Încalzitor infraroșu TROTEC IRD 3200

Disponibilitatea: nu
4 950 lei

RADIATOR INFRAROSIU IRD 3200

Soluție de încălzire puternică, fără produse secundare ușoare

IRD 3200

Soluție atractivă pentru zonele deschise protejate de vânt

Cu designul inovator și estetic al carcasei elegante din aluminiu, încălzitorul radiant cu infraroșu IRD 3200 este de departe cea mai bună alegere. Cu o putere de 3200 de wați, dispozitivul poate fi utilizat în mod optim în zone deschise cu arhitectură complexă: fie că este vorba de o afacere de restaurant sofisticată sau de un mediu privat sofisticat.

Cu designul său minimalist și elegant, IRD 3200 se potrivește perfect în orice mediu. Cu 3 niveluri de încălzire care pot fi setate convenabil cu o telecomandă IR, încălzitorul radiant cu infraroșu extrem de eficient acoperă o gamă largă de încălzire și oferă căldură confortabilă în aer liber. Raza efectivă a radiatorului este mărită și mai mult de unghiul de înclinare, care poate fi reglat cu 90 °.

În timp ce dispozitivele convenționale sunt echipate cu un tub de încălzire vizibil, puternic iluminat, acest încălzitor radiant cu infraroșu poate genera căldură confortabilă în infraroșu folosind o bobină de încălzire din oțel inoxidabil acoperită în aluminiu - sursa de căldură este protejată de vedere.

O soluție complet elegantă pentru încăperile în care lumina suplimentară va fi mai deranjantă, deoarece contrazice conceptul de iluminat existent. 

În timp ce dispozitivele convenționale sunt echipate cu un tub de încălzire vizibil, puternic iluminat, acest încălzitor radiant cu infraroșu poate genera căldură confortabilă în infraroșu folosind o bobină de încălzire din oțel inoxidabil acoperită în aluminiu - sursa de căldură este protejată de vedere.

O soluție complet elegantă pentru încăperile în care lumina suplimentară va fi mai deranjantă, deoarece contrazice conceptul de iluminat existent.

IRD 3200

Performanță, eleganță, confort - toate într-un singur dispozitiv de ultimă generație

Curat, fără condens, fără miros și producția de căldură fără zgomot, fără praf, face ca acest încălzitor radiant să fie potrivit pentru persoanele care suferă de alergii.

Dispozitivul s-a dovedit a fi un produs excelent pentru exterior, deoarece are un rating IP55, ceea ce îl face rezistent la praf, stropi și jeturile de apă.

Deoarece IRD 3200 emite energie radiantă în principal în spectrul infraroșu de unde mijlocii și lungi, poate distribui căldura în mod uniform și într-un mod țintit, fără a încălzi aerul din jur. Din acest motiv, este ideal pentru utilizarea în spații exterioare ferite de vânt, precum balcoane și terase. Astfel, poate fi aplicat în industria de catering.

IRD 3200 este echipat cu un cronometru de 24 de ore, indicator luminos de funcționare și afișaj LED. Un suport adecvat pentru utilizarea unității pentru instalarea pe perete sau pe tavan este, de asemenea, inclus în pachetul de livrare. Dispozitivul nu necesită întreținere, deoarece nu necesită înlocuirea corpului de iluminat.

Video produs IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200:

Căldură plăcută pentru spații deschise protejate de vânt - Aflați mai multe despre radiatoarele cu infraroșu IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200 în videoclipul nostru despre produs.

