

În cazul unei pene de curent, unitatea își reia automat funcționarea după ce alimentarea cu energie electrică a fost restabilită.

Autodiagnoză și protecție automată

Autoprotecție

În cazul unei defecțiuni, unitatea diagnostichează automat o eroare și afișează codul de eroare pe ecran. În cazul unei probleme grave, unitatea se va opri automat.

Întreținere ușoară

Convenabil și economie de timp

Noua structură a unității interioare elimină necesitatea de a muta evaporatorul aparatului de aer condiționat atunci când se demontează mașina electromecanică interioară. În acest fel, întreținerea devine și mai convenabilă, iar eficiența este sporită.

Comutator manual

Porniți și opriți manual aparatul

Puteți porni și opri aparatul de aer condiționat Heissens cu ajutorul unui buton, fără telecomandă.

În așteptare (1W)

Atunci când aparatul de aer condiționat intră în modul standby, modul de economisire a energiei este activat automat. În loc de 5 W pe oră, se utilizează doar 1 W, ceea ce duce la o economie de energie de 80%.

Specificații Aparat de aer condiționat Gorenje REA26INOUT

Tip
split
Regimuri de lucru
răcire/încălzire
Inverter
da
Modul Wi-Fi
da
Putere nominală răcire
2600 W
Putere nominală încălzire
2700 W
Capacitate de răcire
9000 BTU
Suprafaţa deservită
26 m²
Agent de răcire
R32
Clasa de eficienta energetica
A++
Zgomot minim unitate interioara
19 dB
Zgomot maxim unitate interioara
36 dB
Zgomot unitate exterioara
54 dB
Consum de energie (Răcire)
855 W
Consum de energie (Încălzire)
700 W
Coeficientul COP
3.85
Tip Filtre
de carbon
Dimensiuni unitate exterioara
660x483x240 mm
Greutate unitate exterioara
21.7 kg
Dimensiuni unitate interioara
822x203x258 mm
Greutate unitate interioara
7.7 kg
Culoare
alb
Garanție
24 luni
Producător
Gorenje





Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Gorenje
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi da
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.6
  • Capacitate de incalzire, kW 2.7
  • Putere consumata la racire, W 855
  • Putere consumata la incalzire, W 700
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 19
  • Clasa Energetica A++
  • Freon R32
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 822x203x258 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 660x483x240 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 7.7
  • Greutate unitatea exterioara, kg 21.7