Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 11

Disponibilitatea: nu
2 170 lei

Răcitor de aer Aircooler TROTEC PAE 11


Bucurați-vă de răcire naturală și de o gură de aer proaspăt

Fie acasă, fie la birou - când lucrurile se încălzesc din nou primăvara și vara, puteți folosi un răcitor de aer prin evaporare pentru a crea o adiere răcoritoare de răcoare într-un mod natural și complet fără agenți frigorifici chimici. Chiar mai mult: dispozitivul combinat compact 3-în-1 funcționează ca ventilator , răcitor de aer și umidificator de aer, după cum este necesar . Răcitoarele de aer identice din punct de vedere tehnic PAE 11 și PAE 12 diferă doar prin designul dispozitivului. În timp ce PAE 11 emană o eleganță atemporală cu aspectul său constant alb, PAE 12 se prezintă cu o față a dispozitivului accentuată de culoare.

Clima optimă prin răcire prin evaporare, ventilație și umidificare a aerului

Căldura apăsătoare de vară afară, clima interioară pentru a respira profund cu răcoare răcoritoare - și toate acestea foarte ușor și fiabil datorită răcirii naturale prin evaporare bazată pe principiul filtrului în fagure (tehnologia fagure). Răcitorul de aer are un rezervor de apă de 3 litri și creează un debit de aer de 90 m³ pe oră. Cu o putere de umidificare de max.0,46 litri pe oră, dispozitivul poate produce aer proaspăt și rece pentru mai mult de 6 ore în funcționare continuă cu o singură umplere a rezervorului. Un indicator de nivel de pe dispozitiv vă informează întotdeauna despre conținutul actual al rezervorului de apă. Dacă se dorește, efectul de răcire poate fi îmbunătățit și cu pachetele de răcire incluse în pachetul de livrare sau cu cuburi de gheață.

Chiar și fără funcția de răcire cu aer activată, răcitorul de aer poate fi folosit ca un ventilator complet . Puterea suflantei poate fi reglată în 3 trepte, iar direcția orizontală de evacuare poate fi reglată flexibil prin clapele de ventilație. Pentru o distribuție uniformă a fluxului de aer de răcire în toată încăperea, puteți activa o mișcare automată de rotire (mod de balansare) a lamelor verticale de ghidare a aerului. Modul de vânt natural integrat crește și scade ușor fluxul de aer, creând impresia unei brize plăcute de mare. Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame, păr de animale și fulgi de praf din aerul camerei.

PAE 11 / PAE 12 este, de asemenea, recomandat pentru umidificarea aerului.În sezonul rece, ajută împotriva aerului uscat încălzit și astfel vă protejează căile respiratorii și membranele mucoase de uscare și de a fi mai susceptibile la viruși și agenți patogeni.

Dispozitivul poate fi comutat într-un mod de noapte liniștit, astfel încât să puteți dormi toată noaptea într-un mod relaxat. Desigur, toate funcțiile pot fi setate atât pe panoul de control al dispozitivului, cât și convenabil folosind telecomanda cu infraroșu. În plus, Aircooler-ul este echipat cu o funcție de cronometru care permite oprirea planificată. PAE 11 / PAE 12 este ideal pentru utilizarea în încăperi de până la 15 m² sau 37 m³ și, cu design-urile sale diferite, oferă un aspect potrivit pentru fiecare gust și fiecare stil de mobilier. Cu mânerul său robust și rolele de transport cu rulare lină, poate fi plasat convenabil și flexibil în orice cameră, după cum doriți.

BROSURĂ PRODUS

Bucurați-vă de o răcoare plăcută! De asemenea, puteți găsi toate informațiile relevante despre unitățile noastre de aer condiționat confort în broșura produsului. Descărcați PDF-ul direct aici.

