Dezumidificator de aer Trotec TTK 99 HEPA

Disponibilitatea: este
7 130 lei
- +

DEZUMIDIFICATOR ȘI PURIFICATOR DE AER TTK 99 HEPA


Cel mai puternic din clasa sa: dezumidificator de 31 l + purificator de aer HEPA cu o eficiență de 95 % pentru a proteja împotriva mucegaiului, bacteriilor, virușilor, prafului, polenului și alergenilor.



Dezumidificare și uscare maximă cu 95 % purificare a aerului HEPA

Când umiditatea devine o problemă de sănătate în casă, garaj sau la locul de muncă, dezumidificatorul TTK 99 HEPA asigură în mod fiabil și permanent un climat interior sănătos. Datorită performanței ridicate de dezumidificare fără egal, de până la 31 de litri/zi, dezumidificatorul mobil este recomandat pentru încăperi de până la 90 m² sau 230 m³. Chiar și uscarea zidăriei umede, de exemplu după ploi abundente sau inundații, este stăpânită fără efort de către centrala compactă, cu o putere mare de aer de 170 m³/h - și, prin urmare, nu este în niciun fel inferioară uscătoarelor clasice de clădiri. TTK 99 HEPA este impresionant vizual prin designul său modern, un panou de control negru și mânere de transport încorporate în carcasă pentru o mutare rapidă.


Design remarcabil, performanță impresionantă de dezumidificare

La fel de unice ca și designul produsului sunt valorile interioare ale TTK 99 HEPA, care combină direct două tehnologii pentru îmbunătățirea aerului din cameră. În modul de dezumidificare, dezumidificatorul 2 în 1 reglează umiditatea aerului la nivelul dorit, cu o valoare țintă care poate fi selectată în mod liber, în intervalul de la 30 % până la 80 %. În plus, aerul este curățat în sistemul de filtru dublu format dintr-un prefiltru și un filtru HEPA și 95 % din agenți patogeni precum viruși, bacterii și spori de mucegai, precum și polen, praf de casă/praf fin, alergeni și altele. particulele din aer sunt îndepărtate.


O contribuție importantă la o viață și o muncă mai sănătoasă - o ușurare vizibilă în special pentru cei care suferă de alergii și pentru persoanele alergice la praful din casă.

Puternic în utilizare unde umiditatea devine o problemă

Dezumidificarea automată controlată de higrostat cu preselecția umidității țintă (30 % până la 80 %), senzori digitali de calitate a aerului, patru moduri de funcționare, inclusiv funcția de uscare a rufelor și funcționare permanentă, un mod de noapte cu zgomot redus și un ventilator cu două viteze garantează o dezumidificare fiabilă și purificarea aerului din încăpere. O protecție la supraplin asigură că unitatea se oprește imediat ce max. este atinsă cantitatea de umplere a rezervorului de apă de 4 litri. Conexiunea furtunului asigură un confort suplimentar pentru evacuarea convenabilă a condensului prin furtunul deja inclus în pachetul de livrare. O caracteristică practică este afișajul LED color modern, care arată starea calității aerului din încăpere în trei culori (albastru, verde, roșu).

Vederea aerului din interior cu alți ochi: Senzori de calitate a aerului

Nu puteți spune din aerul dintr-o cameră dacă este prea umed sau contaminat cu agenți patogeni. Dacă sporii de mucegai sau virușii plutesc invizibil în aer, acest lucru devine de obicei vizibil doar când este deja prea târziu.


Dezumidificatorul de cameră TTK 99 HEPA vede ceea ce nu vedeți. Senzorii săi digitali de umiditate măsoară continuu umiditatea camerei. Afișajul LED color din față al umidității actuale a încăperii este practic:

  • Albastru: semnalează că umiditatea este prea uscată sub 50%
  • Verde: semnalează o umiditate optimă între 50 și 70%
  • Roșu: semnalează umiditate excesivă peste 70%

Aerul din încăpere purificat și dezumidificat face diferența

O persoană respiră între 10.000 și 20.000 de litri de aer pe zi. Dacă aerul este prea umed și contaminat cu particule poluante sau agenți patogeni, acest lucru pune o presiune asupra sistemului nostru imunitar și, în cel mai rău caz, duce la boli respiratorii. De asemenea, mobilierul, mobilierul și chiar țesătura clădirii pot fi deteriorate de o umiditate permanent prea mare a aerului (> 60 la sută).


Protecție combinată împotriva umidității și agenților patogeni

Încredințați protecția sănătății dumneavoastră, a mobilierului și monitorizarea calității aerului din interior simplu și convenabil dezumidificatorului de cameră TTK 99 HEPA cu tehnologie de purificare a aerului HEPA extrem de eficientă. Cu tehnologia sa combinată de purificare a aerului și dezumidificare, multi-talentul previne în mod fiabil formarea de cuiburi nesănătoase de umiditate și problemele asociate de umiditate, cum ar fi creșterea mucegaiului, petele de mucegai și umiditatea. Aerul din încăpere este curățat de aerosoli virali, viruși (de ex. SARS-CoV-2 și virusuri gripale), bacterii, spori de mucegai, praf fin, praf de casă, păr de animale și alți agenți patogeni transportați în aer în sistemul dublu de filtru format dintr-un prefiltru. și un filtru HEPA foarte eficient. Creșterea acarienilor și a alergenilor este, de asemenea, redusă. Un lucru curat.

