- 10%
cumpără Aer condiționat Inventor Comfort  MFVI32-12WFI/MFVO32-12 în Chișinău
cumpără Aer condiționat Inventor Comfort  MFVI32-12WFI/MFVO32-12 în Chișinău
cumpără Aer condiționat Inventor Comfort  MFVI32-12WFI/MFVO32-12 în Chișinău
cumpără Aer condiționat Inventor Comfort  MFVI32-12WFI/MFVO32-12 în Chișinău

Aer condiționat Inventor Comfort MFVI32-12WFI/MFVO32-12

Disponibilitatea: este
20 000 lei
18 000 lei
- +

Aer condiționat Inventor MFVI32-12WFI/MFVO32-12


Temperatura ideala de inalta calitate a aerului in caminul dumneavoastra

Seria de aparate de aer conditionat "Comfort" creeaza conditiile ideale de atmosfera in caminul dvs., asigurand temperatura ideala si o calitate excelenta a aerului, oferind in acelasi timp protectie suprema pentru dvs. si pentru persoanele dragi. Cu functia UVC si Ionizator, particulele plutitoare daunatoare sunt inlaturate pentru a obtine o atmosfera sanatoasa in caminul dvs. Functia de sterilizare la 56° C asigura o calitate ridicata a aerului prin curatarea interiorului unitatii. Senzorul de miscare ECOPILOT va permite sa reglati functionarea unitatii astfel incat fluxul de aer sa fie directionat spre sau contra deplasarii punctului de miscare, asigurand economii de energie si bani. Aplicatia "Inventor Control" ofera controlul final al unitatii cu mai multe optiuni si functii de oriunde va aflati, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Tehnologie Ultraviolet de Tip C si Ionizator

Asigurati-va o atmosfera curata in locul dvs., usurata de germeni si bacterii, gratie tehnologiei ultraviolet de tip C si functiei de ionizare. Ionizatorul obtine o modalitate naturala si eficienta de a indeparta particulele plutitoare daunatoare, cum ar fi germenii, bacteriile, virusii, polenul, fumul, praful, mirosurile etc. si ofera un sentiment de prospetime, in timp ce utilizarea paralela a lampii ultraviolet de tip C contribuie la neutralizarea bacteriilor datorita radiatiei ultraviolete pe care o produce. Bucurati-va de o atmosfera placuta si sanatoasa in spatiul dvs. fara efecte negative.

Senzorul de miscare ECOPILOT

Senzorul de miscare ECOPILOT al aparatului de aer conditionat detecteaza miscare in camin, permitandu-va sa reglati flapsurile pentru a directiona fluxul de aer catre (Modul Follow) sau impotriva (Modul Avoid) pozitiei date. Creati atmosfera dorita, regland directia fluxului de aer si bucurati-va de conditii excelente de confort in caminul dvs. In plus, puteti reduce costurile de functionare ale aparatului de aer conditionat si puteti economisi bani si energie, datorita capacitatii oferite de senzorul de miscare ECOPILOT al unitatii pentru a reduce sau imbunatati performanta acesteia, de fiecare data cand detecteaza miscare, prin activarea functiei ECO.

Mod Ultra Silentios 16 dB(A)

Activati modul Ultra Sientios si bucurati-va de un sentiment absolut de liniste in caminul dvs. Asigurati un nivel redus de zgomot de numai 16dB(A), datorita designului special si a tehnologiei avansate a aparatului de aer conditionat.

Sterilizare la 56 grade C

Prin intermediul aplicatiei Inventor Control, puteti activa functia de sterilizare la 56° C. Asigurati-va cea mai buna calitate a aerului si o atmosfera mai sanatoasa in caminul dvs., cat timp interiorul unitatii este sterilizat la 56°C!

Flux de aer in 4 directii

Design-ul reinnoit creeaza o distributie uniforma a aerului in toate directiile. Miscarea flapsurilor se face nu numai pe orizontala dar si pe verticala, ceea ce face ca aerul sa ajunga si in zonele cele mai dificile.

Distributia inteligenta a aerului

Distributia aerului, datorita designului special al celor 2 prize, este reglata astfel incat acoperirea spatiului sa fie realizata eficient. In functie de pozitia oamenilor din incapere, utilizatorul poate alege directia aerului pentru a preveni expunerea directa la acesta.

Modul ECO

Cu ajutorul noului mod ECO, disponibil la apasarea butonului de pe telecomanda, puteti programa aparatul dumneavoastra de aer conditionat sa functioneze la cel mai redus nivel al consumului, reusind astfel sa reduceti costurile de functionare, sa faceti economii semnificative de energie electrica si sa va bucurati in acelasi timp de conditii ideale in incapere.

Clasa energetica A+++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Centura de incalzire a sasiului

Acoperirea avansata a unitatii exterioare cu o centura de incalzire speciala in suprafata sa inferioara si pe compresor, garanteaza o protectie maxima in cele mai dificile conditii meteorologice, asigurand prelungirea vietii aparatului de aer conditionat si o functionare impecabila pentru conditii excelente de incalzire in caminul dvs., instant si eficient.

Incalzire la 10 grade C

Evitati posibilele dezastre meteorologice in incaperi care nu sunt incalzite in timpul iernii, in cel mai economic mod. Porniti functia 10° C si aparatul de aer conditionat va incalzi camera dupa cum este necesar, mentinand temperatura constanta la 10° C. Protejati articolele din caminul dvs. si asigurati astfel un consum redus cu economii maxime de energie in timpul iernii.

Autocuratare puternica

Reduce umiditatea nedorita din unitatea interiora in timpul functionarii in modul de racire. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul din unitatea interioara va continua sa functioneze pentru un timp pana cand aceasta uscata.

Racire la temperaturi scazute de -20 grade C

Design-ul special al unitatii exterioare ofera o functie de racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare de -20°C.

Functia Sleep Mode

Cu functia Sleep Mode, aparatul de aer conditionat, regleaza temperatura camerei pentru a oferi conditii perfecte de dormit cu economie de energie.

Descrierea și caracteristicile mărfurilor

Performanţă:12000 BTU
Zona deservita:35 m2
Ore de lucru:Răcire/Încălzire/Uscare/Ventilație
Invertor:da
Agent frigorific folosit:R32
Clasa de eficienta energetica, Racire/Incalzire:A++/A++
Consum de energie, Racire/Incalzire:0,88 / 1,10 kW
Performanță, răcire / încălzire:3,50 / 4,20 kW
Interval de temperatură exterioară:-20 … +43 °C
Nivelul de zgomot al unității interioare:22-39 dB
Dimensiunile unității interioare:856 × 300 × 197 mm
Dimensiunile unității exterioare:800 x 553 x 275 mm
Greutatea unității interioare:9,5 kg
Greutatea unității exterioare:31,5 kg
Culoarea unității interioare:alb
Diametrul conductei de agent frigorific (lichid):1/4"
Diametrul conductei de agent frigorific (gaz):3/8"
Producător:Inventator
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Inventor
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 0.88
  • Capacitate de incalzire, kW 1.1
  • Suprafata recomandata 35 м²
  • Capacitate BTU 12000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 22
  • Clasa Energetica A+++
  • Garantie 5Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 856×300×197 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 800×553×275 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 9.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 31.5