Convector TROTEC Design TCH 1500 E

Disponibilitatea: nu
6 490 lei

CONVECTOR DE PROIECTARE TCH 1500 E

Eleganță pentru a te simți bine. Convector elegant din aluminiu cu 10 niveluri de încălzire și telecomandă

TCH 1500 E - convector de proiectare

Performanță excelentă de încălzire în cea mai frumoasă formă

Dispozitivele mobile de încălzire din camera de zi nu trebuie să fie întotdeauna proiectate alb și sobre. Convectorul de încălzire TCH 1500 E, care a câștigat premiul Red Dot Design Award , oferă un design care iese în evidență din mulțime - și este, de asemenea, impresionant în ceea ce privește performanța și confortul de încălzire. Carcasa sa din aluminiu de înaltă calitate, cu un panou frontal periat și o bandă decorativă neagră lucioasă, arată clar la prima vedere că convectorul de designer de 1.500 de wați se află cu încredere în centrul spațiilor moderne de locuit și de lucru.

Căldură expresivă pentru viața și lucrul modern

Faceți o declarație vizuală cu elegantul convector de designer TCH 1500 E - oriunde se dorește căldură confortabilă și confortabilă. De exemplu, ca încălzitor suplimentar în camere de zi mari de până la 20 m² sau 50 m³, săli de vânzări, birouri, precum și în camera de hobby, sala de petreceri sau sala de fitness. Sau ca incalzire permanenta cu 10 niveluri de incalzire reglabile (de la 220 W la 1.500 W) in gradina de iarna, camera de oaspeti, casa de vacanta sau loggia. Datorită carcasei rezistente la stropire IPX4, poate fi folosit în băi sau în toaleta pentru oaspeți, așa cum este și în dormitor. Iluminarea de pe panoul de control se stinge automat în timpul funcționării - ideală pentru un somn netulburat. În plus, convectorul poate fi folosit ca un monitor de îngheț de încredere,

Căldură curată și fără miros, fără zgomote de fond enervante

Spre deosebire de radiatoarele convenționale cu bobine de încălzire și ventilatoare, TCH 1500 E generează căldura confortabilă printr-un element de încălzire electric fără ventilator. Aceasta înseamnă că nu se ridică praf în timpul operațiunii de încălzire, ceea ce este deosebit de benefic pentru astmatici și persoanele cu căi respiratorii sensibile.

Echipamente universale pentru cunoscătorii atenți la confort

Arata revoltator de bine si in acelasi timp straluceste cu caracteristici impresionante - nimeni nu poate imita in graba TCH 1500 E de inalta calitate. Cu telecomanda, display tactil, control termostat, functie timer, 10 trepte de incalzire, mod eco, siguranta copiilor si rebobinare practic a cablului, impresioneaza si la capitolul confort.

Funcția de monitorizare a înghețului

Funcția de monitorizare a înghețului

Ideal pentru locuri vacante pe termen scurt sau camere care nu sunt folosite tot timpul

Cu controlul termic infinit variabil al convectoarelor noastre mobile TCH, puteți utiliza și dispozitivele în poziția de funcționare a monitorului de îngheț. Încălzitorul este apoi activat automat de un termostat pentru a menține încăperile ferite de îngheț sau pentru a evita răcirea excesivă. Ca monitor de îngheț, convectoarele TCH nu sunt ideale doar pentru proprietari sau companii imobiliare - oamenii de afaceri sau privați au și o funcție practică pentru a menține camerele goale sau garajele ferite de îngheț. În special, încăperile, grădinile de iarnă sau pivnițele care nu sunt conectate la încălzirea centrală pot fi menținute în mod fiabil calde în acest fel.

Principiul funcțional al TCH 1500 E

Blocează frigul: ecranare cu aer rece în fața suprafețelor ferestrelor

Elementele de ferestre generoase, care uneori se extind până la podea, sunt o caracteristică tipică a spațiilor moderne de locuit și de afaceri. La fel de pozitiv pe cat si incidenta generoasa a luminii in amenajarea acestei camere are un efect pozitiv si asupra atmosfera de living a camerei, ferestrele mari au un efect negativ asupra climatului din living in zilele reci. Aerul cald din cameră se răcește pe suprafețele reci ale ferestrelor, se scufundă pe podea și declanșează un flux inconfortabil de aer rece. Rezultatul sunt curenți de aer în zona podelei și picioare reci.