IRD 3200 impresionează prin detalii practice:

IRD 3200
Comutatorul lateral de pornire/oprire și afișajul încorporat arată starea de funcționare.
IRD 3200
Suportul încorporat vă permite să montați dispozitivul pe perete sau tavan.
IRD 3200
Telecomanda furnizată face lucrul cu IRD 3200 deosebit de convenabil.
IRD 3200
Capul radiant de încălzire poate fi reglat continuu la un unghi de înclinare de 90 °, acoperind astfel o gamă de lucru deosebit de largă.
IRD 3200, aplicații pentru servicii alimentare
Ideal pentru hotel sau catering: Oferiți oaspeților locuri calde pe terasa în aer liber, chiar și în afara sezonului.
IRD 3200, aplicații hotel wellness
IRD 3200 reprezintă promisiunea pe care o faci oaspeților tăi că nicio schimbare bruscă de temperatură nu va interfera cu șederea lor plăcută și relaxantă la hotelul de wellness, indiferent de sezon.
IRD 3200 pentru terase
Nu lăsați serile reci să stea în calea unei întâlniri confortabile pe terasă sau balcon!


MAI MULTE AVANTAJE PRACTICE:

  • Soluție atractivă pentru zonele deschise protejate de vânt
  • IR-B și IR-C oferă o căldură confortabilă, fără a emite lumină
  • Distribuție uniformă și țintită a căldurii
  • Curat, fara condens, fara miros si fara zgomot
  • Fără circulație de praf, prin urmare potrivit pentru persoanele care suferă de alergii
  • Protejat la stropire si jet de apa, protectie IP55
  • 3 trepte de încălzire, până la 3200 W
  • Corp din aluminiu
  • Cronometru 24 de ore
  • Afișaj LED
  • Unghi de înclinare reglabil cu o gamă largă de efect
  • Potrivit pentru montare pe perete și tavan
  • Telecomanda cu infrarosu
  • Indicator luminos de lucru
  • Suport de perete și tavan inclus

O privire de ansamblu asupra intervalului maxim de încălzire oferit de încălzitorul radiant cu infraroșu de 3200 W:

Zona de aplicare
Capacitate de încălzire recomandată pe m²
Zona care poate fi
acoperită
cu un încălzitor cu infraroșu de 3200 W.
in afaraSub baldachin:
aprox. 150 W/m²
BINE. 21 m²
Fara acoperire:
aprox. 250 W/m²
BINE. 12 m²
Gama de încălzire de 3200W radiant cu infraroșu

Gama de încălzire de 3200W radiant cu infraroșu

Pentru a calcula puterea termică (în wați) necesară pentru dimensiunea camerei dvs., urmați acești pași:

Formula: m² x W / m² =
dimensiunea camerei W (m²) x puterea de încălzire recomandată pe metru pătrat (W / m²) = puterea de încălzire necesară pentru emițătorul infraroșu (W)

Exemplu de calcul: Pentru o cameră de 32 m² bine izolată, vă recomandăm următoarea capacitate de încălzire: 32 m² x 100 W / m² = 3200 W.

Tip de protecție IP55: Oferă protecție împotriva apei, umidității și prafului.

Încălzitoarele radiante cu infraroșu sunt disponibile în mai multe versiuni diferite pentru utilizare în interior și exterior. Un criteriu important pentru alegerea unui dispozitiv este dacă încălzitorul tău radiant poate fi expus la apă sau mult praf la locul de montaj sau instalare. Dacă, de exemplu, în baie este instalat un radiator radiant cu infraroșu, acesta va funcționa la niveluri ridicate de umiditate. Mai mult, in functie de locul de instalare, jeturile de apa pot cadea cumva pe corp. Încălzitorul radiant cu infraroșu instalat pe puntea dvs. trebuie să reziste la dușuri ocazionale. Cu toate acestea, încălzitoarele utilizate într-un atelier trebuie să fie protejate de praf într-o anumită măsură.

Tipul de protecție IP55 asigură că praful nu se poate depune în interiorul carcasei și că încălzitorul radiant poate rezista la jeturile de apă din toate direcțiile. Construcția robustă permite instalarea pe balcoane sau terase precum și la evenimentele sportive de iarnă. Datorită protecției lor împotriva prafului, aceste încălzitoare radiante pot fi utilizate și în clădirile industriale.


Date tehnice:

Putere maximă de încălzire: 3,2 kW
Alimentare: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Card: EEC 7/4
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Dimensiuni (L x l x H): 55 x 1818 x 200 mm
Greutate: 13,5 kg
Grad de protectie: IP55

Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 3.2