Cooler de apă HotFrost V840

Disponibilitatea: este
5 100 lei
- +

Cooler de apă HotFrost V840


Distribuitorul de apă de podea HotFrost V840 este un aparat cu un design cu adevărat exclusivist, care se remarcă în categoria sa de preț. Forma elegantă și materialele folosite fac să fie ușor de crezut în calitatea sa. Elementele laterale ale dulapului sunt realizate din metal.

Panoul frontal negru lucios contrastează frumos cu culoarea albă ca zăpada a distribuitorului. Pe acest panou se află LED-uri care vă informează cu privire la funcționarea răcitorului: dacă apa se încălzește sau se răcește. Luminile LED luminoase sunt vizibile atât în întunericul total, cât și în lumina puternică a soarelui.

Umplerea cănii cu apă necesită doar un efort minim - sistemul de împingere ușor de utilizat este intuitiv, chiar și pentru cineva care nu a mai întâlnit niciodată un astfel de dispozitiv. Temperatura apei din rezervoarele răcitorului este cuprinsă între 5°C și 95°C.

HotFrost V840 este un dispozitiv complet cu răcire prin compresor. Răcirea compresorului este sinonimă cu performanța ridicată și cu funcționarea rapidă a răcitorului. Indiferent de temperatura din încăpere, distribuitorul dumneavoastră va funcționa întotdeauna la capacitate maximă.

Principala diferență între acest model și răcitoarele similare este puterea de încălzire crescută. Cu această caracteristică, răcitorul este mult mai eficient - acum poate încălzi până la șase litri de apă pe oră! HotFrost V840 vă va oferi ceai sau cafea fierbinte în orice moment și în orice volum.

Specificații HotFrost V840

Tip de podea 
Apă rece 
Tip de răcire compresor 
Puterea de încălzire 650 
Puterea de răcire 100 Вт
Capacitatea de încălzire 6 l/o
Capacitatea de răcire 2 l/o
Temperatura de încălzire minimă 95 
Temperatura de răcire minimă 
Dimensiuni 270x1090x310 
Greutate neta 14.3 kg
Greutate bruta 16.3 kg
Culoare alb 
Specificații principale
  • Producator HotFrost
  • Tip de podea
  • Sursă de apă butelie
  • Tip de răcire compresor
  • Puterea de încălzire, W 650
  • Puterea de răcire, W 100
  • Dimensiuni 340*1150*370
  • Greutate, kg 16.3