TCH 1500 E remediază acest lucru cu designul său foarte larg și la nivelul solului. Acest tip de convector este cunoscut și sub denumirea de încălzire pe plinte mobile. Amplasat în fața ferestrei, convectorul de 110 cm lățime acționează ca un scut termic invizibil. Aerul rece din podea este încălzit de elementul de încălzire electric la temperatura de confort dorită în intervalul de la 5 ° C până la 35 ° C. Aerul cald se ridica dupa principiul convectiei si dupa un timp scurt se creeaza un flux de aer cald care circula usor, care este distribuit uniform si placut in intreaga incapere.

Reduce costurile cu energia: controlul termostatului și modul de economisire a energiei

Toate setările dispozitivului ale convectorului de design TCH 1500 E pot fi realizate folosind panoul tactil modern sau telecomanda. Încălzitorul subțire vă arată temperatura țintă introdusă pe ecranul LCD negru elegant și are un senzor de temperatură integrat cu care puterea de încălzire sau nivelul de încălzire este ajustată automat la temperatura actuală și dorită a camerei. Când temperatura dorită prestabilită este atinsă, convectorul se oprește automat și economisește energie. Dacă este necesară reîncălzirea, TCH 1500 E este de asemenea reactivat automat. Acest control inteligent al temperaturii este completat de un mod de economisire a energiei pentru a încălzi temperatura camerei lent și la un nivel scăzut de încălzire până la o temperatură constantă a camerei de 26 ° C.

Caldura programabila in ritmul vietii: temporizator de 24 de ore

Cu temporizatorul, care poate fi setat în pași de 1 oră, pentru a porni sau opri automat încălzitorul, timpii de încălzire ai TCH 1500 E pot fi ajustați pentru a se potrivi ritmului individual de viață într-un mod convenabil și de economisire a energiei. De exemplu, la birou, când convectorul se oprește automat după o zi de lucru de 8 ore, fără să fii nevoit să-ți faci griji. Sau acasă în dormitorul confortabil și cald, când adormi citindu-ți patul, știind că încălzitorul direct se va opri după ora prestabilită. 

TCH 1500 E - protecție împotriva înclinării
TCH 1500 E - vedere laterală
Ecran tactil TCH 1500 E

Cu siguranță cea mai bună alegere - și pentru familiile cu copii și animale de companie

La fel de elegant ca aspectul exterior, numeroasele protectii ale TCH sunt 1500 E, prin care încălzitorul atractiv   z. B. recomandat si familiilor active cu copii si animale de companie.

Control parental

Copiii atenți explorează lumea cu toate simțurile. Prin atingere și simțire, ei înțeleg conexiunile sau obiectele interesante din mediul lor. Pentru a proteja setările dispozitivului TCH 1500 E de a fi explorate de mâinile iscoditoare ale copiilor, convectorul are un dispozitiv de siguranță pentru copii care poate fi activat dacă este necesar. 

Anti-vascuire

Acolo unde copiii se joacă și animalele înflăcărate se distra, ceva se poate prăbuși sau se poate rupe. Cu TCH 1500 E nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Un dispozitiv anti-răsturnare integrat oprește imediat încălzitorul dacă este mutat din poziția sa verticală în căldura momentului și în ciuda picioarelor sale stabile.

Protecție la supraîncălzire

Un termostat de siguranță previne în mod fiabil, de exemplu, articolele de îmbrăcăminte îndepărtate cu neglijență să acumuleze căldură în interiorul dispozitivului. În acest caz, protecția împotriva supraîncălzirii este activată și dispozitivul se oprește complet automat.

Rebobinare cablu

Cu înfășuratorul practic de cablu și compartimentul lateral pentru telecomandă, încălzitorul poate fi depozitat ordonat și compact atunci când nu este utilizat. 

Convectorul de design TCH 1500 E atrage ochiul în băile moderne, camerele de zi și spațiile comerciale. Fie în perioada de tranziție umedă și rece, fie în iarna înghețată - cu căldura sa uniformă de convecție, asigură în mod fiabil și confortabil temperaturi plăcute și confortabile.