La documentul PDF

Creșterea umidității la 50% reduce riscul de transmitere a virusului

Specialiștii au evaluat rezultatele cercetării privind rezistența virusurilor (de exemplu SARS-CoV, MERS-CoV sau SARS-CoV-2 (Covid-19), gripă) și umiditate. S-a dovedit că umiditatea aerului are efecte grave asupra infecțiozității picăturilor de germeni. Aerul uscat din cameră, cu o umiditate relativă mai mică de 40%, permite uscarea picăturilor minuscule care sunt contaminate cu virusuri gripale sau răceli. În acest fel, agenții patogeni sunt conservați și rămân infecțioși foarte mult timp. În intervalul optim de umiditate relativă de la 40 la 60%, aerosolii se micșorează doar într-o asemenea măsură încât concentrația de sare din miezul aerosolului crește, astfel încât germenii și microorganismele conținute în acestea sunt ucise. Riscul de a lua virusuri gripale și răcelii este minimizat aici.

Specialistii subliniaza ca putem reduce riscul de infectie prin cresterea umiditatii din cladiri. Ridicarea umidității la aproximativ 50% prin umidificare duce la o reducere a riscului de transmitere. In plus, aerul umidificat imbunatateste apararea organismului prin curatarea mai eficienta a cailor respiratorii si promovarea sistemului imunitar. În clădirile moderne cu anvelopă strânsă a clădirii, sisteme de încălzire centrală și ventilație, aceste valori limită nu pot fi adesea respectate în viața de zi cu zi fără umidificare activă a aerului. Totuși, un dispozitiv cu funcție de umidificare a aerului poate ajuta aici.

Creșterea umidității la 50% reduce riscul de transmitere a virusului

Aircooler PAE 11 - principiu functional



PAE 11 / PAE 12: Confortul este o prioritate de top

În ciuda dimensiunilor sale compacte, răcitorul de aer 3 în 1 PAE 11 / PAE 12 combină numeroase funcții de confort în carcasa sa elegantă:

Funcția de balansare

Funcția automată de balansare asigură circulația aerului în încăpere. Deflectoarele verticale de aer pivotează (oscilează) automat de la stânga la dreapta, astfel încât aerul suflat să fie distribuit optim în încăpere. Înălțimea orizontală de evacuare a fluxului de aer poate fi reglată și manual.

Mod de vânt natural blând

În modul de vânt natural, PAE 11 / PAE 12 se răcește cu o intensitate crescută și descrescătoare a ventilației, comparabil cu o briză de mare răcoritoare pe plajă. Rafalele blânde de vânt sunt deosebit de plăcute pe piele și reprezintă o alternativă bună la fluxul constant de aer.

Funcția de cronometru

Cronometrul practic de 8 ore permite oprirea individuală a dispozitivului după un timp prestabilit. La birou, de exemplu, vă puteți asigura că răcitorul de aer se oprește automat la sfârșitul zilei.

Modul de noapte

Răcitorul de aer PAE 11 / PAE 12 are un mod de noapte cu funcționare deosebit de silențioasă, astfel încât să puteți adormi și dormi toată noaptea. Așa că adormi cu o răcire plăcută a aerului și corpul își revine optim din eforturile zilei, chiar și în nopțile toride de vară. Sfat: dacă este necesar, cronometrul poate fi folosit și pentru a opri automat dispozitivul pe timp de noapte.

telecomandă

Controlează răcirea cu aer din confortul scaunului tău. Toate funcțiile și setările pot fi efectuate cu telecomandă fără a fi nevoie să te ridici.

Filtru de aer împotriva părului de animale, prafului și scamelor din aerul camerei

Filtrul de aer integrat pe spate prinde părul de animale, scamele și fulgii de praf din aerul camerei. Acest lucru permite persoanelor care suferă de alergii și persoanelor cu căi respiratorii sensibile să respire mai ușor și să respire mai liber. Filtrul ușor de îndepărtat poate fi curățat rapid prin ștergere sau clătire.

PAE 11 - Filtru de tip fagure
PAE 11 - Rezervor de apă de 3 litri
PAE 12 - rezervor de apă de 3 litri
PAE 11 - Poate fi folosit vara si iarna

Principiu de răcire eficient în mod natural

Spre deosebire de  unitățile de aer condiționat , în răcitoarele de aer nu se folosesc agenți frigorifici chimici. Procesul de racire se desfasoara intr-un mod complet natural.In plus, nu este necesar nici un furtun de evacuare a aerului si nici instalatii complexe.

