Dezumidificator de aer Trotec TTK 27 HEPA

Disponibilitatea: este
3 250 lei
- +

Dezumidificator de aer DE DESIGNER ȘI CURĂTOR DE AER TTK 27 HEPA

Combinația perfectă pentru un climat interior sănătos: dezumidificator de 12 litri și purificator de aer HEPA cu o eficiență de 95% pentru a proteja împotriva mucegaiului, bacteriilor, virușilor, prafului, polenului și alergenilor.

TTK 27 NERA și TTK 64 NERA
TTK 27 HEPA - vedere în perspectivă
TTK 27 HEPA - Unitate de filtrare
TTK 27 HEPA - dezumidificator de design

Combinație inteligentă: dezumidificator și purificator de aer cu filtrare HEPA 95%.

bucurați-vă de aerul din interior. Dezumidificatoarele cu design multifuncțional TTK 27 HEPA și TTK 64 HEPA fac acest lucru și mai mult posibil într-un mod remarcabil. Echipate cu două tehnologii pentru îmbunătățirea continuă a calității aerului, unitățile combinate elimină umiditatea nesănătoasă din spațiile rezidențiale și de birouri, birouri, magazine, serare neîncălzite, subsoluri și garaje. În plus, aerul din interior este curățat în filtrul HEPA încorporat și 95% dintre bacteriile și virușii patogene, sporii de mucegai, polenul, praful de casă, praful fin, alergenii și alți poluanți sunt îndepărtați. Protecția constantă a sănătății tuturor celor aflați în cameră este o ușurare vizibilă, în special pentru cei care suferă de alergii și persoanele alergice la praful de casă.

All inclusive pentru un aer interior mai sănătos și o calitate mai bună a vieții

Dezumidificarea automată controlată de higrostat cu preselecția umidității dorite (30% până la 80%), senzori digitali de calitate a aerului, patru moduri de funcționare inclusiv modul de noapte și un ventilator în două trepte garantează o dezumidificare și purificare fiabilă a aerului. Pentru utilizare continuă nesupravegheată, dispozitivul anti-vărsare are și un racord de furtun din spate pentru a evacua permanent condensul extras din aer prin furtun. Afișajul LED color de pe panoul frontal, care arată starea calității aerului din interior în trei culori (albastru, verde, roșu), este convenabil de utilizat. Afișajul segmentului iluminat din spate de pe afișajul LED oferă informații precise procentuale ale umidității curente,

Vederea aerului din interior cu un alt ochi: senzori de calitate a aerului

Din aerul camerei nu se poate spune dacă este prea umed sau contaminat cu agenți patogeni. Dacă sporii de mucegai sau virușii sunt invizibili în aer, de obicei devin vizibili doar când este prea târziu.

Dezumidificatorul de cameră TTK 27 HEPA vede ceea ce tu nu vezi. Senzorii săi digitali de umiditate măsoară continuu umiditatea din cameră. Afișajul LED color de pe panoul frontal care arată umiditatea actuală a încăperii este convenabil:

  • Albastru:  indică faptul că umiditatea sub 50% este prea uscată.
  • Verde:  indică umiditatea optimă între 50 și 70%.
  • Roșu:  indică umiditate prea mare, peste 70%.

Vedeți aerul din interior diferit: senzori de calitate a aerului

Instrucțiuni PDF

La un document PDF

Uscarea blândă a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului din interior, dezumidificatorul poate fi folosit convenabil pentru a usca rufele - fie ca suport, fie ca înlocuitor complet pentru un uscător convențional. Funcția de uscare a rufelor (cunoscută și sub denumirea de uscare a rufelor sau funcție SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Avantajul dezumidificatoarelor este că rufele sunt uscate ușor, ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele durează mai mult decât uscătorul de rufe convențional, în timp ce folosesc mult mai puțină energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi și ele uscate fără ezitare. Spre deosebire de uscarea la aer proaspăt, rufele devin mult mai moi și mai plăcute pentru piele.

