Încalzitor infraroșu Trotec IR 3010

Disponibilitatea: nu
3 200 lei

RADIATOR INFRAROSIU IR 3010

Telecomandă, 96 cm lățime, 3 niveluri de încălzire, până la 3000 W - pentru căldură plăcută în infraroșu cu elemente de încălzire cu lumină redusă, cu iluminare redusă

IR 3050 - terasă
IR 3050 - mobilier living
IR 3050 - încălzitor radiant cu infraroșu

SERI CALDE DE VARĂ ȘI IARNA 

Vrei să te bucuri de locul tău preferat în aer liber pe balcon sau terasă chiar și în sezonul rece sau rece sau să transformi rapid sezonul în aer liber din afacerea ta gastronomică într-un „sezon pentru tot anul”?

Cu încălzitorul radiant din aluminiu IR 3050 cu design profesional de la Trotec, vă puteți prelungi și mai mult timpul în aer liber și vă puteți bucura de el într-o atmosferă relaxată, fără a simți frig. Fie că este primăvară, vară, toamnă sau iarnă -   radiatoarele cu infraroșu sunt   ideale ca sursă eficientă de căldură pentru a rămâne afară chiar și la temperaturi mai scăzute.

Pentru o atmosferă de grătar pe tot parcursul anului

De la uz privat până la uz comercial pentru cafenele, restaurante, hoteluri, evenimente sau grădini de bere - puternicul IR 3050 oferă căldură plăcută în toate zonele exterioare la scară largă. Acest lucru se datorează faptului că își transferă razele de căldură în mod uniform și precis acolo unde sunt necesare. Astfel, puteți crea oricând o atmosferă confortabilă de bunăstare folosind unul sau chiar mai multe radiatoare cu infraroșu.

IR 3050 low glare - dispozitiv profesional cu 3 niveluri de incalzire si telecomanda

Intensitatea de incalzire a unui specialist in incalzire cu o lungime de 96 cm poate fi reglata usor si convenabil cu telecomanda pe 3 niveluri diferite de incalzire: 1000 W, 2000 W sau puternic 3000 W. Radiația termică inodoră și zgomotoasă vine la tine direct și fără preîncălzire. Datorită tehnologiei de ultimă generație cu infraroșu cu strălucire redusă, IR 3050 funcționează cu o reducere de 80%. Detalii despre principiul strălucirii minime vor fi furnizate mai jos.

Cu un unghi de înclinare care poate fi rotit cu 60 °, razele de căldură pot fi orientate exact acolo unde doriți să stați sau să vă culcați. IR 3050 are multe de oferit și în ceea ce privește aspectul: designul nobil și subțire al încălzitorului radiant cu infraroșu rezistent la apă se potrivește perfect în orice mediu - și într-un stil foarte elegant.

Bine protejat de ploaie și praf

Ploaia sau norii de praf nu pot deteriora încălzitorul radiant robust, deoarece carcasa din aluminiu de înaltă calitate este protejată de stropirea cu apă și praf din toate direcțiile datorită gradului de protecție IP65. Acest lucru face ca IR 3050 să fie potrivit pentru utilizare în exterior. Suporturile de montare, șuruburile și diblurile de perete sunt deja incluse, astfel încât să puteți începe imediat. Vă rugăm să rețineți că IR 3050 nu este potrivit pentru instalarea pe tavan.

Fie ca ai de-a face cu spatii inguste, greu de accesat, fie daca radiatorul este situat la o altitudine mare - cu telecomanda inclusa, poti porni si opri cu usurinta radiatorul de pe scaun sau poti regla nivelurile de incalzire. O lampă de control de pe dispozitiv indică dacă dispozitivul este pornit.

Căldura în infraroșu modelată după natură

Radiația emisă de soare nu încălzește aerul din jur, ci doar corpurile solide pe care acesta cade. Dispozitivul profesional IR 3050 funcționează pe același principiu: spre deosebire de încălzitoarele cu convecție și încălzitoarele cu ventilator,Razele infrarosii emise nu incalzesc aerul, ci obiectele si oamenii la care ajung. Oamenii simt atunci o căldură plăcută pe piele și pe îmbrăcăminte. Din solide precum mese, bănci, podele sau pereți, căldura în infraroșu este reflectată și absorbită. Energia absorbită este radiată constant de obiectele calde, chiar dacă încălzitorul radiant a fost deja oprit. Deoarece producerea de căldură în infraroșu este, de asemenea, un proces curat, fără condensare, fără vârtejuri de praf, această soluție de încălzire este ideală și pentru persoanele care suferă de alergii.