Un răcitor de aer mobil funcționează pe principiul răcirii naturale prin evaporare. Știți acest lucru din propria experiență: dacă suflați pe pielea umedă, simțiți o răcire imediată, deoarece procesul de evaporare atrage căldura. La fel este și cu răcitoarele de aer sau răcitoare de aer: în interiorul răcitorului de aer există un covoraș filtrant îmbibat cu apă. Aerul cald este direcționat din spatele dispozitivului prin covorașul filtrant umed și este răcit prin evaporare. Aerul acum mai rece este apoi suflat în cameră de un ventilator.

Funcționare pe tot parcursul anului - răcitor de aer vara, umidificator de aer iarna

Cu PAE 11 / PAE 12 vă puteți bucura de o climă mobilă și plăcută pe tot parcursul anului. În loc să parcați răcitorul de aer subțire și care economisește spațiu în camera de depozitare după sezonul de vară, este indicat să îl folosiți pur și simplu tot timpul anului. Primăvara și sfârșitul verii vă puteți oferi o gură de aer proaspăt cu cele 3 niveluri de ventilație și vă puteți bucura de efectul răcoritor al evaporării la rece.

Toamna si iarna, aparatul este recomandat si ca umidificator de aer eficient  pentru a crea un climat mai placut in incapere. Deoarece aerul uscat de încălzire poate irita căile respiratorii, usucă pielea și înroșește ochii. Cu o umiditate de 50% se reduce si multiplicarea virusurilor in aerul incaperii. Prin folosirea unui umidificator asigurați un nivel suficient de umiditate și vă puteți crește astfel starea de bine în încăperi înfundate, supraîncălzite și preveniți răceala și infecțiile cu virus.

Cu racitorul de aer 3 in 1 PAE 11 / PAE 12 beneficiati de racire placuta cu aer, ventilatie racoritoare si umidificare placuta a aerului. Pentru un climat optim pe tot parcursul anului!

Secosan

Păstrarea apei proaspete pentru o calitate sănătoasă a aerului.

Vă recomandăm stick-ul SecoSan , cu care apa rămâne permanent curată, limpede și lipsită de germeni și mirosuri neplăcute, astfel încât rezervorul de stocare a apei să rămână automat la fel de pură ca în ziua în care a fost umplut  . Ceea ce este unic la SecoSan este suprafața sa antimicrobian activă, pe care se află ioni mobili de argint care inhibă bacteriile și germenii la contact și împiedică astfel multiplicarea acestora. S-a dovedit că sistemul de stocare de ioni SecoSan cu autodozare completă menține apa liberă de germeni. In acest fel, betisorul asigura apa pura pana la 6 luni, chiar daca apa este schimbata sau folosita zilnic.

Termohigrometru BZ20M cu răcitor de aer PAE 11

Utilizați răcitorul de aer ca umidificator iarna

Răcitoarele de aer sunt cele mai eficiente în încăperile cu aer uscat. Aparatele funcționează ca umidificatoare după principiul evaporării, adică adaugă direct aerului umiditate rece. Ca urmare, datorită procesului, umiditatea din cameră crește considerabil. Iarna, cresterea umiditatii este buna pentru mucoasele datorita aerului uscat de incalzire si poate preveni astfel racelile. Termohigrometrul practic și atrăgător din punct de vedere vizual  BZ20M  cu design cu indicator încrucișat vă arată dintr-o privire când umiditatea este în intervalul optim. 

