Umidificator de aer Gorenje H45W

Disponibilitatea: nu
1 299 lei

Umidificator de aer Gorenje H45W


Puterea invizibilă

Apa din rezervor lovește membrana care vibrează la o frecvență înaltă, se desparte și este expulzată sub forma unui nor de picături mici. Un ventilator le împinge în sus și saturează aerul din încăpere cu umiditate.

O senzație naturală

O tehnologie specială transformă apa în aburi, creând o atmosferă unică în casa dumneavoastră. Acest abur este menținut la o temperatură scăzută, astfel încât se simte natural, creând un sentiment de prospețime a pădurii într-o dimineață de primăvară.


O abundență de opțiuni

Aburul poate fi introdus direct în lancea de abur sau după ce se îndepărtează capacul superior. O a treia opțiune este de a plasa rezervorul sub robinet. Menținerea unui nivel adecvat de umiditate ajută la combaterea electricității statice și menține hidratarea gâtului și a pasajelor nazale.

Senzație plăcută de abur rece cu opțiuni largi de reglare

Acest umidificator de aer produce cele mai mici particule de vapori, iar ieșirea de vapori reglabilă la 360˚ permite oricui să atingă nivelul dorit de confort.

Control optim

Un singur buton este suficient pentru a regla nivelul de umiditate. Culoarea albastră, verde sau lămâie a butonului indică nivelul de umiditate (albastru pentru umiditate ridicată și lămâie pentru umiditate scăzută). Un indicator roșu vă permite să știți când rezervorul de apă este gol.

Ușor și ușor de depozitat

Designul compact și greutatea redusă de 1,18 kg permit ca umidificatorul să fie mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta.

Atmosferă liniștită

Tehnologia cu ultrasunete asigură o funcționare incredibil de silențioasă (38dB), care nu vă va deranja munca sau somnul odihnitor. Creați-vă un mediu confortabil și umed și bucurați-vă de el fără nicio problemă.

Specificații principale
  • Producator Gorenje
  • Consumul de energie, W 23
  • Rezervor de apă, L 4.5
  • Nivel de zgomot, Db 38
  • Dimensiuni 170 мм x 350 мм x 170 мм
  • Suprafață, м² 20
  • Garanție 24 luni