Umidificator de aer Trotec B 7 E

Disponibilitatea: este
2 165 lei
- +

UMIDIFICATOR DE AER ULTRASONIC B 7 E

Umidificator 3 în 1 cu difuzor de aromă, filtru de aer cu cărbune încorporat, lampă UV antibacteriană și rezervor mare de apă de 5 litri

B 7 E - tip de produs
B 7 E - intensitatea pulverizării
B 7 E echipamente

Aer sănătos și bunăstare pentru căile respiratorii

Respirați adânc și simțiți-vă bine! Umidificatorul cu ultrasunete silențios 3-în-1 B 7 E ajută la combinarea îmbunătățirii calității aerului din interior, de la umidificarea aerului răcoritoare, purificarea continuă a aerului și parfumul aerului din interior, până la un climat sănătos în sufragerie cu efect de wellness. Umiditatea aerului din cameră este reglată complet automat în intervalul confortabil pentru sănătatea umană (40-60%), este curățată de praf, polen și mirosuri neplăcute în filtrul de aer de cărbune încorporat și, dacă se dorește, o aromă ușoară se mai adauga. Lampa UV din rezervorul de apă menține apa curată și fără germeni până la 97,9%.

De ce să îmbunătățim deloc aerul?

Indiferent dacă ne simțim confortabil acasă, dormim toată noaptea sau suntem productivi și receptivi la locul de muncă depinde în mod critic de calitatea aerului din interior. Aerul prea uscat din interior ne agravează starea de bine, contribuie la iritația mucoaselor și la boli respiratorii precum tusea și curgerea nasului. În special, cei care suferă de alergii și copiii cu căi respiratorii sensibile suferă semnificativ de calitatea slabă a aerului din interior. Pe de altă parte, aerul interior umidificat optim în intervalul de la 40 la 60% ne permite să respirăm și să respirăm liber. Absorbția de oxigen este crescută, membranele mucoase, importante pentru apărarea imunitară, rămân umede, iar sistemul de apărare propriu al organismului este întărit constant.

Un plus pentru sănătatea ta: parfumuri energizante în aerul camerei 

Umidificatorul rezidential B 7 E are un rezervor incorporat de ulei aromat pentru aromatizarea suplimentara a aerului din incapere. Doar câteva picături de ulei esențial sunt suficiente pentru a stimula benefic întregul organism și pentru a avea un efect pozitiv asupra bunăstării generale.

Rezervor de apă de 5 litri pentru până la 16 ore de sănătate și bunăstare

Și așa funcționează! Umplută cu un rezervor mare de apă de 5 litri, apa de la robinet este transformată cu ultrasunete într-o ceață de aerosoli răcoritoare și dispersată în întreaga cameră printr-o duză de pulverizare. Trei niveluri de pulverizare reglabile și programe multiple de umidificare (automat/manual/noapte) umidifică camera până la 16 ore. Umidificatorul de aer B 7 E cu o rată mare de atomizare de până la 7,2 litri pe zi este recomandat pentru utilizare pe tot parcursul anului în spații rezidențiale și comerciale de până la 30 m² sau 75 m³.  

Creșterea umidității cu până la 50% reduce riscul de transmitere a virusului

Experții au evaluat rezultatele studiilor de rezistență la viruși (de exemplu, SARS-CoV, MERS-CoV sau SARS-CoV-2 (Covid-19), gripă) și umiditate. S-a dovedit că umiditatea aerului afectează grav infecțiozitatea picăturilor microbiene. Aerul uscat din încăpere cu mai puțin de 40% umiditate relativă permite uscarea picăturilor mici infectate cu virusuri gripale sau răceli. Astfel, agenții patogeni persistă și rămân infecțioși foarte mult timp. În intervalul optim de umiditate relativă de la 40 la 60%, aerosolii sunt comprimați doar într-o asemenea măsură încât concentrația de sare din miezul aerosolului crește, astfel încât microbii și microorganismele conținute în acestea sunt ucise. Riscul de a contracta virusuri gripale și răcelii este minimizat aici.

Experții subliniază că putem reduce riscul de infecție prin creșterea umidității din clădiri. Creșterea umidității aerului prin umidificare la aproximativ 50% reduce riscul de transmitere a infecției. În plus, aerul umidificat îmbunătățește apărarea organismului, curățând mai eficient căile respiratorii și întărind sistemul imunitar. În clădirile moderne, dens construite, cu sisteme de încălzire și ventilație centrală, aceste limite sunt adesea imposibil de îndeplinit în viața de zi cu zi fără umidificare activă. Cu toate acestea, un dispozitiv cu funcție de umidificare poate ajuta aici.