Este clar că factorii externi precum curentul de aer, dimensiunea zonei și distanța până la un încălzitor radiant joacă un rol decisiv în senzația termică. Cu cât distanța până la calorifer este mai mare, cu atât zona iluminată va fi mai mare, însă intensitatea încălzirii va scădea constant. Încălzitorul cu infraroșu IR 3050 de 3000 W este potrivit pentru încăperi cu suprafața cuprinsă între 12 m² și 20 m². Camera încălzită trebuie protejată de vânt, altfel efectul căldurii poate fi neutralizat de fluxul de aer. Pentru a vă ajuta să estimați cât de mult producția de energie termică trebuie să îndeplinească cerințele dumneavoastră, vă oferim vă cu un calcul asistent de mai jos.

IR 3050 - soare pe terasă

IR 3050 - ploaie de terasă

IR 3050 - zona incalzita

IR 3050 - protejat de ploaie

IR 3010 - comparație cu strălucire redusă

IR 3010 - luminozitate

IR 3010 - comparație atmosferă ușoară

LUMINOZITATE MICĂ: 100% CALDE, 80% REDUCERE A LUMINII

Un radiator cu infraroșu fără tehnologie de reducere a strălucirii nu numai că emite căldură, dar produce și o lumină portocalie-roșiatică strălucitoare și intensă. Cu toate acestea, două lămpi cu infraroșu cu undă scurtă IR 3050 reduc luminozitatea luminii cu 80 la sută. Astfel, domeniul de lucru nu este la fel de puternic iluminat - și toate acestea la 100% putere termică.

Iluminat atmosferic

Tuburile de încălzire cu strălucire redusă emit cea mai mare parte a luminii infraroșii invizibile. În plus, tuburile au o acoperire specială care concentrează radiația infraroșie și reduce pierderile prin împrăștiere. Astfel, conceptele de iluminat pentru cine romantice în curte la lumina lumânărilor sau iluminatul de atmosferă pentru petrecerile de mese în aer liber sunt mai puțin afectate de puterea de lumină redusă a unui încălzitor radiant cu strălucire redusă.

Utilizare economică

Tuburile infraroșii de înaltă calitate, cu strălucire redusă, convertesc direct cea mai mare parte a energiei furnizate în radiații infraroșii. Prin urmare, sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic și garantează o durată lungă de viață de aprox. 6000 de ore de funcționare la putere de încălzire constantă.

Notă: Chiar dacă tuburile cu strălucire redusă par să emită aproape aceeași lumină roșiatică intensă ca și tuburile infraroșu convenționale, ele emit totuși cu 80% mai puțină lumină vizibilă. Luminozitatea redusă seamănă mai mult cu o atmosferă la lumina lumânărilor.

Sfat de conectare: vârfurile de curent în intervalul de milisecunde pot apărea temporar când încălzitorul radiant este pornit. La 3000 W, aceasta poate declanșa întreruptoarele de circuit din categoria 16A-B. Prin urmare, utilizați o siguranță.

(dispozitiv de protecție la supracurent) sau întrerupător tip C.

CARACTERISTICI ALE ECHIPAMENTULUI IR 3050

IR 3050 - încălzitor radiant cu infraroșu
Încălzitorul radiant cu infraroșu 3000W IR 3050 are 3 niveluri de încălzire care pot fi reglate cu ușurință cu ajutorul telecomenzii.
IR 3050 - dimensiuni
IR 3050, cu lățimea de 960 mm și cu două elemente de încălzire, este ideal pentru sistemele de încălzire la scară largă.
IR 3050 - unghi de înclinare 60 °
Capul radiatorului reglabil infinit poate fi înclinat până la 60 °.
IR 3050 - zona incalzita
La o distanță de până la 3 metri, vă recomandăm să folosiți încălzitorul radiant cu infraroșu IR 3050 pentru o zonă încălzită de aprox. De la 12 la 20 m².
IR 3050 - carcasa din aluminiu
Indiferent dacă îl folosiți în mesele în aer liber sau pe terasa acasă, corpul din aluminiu de înaltă calitate al acestui radiator radiant de designer adaugă un aspect elegant.
IR 3050 - suport de perete
Încălzitorul cu radiație infraroșu poate fi atașat cu ușurință pe perete folosind suportul furnizat împreună cu dispozitivul.
IR 3050 - strălucire redusă
Elementele cu unde scurte, cu strălucire redusă ale IR 3050 reduc luminozitatea luminii emise cu 80%, oferind o putere termică de 100%.
IR 3050 - grad de protectie IP65
Rezistent la ploaie și la praf - Încălzitorul radiant profesional de încredere IP 65 este ideal pentru utilizare în aer liber.