PAE 11 - caracteristici speciale ale echipamentului

Dimensiuni PAE 11 / PAE 12
PAE 11 / PAE 12 impresionează prin următoarele date de performanță: putere de umidificare 0,46 litri pe oră, rezervor de apă de 3 litri, volum de aer 90 m³ pe oră și 3 viteze ale ventilatorului. Setul de livrare include, de asemenea, 2 baterii de răcire și o telecomandă.
PAE 11 / PAE 12 impresionează prin următoarele date de performanță: putere de umidificare 0,46 litri pe oră, rezervor de apă de 3 litri, volum de aer 90 m³ pe oră și 3 viteze ale ventilatorului. Setul de livrare include, de asemenea, 2 baterii de răcire și o telecomandă.
PAE 11 / PAE 12 - Filtru de tip fagureFuncții PAE 11 / PAE 12
Tehnologie de tip fagure dovedită: atunci când este umed, filtrul de fagure oferă proprietăți de evaporare deosebit de bune datorită structurii sale deschise pentru a răci aerul care trece în mod natural.
3-în-1: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului. Aerul aspirat este curatat cu ajutorul filtrului de aer integrat si umidificat si racit de filtrul de evaporare.
Funcții PAE 11 / PAE 12PAE 11 / PAE 12 - panou de control
3-în-1: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului. Aerul aspirat este curatat cu ajutorul filtrului de aer integrat si umidificat si racit de filtrul de evaporare.
Aircooler-ul oferă caracteristici convenabile: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului, 3 niveluri de ventilator, mod de vânt natural, funcție de balansare, modul de noapte și funcție de cronometru. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
PAE 11 / PAE 12 - panou de controlPAE 11 - umpleți rezervorul de apă
Aircooler-ul oferă caracteristici convenabile: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului, 3 niveluri de ventilator, mod de vânt natural, funcție de balansare, modul de noapte și funcție de cronometru. Setările pot fi făcute atât pe panoul de comandă clar așezat, cât și cu ajutorul telecomenzii.
Cu rezervorul de apă de 3 litri, PAE 11 / PAE 12 vă oferă mai mult de 6 ore de răcire cu o rată de evaporare de 0,46 litri pe oră. Daca este necesar, performanta de racire poate fi crescuta din nou cu ajutorul celor doua baterii de racire incluse in pachetul de livrare sau cu cuburi de gheata.
PAE 12 - umpleți rezervorul de apăPAE 11 / PAE 12 - opțiuni de reglare orizontală și verticală
Cu rezervorul de apă de 3 litri, PAE 11 / PAE 12 vă oferă mai mult de 6 ore de răcire cu o rată de evaporare de 0,46 litri pe oră. Daca este necesar, performanta de racire poate fi crescuta din nou cu ajutorul celor doua baterii de racire incluse in pachetul de livrare sau cu cuburi de gheata.
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
PAE 11 / PAE 12 - opțiuni de reglare orizontală și verticalăAfișaj PAE 11
Direcția de descărcare poate fi reglată manual cu lamelele orizontale în sus, drept înainte sau în jos. Când funcția de balansare este activată, lamelele verticale interne se balansează automat de la stânga la dreapta și distribuie aerul uniform în cameră.
Panoul de control afișează dintr-o privire: puterea de ventilație, modul curent de funcționare (răcire aer / ventilație / împrospătarea aerului / modul noapte), orele setate ale temporizatorului și funcția de balansare activată sunt afișate ca simbol LED aprins, în funcție de activitate. .
Afișaj PAE 12PAE 11 / PAE 12 - Mobil și cu economie de spațiu
Panoul de control afișează dintr-o privire: puterea de ventilație, modul curent de funcționare (răcire aer / ventilație / împrospătarea aerului / modul noapte), orele setate ale temporizatorului și funcția de balansare activată sunt afișate ca simbol LED aprins, în funcție de activitate. .
Cu mânerul robust și rolele de transport cu rulare lină, puteți muta sau transporta cu ușurință răcitorul de aer dintr-o cameră în alta. Există și un compartiment de depozitare pentru telecomandă pe spate.
Cu mânerul robust și rolele de transport cu rulare lină, puteți muta sau transporta cu ușurință răcitorul de aer dintr-o cameră în alta. Există și un compartiment de depozitare pentru telecomandă pe spate.