TCH 1500 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TCH 1500 E - design remarcabil al produsului
Designul remarcabil al produsului TCH 1500 E a fost onorat cu renumitul Red Dot Design Award. Designul avantajos permite o emisie de căldură cu o lățime de 110 cm. În același timp, TCH 1500 E cu greu ocupă spațiu atunci când este aproape de perete.
TCH 1500 E - funcții dintr-o privire
Echipament maxim pentru temperaturi plăcute, confortabile: căldură fără zgomot în 10 trepte de încălzire, controlată de termostat și cu modul de economisire a energiei, inclusiv funcție de protecție împotriva înghețului, cronometru de 24 de ore, carcasă rezistentă la stropire și dispozitiv de siguranță pentru copii.
TCH 1500 E - ecran tactil modern
Toate setările dispozitivului pot fi făcute cu ușurință pe panoul tactil intuitiv și elegant și prin intermediul telecomenzii furnizate.
TCH 1500 E - display LCD
Afișajul LCD integrat în banda decorativă de culoare neagră și lucioasă oferă informații clar vizibile despre temperatura țintă introdusă, modul de funcționare și nivelul de încălzire selectat. Dacă este necesar, afișajul poate fi oprit.
TCH 1500 E - telecomanda cu compartiment de depozitare
Telecomanda cu infraroșu inclusă în pachetul de livrare permite ca dispozitivul să fie manevrat convenabil de pe canapea, pat sau scaun de birou. Degajarea laterală servește drept compartiment de depozitare pentru telecomandă sau ca mâner practic.
TCH 1500 E - anti-rasturnare
Protecția integrată împotriva înclinării oprește dispozitivul imediat ce este înclinat cu câteva grade față de poziția sa verticală. TCH 1500 E este, de asemenea, protejat împotriva supraîncălzirii printr-un termostat de siguranță. În modul de blocare pentru copii, utilizarea neautorizată a dispozitivului este imposibilă.
TCH 1500 E - protectie la stropire IPX4
Convectorul de design TCH 1500 E este rezistent la stropire pentru încălzirea băilor și a zonelor de wellness în conformitate cu clasa de protecție IPX4.
TCH 1500 E - comutator pornit/oprit
Comutatorul de pornire/oprire este invizibil, dar ușor accesibil pe partea inferioară a dispozitivului. Înfășuratorul practic de cablu protejează împotriva pericolelor periculoase de împiedicare în viața de zi cu zi.
TCH 1500 E în baie
Datorită carcasei sale din aluminiu rezistente la stropire IPX4, TCH 1500 E transformă băile în oaze confortabile și calde de bunăstare.
TCH 1500 E - încălzire elegantă pentru spații de locuit
Fiind o atracție elegantă, convectorul de designer TCH 1500 E încălzește spațiile moderne de locuit și asigură o circulație uniformă a aerului cald.

Date tehnice în comparație

Toate convectoarele în comparație directă:

Pentru a găsi exact convectorul potrivit pentru dvs., aveți aici posibilitatea de a compara clar toate convectoarele din seria TCH - E de la Trotec.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație pot fi pur și simplu accesate.

Date tehnice în comparație

Beneficii pentru practica:

  • Putere de încălzire de 1.500 W pentru căldură curată, fără condens
  • 10 niveluri de încălzire (220 W până la 1.500 W)
  • Carcasa cu design din aluminiu de inalta calitate
  • Telecomanda IR
  • Funcționare automată controlată de termostat cu preselectare a valorii țintă între 5 și 35 ° C
  • Control automat al temperaturii
  • Afișarea temperaturii țintă introduse
  • Ecran tactil și afișaj LCD
  • Funcția de cronometru
  • Funcția de monitorizare a înghețului
  • Modul de economisire a energiei
  • Funcționare eficientă din punct de vedere energetic datorită opririi automate atunci când sunt atinse valorile țintă
  • Siguranță maximă prin protecție împotriva supraîncălzirii, protecție împotriva înclinării și siguranța copiilor
  • Încălzire fără zgomot
Specificații principale