Aer Condiționat de tip podea Inventor V6MLI32-18/V6MLO-18

Disponibilitatea: este
27 000 lei
- +

Aer Condiționat de tip podea Inventor V6MLI32-18/V6MLO-18

Această categorie de aparate de aer condiționat permite o amplasare diferită, fie pe tavan, fie pe podea, astfel încât să vă puteți bucura de un flux de aer corect, dar și să respectați filosofia de design interior. În plus, acest model semi-industrial se potrivește perfect într-un birou sau într-un mediu de birou.

Dacă sunteți în căutare de aparate de aer condiționat în Chișinău, magazinul nostru este cel potrivit pentru dumneavoastră. Vă vom ajuta să alegeți fie un aparat de aer condiționat de tavan, fie un aparat de aer condiționat de podea, fie orice alt tip care se va potrivi instalației dumneavoastră.La Watt puteți găsi o varietate de aparate de aer condiționat în această categorie, astfel încât să puteți cumpăra cu ușurință produse cu documentație tehnică, garanție și calitate de la producătorii mondiali. De asemenea, specialiștii noștri vă oferă consultanță preventivă pentru alegerea modelului potrivit, livrare și instalare la un preț accesibil.

Cerințe pentru achiziționarea unui aparat de aer condiționat de tip plafon:

1. Funcționalitate - aici ne referim la opțiunea de funcționare cu care este dotat aparatul de aer condiționat, pornind de la capacitatea sa măsurată în BAT până la tipul său (universal, sezonier). Stabiliți toate aceste detalii împreună cu experții Watt, în etapa inițială de consultanță, iar apoi puteți solicita și servicii de instalare la prețuri avantajoase.

2. Eficiența energetică - acest aspect este deosebit de relevant dacă doriți să obțineți economii corecte la facturile dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm să alegeți un model de aparat de aer condiționat din clasa energetică avansată, astfel încât consumul de energie să fie minim, iar rezultatele să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

3. Calitatea aparatului de aer condiționat - la Watt toate produsele sunt de marcă europeană sau mondială, a căror calitate este garantată atât de notorietatea mărcii, cât și de documentația tehnică a echipamentului.

  • Dubla evacuare a aerului pentru o temperatura stabila in fiecare colt al camerei
  • Design mic si elegant
  • Functionare silentioasa cu o performanta excelenta
  • Agent frigorific ECO – R32 pentru eficienta maxima si protejarea mediului incojurator

Perfectiunea economa

ECO-freonul R32, va creste performantele unitatilor consola Inventor si va contribui la protectia mediului inconjurator! Design-ul elegant si dimnesiunile reduse, alaturi de nivelul scazut al zgomotului, transforma aceste unitati in alegerea perfecta pentru orice mediu, atat casnic cat si comercial. Cu cele 2 capacitati de 12.000 & 18.000 Btu/h sunt solutia unui spatiu mediu ca si dimensiune. Datorita flapsurilor cu un unghi larg de deschidere se realizeaza o distributie simetrica a aerului in camera si faptul ca exista o dubla evacuare (prin partea de sus si prin partea de jos) garanteaza conditiile excelente in camera dvs.

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Clasa energetica A+++

Functionare excelenta in incalzire cu economii importante de energie electrica.

Design silentios

Unitatile interioare sunt proiectate sa ofere un flux de aer conditionat la un nivel de zgomot redus pentru a va bucura de temperatura ideala in liniste.

Racire la temperaturi exterioare scazute

Design-ul special al unitatilor exterioare ajuta ca echipamentul sa functioneze in modul de racire efectiv si eficient la temperaturi exterioare chiar si de -15°C.

Dubla evacuare a aerului

Orificiile de refulare a aerului din partea de sus si din partea de jos asigura o incalzire rapida in timp ce ofera niste costuri reduse de functionare.

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Capacitate BTU 18000 BTU