Funcția de repornire automată

Datorită funcției de repornire automată (sau funcției de memorie), unitatea repornește cu setarea preselectată după o oprire neașteptată din cauza unei întreruperi de alimentare, de îndată ce sursa de alimentare este din nou disponibilă. Acest lucru face ca dezumidificatorul să fie potrivit pentru utilizare cu un temporizator.

Lider în performanță și echipamente

Toate dezumidificatoarele din seria TTK convin prin caracteristici remarcabile de confort, un nivel ridicat de confort de operare și un nivel plăcut de zgomot scăzut, ceea ce înseamnă că odorizantele mobile sunt recomandate și pentru utilizarea în medii sensibile la zgomot (dormitoare, camere pentru copii, medii de birou).

Funcționare permanentă:Condensul pe ferestre si pereti, podurile reci sau ventilatia insuficienta sunt cauze frecvente ale problemelor de umiditate, dar si atunci cand apa freatica/apa pluviala patrunde in subsol in timpul inundatiilor si ploilor abundente. Pentru dezumidificarea rapidă a unor astfel de medii, TTK 99 HEPA are un mod permanent puternic, cu un max. capacitate de dezumidificare de 31 litri/zi. În modul permanent, aerul din încăpere este permanent dezumidificat la capacitate maximă.

Funcția de uscare a rufelor: Pentru uscarea blândă a rufelor cu aer, se recomandă modul de uscare a rufelor. Funcția de uscare a rufelor (sau modul de uscare a textilelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber. Dezumidificatoarele precum TTK 99 HEPA oferă avantajul că rufele sunt uscate la fel de ușor ca în natură.

Modul noapte:Aerul gros vă poate răpi literalmente de somn. Pe lângă umiditatea emisă de respirație, transpirația din corp crește umiditatea la un nivel nesănătos. În modul de noapte cu panou de control atenuat, TTK 99 HEPA reglează umiditatea cu un flux de aer blând și zgomot redus.

Siguranta pentru copii: Pentru a proteja setarile aparatului de mainile copiilor curiosi, panoul de control poate fi blocat cu sistemul practic de blocare pentru copii.

Cronometru 24 de ore:Există motive întemeiate pentru a porni și opri TTK 99 HEPA controlat în timp. În dormitor și camera copiilor se recomandă dezumidificarea/purificarea combinată pentru un somn odihnitor - în timpul zilei, în schimb, dezumidificarea este rareori necesară când familia este în afara casei. În mod similar, dezumidificarea și curățarea aerului de la locul de muncă este necesară doar în timpul orelor de lucru. Pentru a adapta timpul de dezumidificare la propriul ritm de viață, în TTK 99 HEPA este deja integrat un cronometru programabil de 24 de ore, cu care timpul de funcționare până la pornirea sau oprirea automată poate fi presetat în pași de 1 oră. .


Dezumidificatorul TTK 99 HEPA va încânta iubitorii de design. Dispozitivul reglează umiditatea încăperii la un nivel sănătos și protejează împotriva virușilor, bacteriilor, sporilor de mucegai și alți poluanți din aer datorită purificării aerului HEPA integrate.

Avantaje pentru practica:

  • Dezumidificator combinat cu purificator de aer HEPA (filtrare HEPA eficientă de 95% a bacteriilor, virușilor, polenului, prafului fin, acarienilor, sporilor de mucegai și alți alergeni și poluanți)
  • Dezumidificare automată controlată de higrostat cu preselectare a valorii țintă între 30 și 80 % rH în trepte de 5 %
  • Imediat ce se atinge valoarea dorită de umiditate, compresorul se oprește automat. Ventilatorul trece. Dacă valoarea este depășită, unitatea se activează automat
  • Potrivit pentru încăperi de până la 90 m² / 230 m³
  • Capacitate de dezumidificare max. 31 litri / 24 de ore
  • Afișaj pentru calitatea aerului cu LED color
  • Afișare umiditate relativă
  • Modul permanent
  • Funcție cronometru (1-24 ore)
  • Funcție de repornire automată (funcție de memorie)
  • Blocare pentru copii
  • Protecție la supraplin - unitatea se oprește după ce atinge capacitatea maximă a rezervorului de apă
  • Semnal de avertizare când rezervorul de apă este plin
  • Rezervor de apă aprox. 4 litri
  • Ventilator cu două trepte
  • Opțiune de conectare pentru un furtun de scurgere pentru funcționare continuă
  • Funcția de uscare a rufelor
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 90
  • Consumul de energie, W 720
  • Greutate, kg 17
  • Debit de aer, м³/h 170
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 4
  • Dimensiuni 250x370x585 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 31