Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 51

Disponibilitatea: este
5 200 lei
- +

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 51

Prin simpla apăsare pe buton, răcitorul de aer PAE 51 de la Trotec reușește o răcorire imediată, plăcută, nu doar acasă, ci şi la birou sau pe balcon, terasă sau noaptea în dormitor. Simplu, fără să fie necesară o instalare complicată sau furtune speciale de aerisire. Construcția sa ușoară și rolele de transport fac din PAE 51 un răcitor de aer flexibil, atât pentru interior cât și pentru afară.

Aclimatizare sănătoasă, fără efecte secundare

PAE 51 răcește, ventilează, împrospătează și umidifică aerul.

În comparație cu un aparat de climatizare, răcitorul PAE 51 răcește aerul fără agent de răcire, prin răcorirea naturală rezultată din evaporare (tehnologia Honeycomb). Pentru acest mod de răcire, aparatul necesită apă curată de la robinet, care se va umple în rezervorul de 20 de litri. Filtru de evaporare integrat, cu structură de fagure, umezește aerul aspirat și apoi îl suflă prin ventilator înapoi în încăpere, ca aer rece. Curentul de aer produs conferă o răcorire proaspătă.

Sfatul nostru: În zilele extrem de fierbinți se poate crește puterea de răcire adăugând cuburi de gheaţă.

Respirație sănătoasă pentru o stare de bine! Datorită filtrului de aer integrat, PAE 51 este utilizabil ca purificator și umidificator de aer, pe întreaga perioadă a anului. În lunile uscate ale iernii, poate să preîntâmpine răcelile favorizate de aerul uscat de calorifere, sau de mucoasele uscate.

Clima dorită, pentru un somn plăcut!
Potriviți răcoarea după necesitățile personale.

Dumneavoastră hotărâți cât de intensă e răcoarea și în ce direcție doriţi aerul răcorit. Aparatul deține 4 trepte de ventilare, reglare manuală prin lamele a direcţiei curentului de aer precum şi o funcțiune opțională swing, pentru o distribuţie automată a aerului rece în încăpere.

Simțiți necesitatea unei răcoriri? Atunci modul de funcționare cu vânt natural conferă un plus de prospeţime. Intensitatea ventilației variază, imitând adierea naturală a brizei. Ea este accesibilă prin simpla apăsare pe buton, mereu atunci când situația o cere.

Un somn odihnitor aveţi prin modul silenţios de noapte precum și funcția de temporizare, cu care răcitorul se poate decupla automat, după un anumit timp ales. Toate setările se pot efectua pe tabloul e comandă cu iluminare LED și prin telecomanda cu infraroșu aflată și ea în furnitură.

Printr-o evaporare de 2 litri pe oră și un debit de aer de 661 m³/h, răcitorul PAE 51 se recomandă pentru încăperi de până la 150 m³. Cei care preferă să calculeze vor aprecia consumul de energie de numai 110 wați și deci de costurile deosebit de mici de energie.


PAE 51 - Caracteristici speciale ale echipamentelor

Aircooler PAE 51 - dimensiuniAircooler PAE 51 - filtru tip fagure
PAE 51 impresionează prin următoarele date de performanță: putere de umidificare 2 litri pe oră, rezervor de apă de 20 litri, volum de aer 661 m³ pe oră și 4 viteze ale ventilatorului. O telecomandă este, de asemenea, inclusă în pachetul de livrare.
Tehnologie inovatoare de tip fagure: filtrul de fagure, atunci când este înmuiat, oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
Aircooler PAE 51 - principiu de funcționareAircooler PAE 51 - tipuri de funcții
Tehnologie 4 în 1: răcire cu aer, ventilație, împrospătare și umidificare a aerului. Aerul aspirat din cameră este umidificat de filtrul de evaporare tip fagure și apoi răcit și suflat înapoi în cameră. Cele 4 niveluri de ventilație pot fi utilizate și fără funcția de răcire cu aer. Iarna, PAE 51 servește ca un umidificator de aer eficient împotriva încălzirii aerului prea uscat.
Aircooler PAE 51 are o gamă largă de funcții: răcire cu aer, 4 niveluri de ventilator, mod de vânt natural, funcție de balansare, modul de noapte, temporizator, oprire automată și uscare filtru. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
Aircooler PAE 51 - rezervor de apaAircooler PAE 51 - functie de balansare
Rezervorul mare de apă cu o capacitate de 20 de litri asigură timpi lungi de răcire și umidificare. Adăugați cuburi de gheață sau pachete de gheață pentru a crește și mai mult performanța de răcire. Indicatorul practic al nivelului apei vă arată rapid și ușor câtă apă a mai rămas în răcitorul de aer și are, de asemenea, un afișaj MIN / MAX.
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
Aircooler PAE 51 - mâner încastrat + roți de transportAircooler PAE 51 - frana de parcare + rebobinare cablu
Pentru a instala răcitorul de aer mobil oriunde este nevoie de răcoare, acesta este echipat cu role de transport cu rulare lină și un mâner încastrat. Dacă dispozitivul este depozitat după utilizare, suportul practic ține telecomanda.
În plus, două dintre role au frână de parcare pentru un suport sigur.Înfășuratorul de cablu integrat asigură ordinea și previne pericolele periculoase de împiedicare.

Un punct culminant cool în fiecare mediu de viață

PAE 51 - aplicare balcon/terasa

PAE 51 - aplicatie dormitor


SPECIFICATII TEHNICE
Volumul de aer

Nivel maxim [M³/h]661

Viteza de evacuare a aerului [m/s]al 7-lea
ventilator

radialda

axial-

Viteza ventilatoruluial 4-lea
Capacitate de evaporare

max. [l/h]2
Mediu de răcire

Mediu de răcireaer
Conditii de mediu

Temperatura min. [° C]5

Temperatura max. [° C]43
Rezervor de apă

Conținut în [l]al 20-lea
Valori electrice

Conexiune la rețea220 - 240 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]110
Conexiune electrica

ConectorCEE 7/16

Lungime cablu [m]1.8
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]60
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]390

Lățimea (fără ambalaj) [mm]342

Înălțime (fără ambalaj) [mm]897
Greutate

(fără ambalaj) [kg]al 8-lea
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Mod automatda

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Funcția de ventilație
da

Funcție de împrospătare a aerului
da

Răcire evaporativă cu tehnologie de tip fagure
da

Funcție de oprire automată
da

Funcționare eficientă energetic
da

Funcția de memorie
da

Funcția de uscare a filtrului
da

direcția de descărcare reglabilă
da

Funcția de balansare
da

Indicator de nivel al apei
da

Lampă de avertizare când rezervorul de apă este gol
da

Opriți când rezervorul de apă este gol
da

Modul de noapteda
Funcția de cronometru

Timp de oprire preselectabil
da

Se poate selecta ora de pornire
da
mobilitate

Role de transport din plastic cu frane de blocare
da

Mânere încastrate
da




Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 110
  • Debit de aer, m3/h 661
  • Nivel de zgomot, dB 60