Uscarea rufelor este posibilă și cu dezumidificatoare fără funcție de uscare a rufelor. În acest caz, umiditatea țintă a aerului trebuie setată în funcție de umiditatea reziduală dorită:

Carcasă uscată: 46% umiditate relativă

Umiditatea fierului: 58% umiditate relativă

Uscat: 65% umiditate relativa

Funcția de uscare

Refrigerant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific prietenos cu mediul în dezumidificatoare.

În fiecare an, câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare mediului (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer prin intermediul agenților frigorifici sintetici. Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre obiectivele noastre cele mai importante. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest dezumidificator aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Agentul frigorific natural propan (R290) este un compus organic și este una dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici potențial de epuizare a stratului de ozon (ODP=0) și nici efect de seră semnificativ (GWP=3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile cu energie.

TTK 27 HEPA - dezumidificator de design cu filtru HEPA
TTK 27 HEPA - dezumidificator de design cu filtru HEPA

Aerul interior curat și dezumidificat contează

O persoană inhalează între 10.000 și 20.000 de litri de aer pe zi. Dacă aerul este prea umed și contaminat cu poluanți sau agenți patogeni, acesta pune o presiune asupra sistemului nostru imunitar și, în cel mai rău caz, duce la probleme respiratorii. Mobilierul, mobilierul și chiar materialul de construcție pot fi, de asemenea, deteriorate din cauza umidității ridicate constante (>60 la sută).

Protecție combinată împotriva umidității și agenților patogeni

Aveți încredere în protecția sănătății dvs., controlul calității aerului din interior și interior ușor și convenabil la dezumidificatorul de cameră TTK 27 HEPA cu tehnologie de purificare a aerului HEPA extrem de eficientă. Cu tehnologia sa combinată de purificare a aerului și dezumidificare, acest aparat versatil previne în mod fiabil formarea de pungi nesănătoase de umiditate și problemele asociate de umiditate, cum ar fi creșterea mucegaiului, petele de mucegai și umiditatea. Aerul din interior este purificat de aerosoli care conțin virusuri, viruși (de exemplu, SARS-CoV-2 și virușii gripei), bacterii, spori de mucegai, praf fin, praf de casă, păr de animale și alți agenți patogeni transportați în aer într-un sistem de filtrare dublă constând din - filtru și un filtru HEPA de înaltă eficiență. De asemenea, reduce creșterea acarienilor și a alergenilor. Lucru pur.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

Cu funcția de repornire automată (sau funcția de memorie), dispozitivul repornește cu o setare preselectată după o oprire neașteptată din cauza unei pene de curent, de îndată ce sursa de alimentare este din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un temporizator.

TTK 27 HEPA - umiditate optimă în dormitor
TTK 27 HEPA - functie de uscare a rufelor
Dimensiuni TTK 27 HEPA

O soluție completă pentru un climat interior sănătos

Ceea ce au in comun dezumidificatoarele/purificatoarele 2 in 1 2 in 1 TTK 27 HEPA si TTK 64 HEPA este gama larga de echipamente de confort, confort ridicat de operare si niveluri de zgomot placut reduse, ceea ce inseamna ca sunt recomandate si odorizantele. pentru utilizare în medii sensibile la zgomot.

Dezumidificare automată controlată cu umidistat: Cu dezumidificare automată controlată cu umidistat, TTK 27 HEPA funcționează continuu până când este atins nivelul dorit de umiditate. Poate fi setat de la 30% la 80% în trepte de 5%. Compresorul se va opri apoi automat. Dacă valoarea țintă este depășită din nou, dispozitivul se va activa automat. In acest fel, TTK 27 HEPA asigura intotdeauna umiditatea optima in incapere in functie de nevoile dumneavoastra.

