Aer condiționat de tip casetă TCL TCC-18CHRA/U

Disponibilitatea: este
16 200 lei
- +

Aer condiționat de tip casetă TCL TCC-18CHRA/U

Aparatele de aer condiționat cu casetă TCL sunt adesea utilizate pentru climatizarea spațiilor din clădirile administrative și de birouri, precum și a spațiilor comerciale (cafenele, restaurante, magazine), dar pot fi utilizate și pentru spațiile rezidențiale mari cu tavan suspendat. Un design unic, încorporat al unei unități interioare permite ca aparatul de aer condiționat să fie discret într-un interior sau să îl pună în valoare calitativ. Pompa de scurgere încorporată, cu o înălțime de ridicare de până la 750 mm, elimină aproape complet restricțiile privind instalarea aparatului de aer condiționat chiar și în zonele îndepărtate de gardurile exterioare sau de punctele de conectare la canalizare.

TCL acordă o atenție deosebită detaliilor, astfel încât panourile pentru unitățile interioare au un design original, sunt realizate din plastic de cea mai bună calitate, iar zonele de distribuție a aerului au catifele care completează designul interior. Pentru modelele cu productivitate de 3,5 și 5,0 kW pot fi utilizate unități interioare compacte (570x570 mm), care au dimensiuni ale celulelor adecvate pentru instalarea în tavane suspendate de tip Armstrong, în timp ce unitățile interioare de dimensiuni normale utilizează panouri cu distribuție a aerului la 360 de grade și afișaj încorporat care indică temperatura setată.

Avantajele aparatului de aer condiționat tip casetă TCL TCC-18CHRA / U:

 Regim de noapte . Când  este activat regimul de noapte , aparatul de aer condiționat crește automat (în modul de răcire) sau scade (în modul de încălzire) temperatura cu 1 ° C în primele două ore, apoi o menține stabilă pentru următoarele 5 ore, apoi se rotește oprit. Această funcție economisește energie și menține un mediu confortabil de dormit.

Timer. Datorită timerului, timpul de pornire și oprire poate fi setat în intervale de 24 de ore.

Autorestart. Dacă aparatul de aer condiționat se oprește în mod neașteptat din cauza unei întreruperi a curentului, atunci când alimentarea este restabilită, acesta va reveni automat la setările anterioare.

Modul de încălzire. Când modul de încălzire este activat, viteza ventilatorului va crește automat la cea mai mică valoare setată de utilizator în conformitate cu creșterea temperaturii evaporatorului. Această funcție împiedică pătrunderea aerului rece la începutul lucrului și evită senzațiile incomode.

Dezumidificare independentă. Modul independent de dezumidificare reduce efectiv umiditatea din cameră și, în același timp, nu reduce temperatura din cameră la fel de vizibil ca și modul de răcire.

Răcire la temperatură scăzută. Un aparat de aer condiționat cu un kit de răcire special poate fi utilizat în modul de răcire la o temperatură a aerului exterior până la -20 ° C.

Telecomandă cu infraroșu (INCLUSĂ). Controlerul wireless vă va permite să selectați modul de funcționare necesar al aparatului de aer condiționat la o distanță de unitatea interioară.

Telecomandă cu fir (OPȚIONAL). Spre deosebire de o telecomandă cu infraroșu, telecomanda cu fir poate fi montată pe perete, ceea ce face mai greu să pierzi. Este foarte convenabil pentru utilizare în birouri și afaceri.

Modul de economisire a energiei. Datorită sistemului inteligent de pornire / oprire, aparatele de aer condiționat TCL trec automat la modul de economisire a energiei în modul de așteptare, reducând consumul de energie de la 4-5W obișnuiți la 1W, ceea ce economisește 80% energie.

Mod turbo. În acest mod, aparatul de aer condiționat maximizează performanța de încălzire sau răcire și încălzește sau răcește rapid camera, asigurându-se că temperatura dorită este atinsă în cel mai scurt timp posibil.

Aparatele de aer condiționat cu casetă TCL sunt proiectate pentru încălzirea și răcirea de înaltă calitate a spațiilor cu o suprafață mare. Dispozitivele se instalează rapid și sunt extrem de fiabile. Toate modelele din serie sunt realizate într-un design industrial modern și pot funcționa în mai multe moduri de alimentare, care sunt comutate de utilizator.

Model
TCL
             TCC-18CHRA/U          
Tip CondiționerSistem de tip casetă 
Agent de răcireR410A
Suprafața medie a podelei55 м2
Productivitate
(răcire / încălzire), BTU / h
18299
17498
Consumul de energie
(răcire / încălzire), W
1730
1670
Tensiune, V, Hz220-240/50
Puterea curentului
(răcire / încălzire) A
8,6 / 7,9
Volumul aer prelucrat
(unitate interioară), m3 / h
880/950/1100
Clasa de eficiență energetică
(EER/COP)
B/D
Nivelul presiunii acustice, (decibeli)
(unitate interioară / unitate exterioară)
35 / 62
Dimensiuni totale (L-h-l), (mm)
unitate interioară
Carcasa
 unitate exterioară
 
830 х 230 х 830
780 х 605 х 290
 
 
Diametrul țevii: Lichid
                        Gaz
1/4    
1/2
Distanța maximă a traseului, (m)25
Diferența maximă de înălțime, (m)15
Temperatura de funcționare
(răcire / încălzire)
+18 _ +43
-7 _ +24
Specificații principale
  • Producator TCL
  • Tip compresor Inverter
  • Capacitate BTU 18000 BTU