Un punct culminant cool în fiecare mediu de viață

PAE 11 / PAE 12 - utilizare la birou
Când lucrurile se încălzesc din nou la birou, răcitorul de aer prin evaporare ajută la crearea unei atmosfere plăcute de lucru într-un mod natural. Pur și simplu plasați dozatorul de prospețime chiar acolo unde doriți să vă bucurați de briza răcoritoare.
PAE 11 / PAE 12 - poate fi folosit pe tot parcursul anului
Aircooler PAE 11 / PAE 12 oferă o răcire simplă în zilele caniculare. Iarna servește și ca un umidificator de aer plăcut împotriva aerului uscat de încălzire și astfel previne iritarea căilor respiratorii. Efect pozitiv de protecție împotriva bolilor: la o umiditate de aproximativ 50%, virușii și bacteriile nu se mai pot înmulți la fel de bine în aerul camerei.
PAE 11 / PAE 12 - utilizare in dormitor
Fie în dormitor, în sufragerie sau în camera de hobby - cu designul său elegant în alb și negru, răcitorul de aer subțire se potrivește perfect în designul oricărei camere, economisind spațiu.

Beneficii pentru practică

  • Răcitor de aer prin evaporare 3 în 1: răcire cu aer, ventilație, umidificare a aerului
  • Două modele de dispozitive, potrivite pentru fiecare gust și stil de mobilier
  • Răcire naturală a aerului prin răcire evaporativă cu tehnologie honeycomb
  • Posibilitate de funcționare cu 2 pachete de gheață sau cuburi de gheață furnizate pentru a crește capacitatea de răcire
  • Rata mare de evaporare de 0,46 litri pe ora
  • Rezervor de apă de 3 litri cu indicator de nivel
  • Oscilația automată a paletelor de aer pentru o distribuție uniformă în încăpere
  • Filtru de aer (împotriva părului de animale, scame și praf)
  • Mod de vânt natural: creșterea și scăderea ușoară a vântului
  • Modul de noapte cu viteza redusă a ventilatorului
  • Control convenabil prin telecomandă
  • 3 viteze ale ventilatorului
  • Funcție de cronometru de 8 ore pentru oprire automată
  • Ușor de transportat datorită mânerului robust și rolelor de transport
  • Potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului! Răcitor de aer vara și umidificator iarna

SPECIFICATII TEHNICE


Nivel maxim [M³/h]
90

Viteza de evacuare a aerului [m/s]
5
ventilator

axial
da

radial
-

Viteza ventilatorului
3
Capacitate de evaporare

max. [l/h]
0,46
Mediu de răcire

Mediu de răcire
aer
Conditii de mediu

Temperatura min. [° C]
5

Temperatura max. [° C]
40
Rezervor de apă

Conținut în [l]
3
Valori electrice

Conexiune la rețea
220 - 240 V / 50 Hz

Consumul de energie [W]
45
Conexiune electrica

Conector
CEE 7/16

Lungime cablu [m]
1.8
Valori sonore

Distanța 1 m [dB (A)]
55
dimensiune

Lungime (fără ambalaj) [mm]
220

Lățimea (fără ambalaj) [mm]
220

Înălțime (fără ambalaj) [mm]
590
Greutate

(fără ambalaj) [kg]
3.5
ECHIPAMENTE, CARACTERISTICI ȘI FUNCȚII
Caracteristici și echipamente

Posibilitate de operare cu comprese reci
da

Funcția de ventilație
da

Funcție de împrospătare a aerului
da

Funcție de răcire cu aer
da

Funcția de uscare a filtrului
da

direcția de descărcare reglabilă
da

Funcția de balansare
da

Indicator de nivel al apei
da

Opriți când rezervorul de apă este gol
da

Modul de noapte
da

nivel scăzut de ventilație
da

Telecomanda cu infrarosu
da

Telecomanda receptorului
da
Funcția de cronometru

Timp de oprire preselectabil
da
mobilitate

Role de transport
da

Mâner(e) de transport/transport
da
Specificații principale
Date tehnice
  • Putere consumata la racire, W 45
  • Debit de aer, m3/h 90
  • Suprafata recomandata 20 м²