Utilizare continua: Condensul apei pe pereti, pe suprafete de sticla sau punti termice cu ventilatie insuficienta sunt cauze frecvente de deteriorare a umezelii, si atunci cand apa patrunde in subsol din exterior printr-un perete insuficient izolat sau in timpul inundatiilor si ploilor abundente. Pentru a vă asigura că astfel de încăperi rămân întotdeauna uscate, TTK 27 HEPA are o funcționare continuă puternică. In acest mod de functionare, aerul din incapere este constant dezumidificat la capacitate maxima.

Modul Noapte: calitatea proastă a aerului cauzată de umiditatea excesivă, mirosurile neplăcute sau aerul înfundat vă poate face literalmente lipsit de somn. În modul de noapte, TTK 27 HEPA purifică și dezumidifică aerul cu un flux de aer blând și un panou de control întunecat. Pentru un somn odihnitor, pentru a vă reîncărca bateriile.

Funcția de uscare a rufelor: Modul de uscare a rufelor este recomandat pentru uscarea blândă a rufelor cu aer. Funcția de uscare a rufelor (cunoscută și sub denumirea de uscare a rufelor sau funcție SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber. Avantajul dezumidificatoarelor precum TTK 27 HEPA este că rufele sunt uscate la fel de ușor ca în natură.

Temporizator 24 de ore: există motive întemeiate pentru a porni și opri TTK 27 HEPA după un anumit număr de ore. Dezumidificarea combinată și purificarea aerului este recomandată în dormitor pentru un somn odihnitor - aparatul nu trebuie să funcționeze în timpul zilei când ești departe de casă. În mod similar, dezumidificarea și purificarea aerului într-un birou sau loc de muncă sunt necesare doar în timpul programului de lucru. Pentru aceste scenarii și alte aplicații, TTK 27 HEPA este echipat cu un cronometru programabil de 24 de ore cu care puteți seta timpul de funcționare în trepte de 1 oră înainte de a porni sau opri automat.

Dezumidificatorul cu design prietenos cu camera de zi TTK 27 HEPA reglează umiditatea interioară la un nivel sănătos și protejează împotriva virușilor, bacteriilor, sporilor de mucegai și alți poluanți ai aerului datorită filtrării HEPA.

