Încalzitor infraroșu Trotec IRS 1500 E

Disponibilitatea: este
3 650 lei
- +

ÎNCĂLZITOR RADIANT DE DESIGNER PENTRU TERASĂ IRS 1500 E

Oferă căldură intensă în infraroșu și, dacă se dorește, produce și iluminare atmosferică

IRS 1500 E – căldură confortabilă
IRS 1500 E – strălucire redusă
Fără strălucire redusă în comparație
IRS 1500 E – 360°-caldura distribuita peste tot

Savurați căldura generală și iluminarea ambientală colorată

Cu încălzitorul cu infraroșu pe piedestal IRS 1500 E îți poți prelungi sezonul în aer liber pe terasă sau balcon. Bucurați-vă de aerul proaspăt exterior chiar și în zilele sau serile oarecum răcoroase - IRS 1500 E asigură căldură confortabilă și iluminare ambientală discretă.

Carcasa elegantă din aluminiu de 110 cm înălțime se integrează armonios în zonele exterioare moderne. Fără preîncălzire, tubul infraroșu cu strălucire redusă de 1.500 W radiază căldură directă uniform în toate direcțiile pe toată lungimea elementului de încălzire.

Dacă poziționați încălzitorul radiant în mod specific chiar lângă sau în mijlocul unei zone de relaxare, căldura se va răspândi și sub masă, prevenind picioarele reci.

Scădere de strălucire: 100% putere de căldură cu 80% reducere a luminii

În comparație cu încălzitoarele cu radiație cu infraroșu, tubul inovator cu undă scurtă cu undă scurtă reduce emisia de lumină cu până la 80%. Puterea de căldură, totuși, este încă de 100%. Odată cu radiația luminoasă redusă, în apropiere se generează o atmosferă confortabilă, neorbitoare, la lumina lumânărilor. Cu o durată medie de viață de aprox. 8.000 de ore de funcționare, tubul cu infraroșu cu strălucire redusă asigură în continuare o funcționare continuă, cu întreținere redusă. Pentru utilizare în exterior, IRS 1500 E vine cu tip de protecție IP55, care îl face rezistent la praf, stropire și jet de apă.

IRS 1500 E – lumină ambientală prin telecomandă
IRS 1500 E – 16 culori deschise
IRS 1500 E – 4 efecte de lumină

Culoarea deschisă potrivită pentru fiecare stare de spirit

Cu iluminarea ambientală cu LED a IRS 1500 E puteți adapta individual atmosfera de iluminare la nevoile dumneavoastră prin intermediul telecomenzii. Relaxant, familiar sau fantezist – orice ai vrea, alege iluminarea care prezintă împrejurimile în lumina potrivită. Puteți alege dintre 16 culori și 4 efecte de lumină. În funcție de efectul selectat, culorile luminii se schimbă brusc (modul bliț), pulsează (modul Strobe), se estompează lent (modul Fade) sau se amestecă lent între ele (modul Smooth).

Cu funcția de dimmer, culoarea luminii selectată poate fi intensificată sau diminuată în continuare pentru o mare varietate de setări. Deosebit de convenabil: atât funcția de încălzire, cât și cea de iluminare pot fi utilizate independent.

IRS 1500 E – carcasă din aluminiu de înaltă calitate
IRS 1500 E – întrerupător de protecție împotriva înclinării
IRS 1500 E – căldură în infraroșu

Caldura directa dupa principiul natural al soarelui

Tubul infraroșu cu undă scurtă cu undă scurtă de înaltă calitate al IRS 1500 E generează căldură conform principiului natural al soarelui. Acest lucru este deosebit de eficient din punct de vedere energetic, deoarece o mare parte din aportul de energie este transformat direct în căldură. Încălzitorul radiant cu infraroșu nu încălzește aerul ambiental, ci obiectele și persoanele din împrejurimile imediate sunt cele care absorb și stochează căldura înainte de a o elibera din nou în mediu sub formă de radiație secundară.

Căldura este distribuită de un ventilator care funcționează fără zgomot și fără a ridica praf, permițând astfel chiar și persoanelor alergice și astmaticilor să respire liber în imediata apropiere a radiatorului.