Încălzitor cu infraroșu IR 3050: căldură confortabilă pe o terasă sau în mâncarea stradală

IR 3050 - seara de vara
Bucurați-vă de ore minunate de seară în locul dvs. preferat. Chiar dacă vremea se răcește primăvara sau toamna, puteți crea o temperatură plăcută cu emițătorul infraroșu IR 3050. Pentru o senzație mai lungă de vară!
IR 3050 - gastronomie în aer liber
Fie că vorbim de o cafenea, restaurant, grădină de bere sau un eveniment, cu IR 3050 veți crea o atmosferă confortabilă și plăcută în timp ce vă primiți oaspeții pentru ca aceștia să se bucure din plin de aerul proaspăt.

Date tehnice în comparație

Toate încălzitoarele radiante cu infraroșu în comparație directă:

Pentru a găsi radiatoarele care se potrivesc exact cerințelor dvs., consultați prezentarea noastră rapidă a tuturor radiatoarelor de la Trotec pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să fie incluse în comparație pot fi respinse cu ușurință cu un singur clic.

Date tehnice în comparație

Mai multe beneficii practice:

  • Incalzire cu infrarosu fara preincalzire
  • Distribuție uniformă și țintită a căldurii
  • Curat, fara condens, fara miros si fara zgomot
  • Fara circulatie a prafului, prin urmare potrivit pentru persoanele care sufera de alergii
  • Putere termica 3000 W
  • 3 niveluri de încălzire reglabile prin telecomandă: 1000 W, 2000 W și 3000 W
  • Design elegant de lux
  • Aluminiu rezistent la intemperii
  • Lampă cu infraroșu cu undă scurtă de înaltă calitate, cu strălucire redusă - aprox. 6000 de ore de funcționare cu o ușoară reducere de 80%
  • Tip de protecție IP65 - dispozitiv profesional rezistent la apă, impermeabil din toate părțile
  • Unghi de înclinare reglabil cu o gamă largă efectivă
  • Poate fi folosit în aer liber
  • Indicarea funcționării prin LED-uri bicolore
  • Potrivit pentru montare pe perete
  • Eficient energetic

O prezentare generală a seriei Trotec IR - care încălzitor radiant se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.?

Gama foarte diversificată de radiatoare cu infraroșu TROTEC vă va oferi cu siguranță dispozitivul expert potrivit pentru aplicația dvs. de încălzire personalizată și personalizată:

Încălzitor radiant cu infraroșu IR 2050

Încălzitor radiant cu infraroșu IR 2050

  • Latime: 63 cm
  • 2000 de wați
  • 3 niveluri de incalzire (750/1500/2000 W)
  • Înclinare 90 °
  • Strălucire redusă (cu 80% mai puțină lumină)
  • Rezistent la ploaie (grad de protecție IP65)
  • Pentru 8-13 m² (aproximativ 3 m distanță)
  • Telecomandă

Încălzitor radiant cu infraroșu IR 3050

Încălzitor radiant cu infraroșu IR 3050

  • Latime: 96 cm 
  • 3000 de wați
  • 3 niveluri de încălzire (1.000 / 2.000 / 3.000 W) 
  • Înclinare 60 °
  • Strălucire redusă (cu 80% mai puțină lumină)
  • Rezistent la ploaie (grad de protecție IP65)
  • Pentru 12-20 m² (aproximativ 3 m distanță)
  • Telecomandă

În plus față de aceste încălzitoare radiante montate pe perete cu tehnologie de strălucire redusă, care sunt similare ca design, la Trotec obțineți și alte încălzitoare cu infraroșu, cum ar fi   încălzitoarele radiante IR-S , încălzitoarele radiante mobile din   seria IRS-E   și încălzitoarele în întuneric.   radiatoare cu infraroșu seria IRD .

O privire de ansamblu asupra intervalului maxim de încălzire oferit de încălzitorul radiant cu infraroșu de 3000W:

Zona de aplicare
Capacitate de încălzire recomandată pe m²
Zona care poate fi
acoperită cu un încălzitor cu infraroșu de 3000W
.
In afaraSub baldachin:
aprox. 150 W/m²
BINE. 20 m²
Fara acoperire:
aprox. 250 W/m²
BINE. 12 m²
Interval de încălzire radiant cu infraroșu de 3000 W
Interval de încălzire radiant cu infraroșu de 3000 W

Legătură directă către ghidul nostru pentru încălzitoarele cu radiație cu infraroșu

Un ghid practic pentru încălzirea cu infraroșu

Aici veți găsi câteva sfaturi practice pentru utilizarea radiatoarelor cu infraroșu pentru nevoi private și de catering. O prezentare completă și ușor de utilizat a sfaturilor de instalare, principiului de funcționare, prezentare generală a produsului și a celor mai importante fapte - oferită de Trotec, expertul dumneavoastră în încălzire!

Accesați direct ghidul Sfaturi practice pentru încălzirea cu infraroșu ...

Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 3