TTK 27 HEPA - caracteristici

TTK 27 HEPA - Afișaj LED color
Design și funcții: Afișajul LED color arată starea actuală a umidității interioare. LED-ul albastru se aprinde când scade sub 50%. Verdele semnalează că se află în intervalul optim între 50 - 70%. Roșu înseamnă o creștere peste 70%.
TTK 27 HEPA - Afișaj LED color
Design și funcții: Afișajul LED color arată starea actuală a umidității interioare. LED-ul albastru se aprinde când scade sub 50%. Verdele semnalează că se află în intervalul optim între 50 - 70%. Roșu înseamnă o creștere peste 70%.
TTK 27 HEPA - Afișaj LED color
Design și funcții: Afișajul LED color arată starea actuală a umidității interioare. LED-ul albastru se aprinde când scade sub 50%. Verdele semnalează că se află în intervalul optim între 50 - 70%. Roșu înseamnă o creștere peste 70%.
Panou de control TTK 27 HEPA
Panoul de control TTK 27 HEPA este simplu și direct. Afișajul digital arată valoarea curentă a umidității relative din cameră, umiditatea setată și numărul de ore setat pe cronometru.
TTK 27 HEPA - Filtru
Filtrul HEPA ușor de înlocuit elimină până la 95% din toți poluanții din aer (de exemplu, bacterii, viruși, polen, spori de mucegai, praf fin, alergeni) din aerul interior. Prefiltrul ușor de îndepărtat captează scamele și părul animalelor de companie și poate fi șters sau spălat rapid și ușor.
TTK 27 HEPA - rezervor de apă
Rezervorul de apa detasabil are o capacitate de 2,5 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalează acest lucru cu un LED. Un furtun continuu de evacuare a condensului poate fi conectat la spatele dispozitivului.
TTK 27 HEPA - dezumidificare automată controlată de higrostat
În dezumidificarea automată controlată de un higrostat, TTK 27 HEPA funcționează continuu până când se atinge umiditatea relativă setată de 30 până la 80%, după care compresorul este oprit. Dacă valoarea țintă este depășită din nou, dispozitivul se va activa automat.
TTK 27 HEPA - Funcție de cronometru
Utilizați funcția practică de cronometru pentru a porni sau opri dispozitivul după un anumit număr de ore. Perioada poate fi programată în trepte de 1 oră (de la 1 la 24 de ore). Utilizarea temporizatorului previne timpul de funcționare inutil și vă permite să adaptați dezumidificatorul la propriul ritm de viață.
TTK 27 HEPA - functie de uscare a rufelor
TTK 27 HEPA poate fi folosit și ca dezumidificator de cameră pentru uscarea rufelor umede în zonele de locuit sau casnice. În acest fel, vei grăbi procesul de uscare a hainelor agățate și vei preveni condensarea în cameră a umezelii conținute de rufe, contribuind la formarea mucegaiului pe termen lung.
TTK 27 HEPA - Modul continuu
În modul continuu, TTK 27 HEPA dezumidifică aerul din încăpere în mod continuu. Aceasta se potrivește de ex. B. mai ales pentru subsoluri sau spatii de depozitare unde exista riscul de mucegai din cauza umiditatii excesive. Se poate conecta un furtun de evacuare a condensului, astfel încât să nu fie nevoie să goliți constant rezervorul de apă.
TTK 27 HEPA în sufragerie
Fie acasă, la birou sau în dormitor - dezumidificatorul TTK 27 HEPA asigură întotdeauna un climat interior optim datorită dezumidificării automate controlate de un higrostat, măsurare continuă și afișare a umidității relative datorită senzorilor de calitate a aerului, purificare a aerului HEPA, spălătorie funcția de uscare și funcția de cronometru.
TTK 27 HEPA în magazin
Utilizarea în timp util și continuă a unui dezumidificator este recomandată pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului iritant și care pune în pericol sănătatea în garsoniere, camere de hobby, serare neîncălzite, băi sau pe colțurile și pereții încăperilor prea răcoroase și cu risc de umezeală.


Beneficii practice:

  • Dezumidificator combinat cu purificator de aer HEPA (filtrare HEPA eficientă de 95% a bacteriilor, virușilor, polenului, prafului fin, acarienilor, sporilor de mucegai și alți alergeni și poluanți)
  • Dezumidificare automată controlată de un higrostat, cu preselectare a umidității relative țintă de la 30 la 80% în trepte de 5%.
  • De îndată ce nivelul de umiditate dorit este atins, compresorul se oprește. Ventilatorul functioneaza. Dacă limita este depășită, dispozitivul va fi activat automat.
  • Potrivit pentru încăperi de până la 15 m² / 37 m³
  • Capacitate maxima de dezumidificare 12 litri / 24 ore
  • Indicator calitate aer cu LED color
  • Afișare umiditate relativă
  • Funcționare continuă pentru dezumidificare continuă în zone nesupravegheate
  • Funcție cronometru (1-24 ore)
  • Modul noapte (șoaptă liniștită)
  • Funcție de repornire automată (funcție de memorie)
  • Protecție la supraumplere - Dispozitivul se oprește după atingerea capacității maxime a rezervorului de apă.
  • Semnal de avertizare când rezervorul de apă este plin
  • Rezervor de apă aproximativ 2,5 litri
  • Supraalimentator cu două trepte
  • Opțiune de conectare a furtunului de evacuare pentru funcționare continuă
  • Funcția de uscare
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 15
  • Consumul de energie, W 245
  • Greutate, kg 9.5
  • Debit de aer, м³/h 90
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 2.5
  • Dimensiuni 245x245x500 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 12