Comutatorul integrat de protecție împotriva înclinării oferă siguranță

Uneori, oaspeții plini de spirit și exuberanți, animalele sau copiii care se zboară pot provoca un pic de tulburare. Dar dacă încălzitorul radiant de sine stătător la un moment dat este aproape de a se răsturna în ciuda bazei sale stabile, întrerupătorul integrat de protecție împotriva înclinării întrerupe imediat alimentarea cu energie a elementului de încălzire. În plus, grila de protecție previne contactul direct al tubului de încălzire cu obiecte mobile, mâinile copiilor sau labele animalelor de companie. Acest lucru vă va oferi senzația de a fi în siguranță în orice moment.

IRS 1500 E este livrat complet asamblat. Doar despachetați încălzitorul radiant de designer, conectați cablul său de 1,80 m și bucurați-vă de căldura plăcută, precum și de iluminarea potrivită, la cerere, pentru a vă simți bine.

Încălzitorul radiant pe piedestal IRS 1500 E impresionează prin detalii orientate spre practică:

IRS 1500 E – dimensiuni
Incalzitorul radiant atractiv si compact are o inaltime de 110 cm si un diametru de 28 cm. Acesta este motivul pentru care poate fi instalat flexibil în aproape orice locație.
IRS 1500 E – căldură 360°
Răsfățați-vă cu căldura generală generată de o capacitate de încălzire de 1.500 W. Exteriorul de înaltă calitate al încălzitorului radiant de terasă IRS 1500 E adaugă încăperii un aspect proaspăt.
IRS 1500 E – 16 culori și 4 efecte de lumină
Asigurarea confortului și a atmosferei perfecte pe terasă: pe lângă emisia de căldură, puteți regla individual și lumina ambientală, astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
IRS 1500 E – cu telecomandă
Toate setările pot fi efectuate convenabil cu ajutorul telecomenzii. Pot fi selectate 16 culori și 4 efecte de lumină variate.
IRS 1500 E – reglabil
Iluminarea poate fi redusă în 8 niveluri de luminozitate. În acest fel, puteți selecta intensitatea luminii potrivită pentru fiecare situație.
IRS 1500 E – cu strălucire redusă
Tubul infraroșu de înaltă calitate, cu strălucire redusă, furnizează radiații luminoase care sunt reduse cu 80 % – la o putere termică de 100 %. Perfect pentru a crea o atmosferă confortabilă la lumina lumânării.
IRS 1500 E – cu comutator de protecție împotriva înclinării
Siguranța pe primul loc! Comutatorul integrat de protecție împotriva înclinării dezactivează automat dispozitivul stabil dacă acesta este răsturnat accidental.
IRS 1500 E – tip de protecție IP55
Carcasa din aluminiu a radiatorului de terasa este protejata impotriva prafului si a stropilor de apa conform tipului de protectie IP55.

Căldură confortabilă oriunde este nevoie...

IRS 1500 E – petrecerea timpului în aer liber
Senzație de vară fără sfârșit: prelungește timpul de vară și stai confortabil afară, printre prieteni, chiar și toamna sau primăvara.
IRS 1500 E – lumină și căldură
Petreceți ore plăcute pe terasă: Bucurați-vă de accentele individuale de lumină și de căldura directă de bine oferită chiar și în zilele sau serile oarecum răcoroase.

Date tehnice prin comparație

Toate încălzitoarele radiante cu infraroșu în comparație directă:

Pentru a găsi încălzitorul radiant care corespunde exact cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să consultați prezentarea generală concisă a tuturor radiatoarelor de la Trotec, pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație pot fi ușor respinse cu un singur clic.

Date tehnice prin comparație

Câteva beneficii practice:

  • Căldură în infraroșu fără preîncălzire
  • Distribuție uniformă a căldurii (360°)
  • Capacitate de incalzire de 1.500 W
  • Căldura fără a fi orbită poate fi asigurată de tubul infraroșu cu undă scurtă de înaltă calitate, cu undă scurtă de strălucire – aprox. 8.000 de ore de funcționare cu o reducere ușoară de 80 %
  • Element LED cu 16 culori și 4 efecte de lumină
  • Element LED reglabil pe 8 nivele
  • Iluminarea LED și tubul infraroșu pot fi utilizate independent
  • Carcasa cu design din aluminiu
  • Rezistent la stropire și jet de apă, tip de protecție IP55
  • Design stâlp care economisește spațiu cu bază rotundă
  • Telecomanda IR pentru iluminare cu LED
  • Curat, fara condensare, inodor si fara zgomot
  • Fara circulatie a prafului, astfel potrivit pentru cei care sufera de alergii
  • Comutator de protecție la înclinare integrat în dispozitiv
  • Eficient energetic
Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 1.5