Filtru de masă FitoFilter FF–2

Disponibilitatea: este
999 lei
- +

Filtru de masă FitoFilter FF–2



FF-2 elimină eficient impuritățile dăunătoare din apa de la robinet datorită volumului mare de medii de filtrare. Cartușul de filtrare este fabricat ținând cont de proprietățile și compoziția apei moldovenești. Pe lângă purificarea eficientă a apei, filtrul saturează apa cu microelemente utile, deoarece cartușul filtrant conține mineralul natural shungit.

Fito Filter FF-2 este un filtru de curgere care constă dintr-un singur cartuș multifuncțional. Sistemul este plasat direct lângă chiuvetă, atașat la robinetul de bucătărie și transportă apa purificată printr-un tub subțire încorporat în carcasa filtrului.

Cartușul K-46, care purifică apa în mod eficient, efectuează simultan un tratament mecanic, dezinfectează apa, o înmoaie, reține clorul și metalele grele, precum și condiționează apa.

Cartușul trebuie înlocuit la fiecare 3-6 luni pentru a se asigura că eficiența tratamentului apei nu se deteriorează. Purificarea apei este pur și simplu necesară, deoarece calitatea apei de la robinet este foarte slabă.

Dacă aveți nevoie doar de o purificare de bază a apei de la robinet și nu intenționați să beți apa fără să o fierbeți în prealabil, atunci cumpărarea Fito Filter FF-2 este una dintre cele mai bune opțiuni, atât din punct de vedere al eficienței purificării, cât și al costurilor.

Rata de filtrare a apei cu acest purificator de apă este de 1 litru pe minut.

Specificații Filtru de masă FitoFilter FF–2


Instalare
de masă
Tip filtru
universal cu 5 componente pe bază de şunghit
Viteza de filtrare
de la 0,5 pînă la 1 l/min
Temperatura maximă de purificare
până la +40 °С
Balon
transparent
Cartuşul utilizat
К-46 AN
Rezerva cartuşului
6 000 l
Garanție
6 luni
Producător
FitoFilter




Specificații principale
  • Producator FitoFilter