Creșterea umidității cu până la 50% reduce riscul de transmitere a virusului

Aromatizarea aerului din interior cu uleiuri esențiale


Aer sănătos cu arome liniștitoare la cerere

B 7 E are un difuzor de ulei de aromă detașabil pentru aromatizarea suplimentară a aerului din încăpere. Câteva picături de ulei esențial sunt suficiente pentru a crea un climat interior liniștitor. Silențiosul B 7 E folosit în dormitor promovează un somn mai sănătos. În viața de zi cu zi, aromele care activează sănătatea ameliorează stresul și reduc anxietatea internă.

B 7 E - umidificator de interior
B 7 E - dimensiune
B 7 E - lumină UV

All inclusive pentru o mai bună sănătate, calitate a vieții și bunăstare

Fie acasă, în sufragerie, în dormitor, în creșă, în spa, în biroul de acasă sau la birou: umidificatorul multifuncțional B 7 E impresionează în toate condițiile ca un puternic odorizant de interior cu multe comode și functii practice.

Recipient pentru ulei aromat : Adăugând uleiuri aromatice sănătoase sau parfumuri, vă creați propria oază de bunăstare. Difuzorul de parfum încorporat vă ajută să treceți la modul de relaxare după o zi plină. Câteva picături de ulei esențial sunt suficiente pentru a crea un parfum care îmbunătățește starea de spirit în cameră, care creează o atmosferă relaxantă.

Trei moduri de funcționare (mod automat, modul de noapte, umidificare manuală): În modul automat convenabil , B 7 E reglează complet automat intensitatea pulverizării și, prin urmare, umiditatea prin intermediul regulatorului de higrostat în zona optimă pentru bunăstare. Funcționarea manuală cu trei niveluri de umiditate selectabile vă oferă libertatea de a controla intensitatea umidității. Pentru utilizare în dormitoare și camere pentru copii, umidificatorul are un mod de noapte liniștit cu afișajul oprit.

Funcția de cronometru de economisire a energiei: Cronometrul de 12 ore, care poate fi programat în trepte de 1 oră, este la fel de practic ca și cronometrul de economisire a energiei pentru a porni și opri automat umidificatorul B 7 E după un timp prestabilit. ... Timpul de funcționare al aparatului poate fi adaptat individual la programul de lucru din birou, timpul cu cei dragi sau ora la care trebuie să te culci în creșă.

Lampă UV antibacteriană: Lampa UV antibacteriană oferă protecție fiabilă împotriva creșterii bacteriene și a contaminării în rezervorul de apă. Apa este constant dezinfectată și demineralizată la 97,9%.

Ecran tactil intuitiv: B 7 E este operat prin intermediul unui panou de control cu ecran tactil de pe panoul frontal. Toți parametrii precum umiditatea aerului, intensitatea pulverizării, selecția programului etc. sunt afișați clar. 

Oprire automată când rezervorul de apă este gol: Un LED de avertizare pe afișaj oferă avertizare timpurie despre nivelurile scăzute ale apei, astfel încât apa să poată fi umplută la timp. Când apa din rezervorul de apă este epuizată, umidificatorul B 7 E se oprește automat.

B 7 E - caracteristici speciale ale echipamentului

B 7 E - Display LED
Toți parametrii selectabili ai lui B 7 E pot fi atinși utilizând panoul de control al hubloului proiectat atractiv. Afișajul digital cu contrast ridicat oferă informații ușor de citit despre umiditatea actuală a încăperii, modul de funcționare și setările efectuate. Practic: un LED de avertizare discret oferă avertizare timpurie asupra nivelului scăzut al apei.
B 7 E - dimensiunea camerei
Umidificatorul de designer B 7 E, cu o capacitate de până la 7,2 litri pe zi, este recomandat pentru utilizare pe tot parcursul anului în zonele de zi și dormit, camerele pentru copii și de oaspeți și birourile de până la 30 m² sau 75 m³. Trei niveluri de putere de pulverizare selectabile și modul automat cu un higrostat asigură întotdeauna conținutul optim de umiditate în aerul camerei.
B 7 E - rezervor de apă
În ciuda dimensiunilor sale compacte, B 7 E impresionează prin rezistența sa impresionantă. Rezervorul de stocare a apei de 5 litri asigură umidificarea continuă a încăperii timp de până la 16 ore și astfel depășește multe dispozitive din clasa sa.
B 7 E - recipient pentru ulei aromat
Răsfățați-vă și căile respiratorii cu un tratament de wellness stimulant cu aromaterapia integrată B 7 E. Un difuzor de ulei de aromă ușor accesibil transformă doar câteva picături de ulei esențial într-o ceață de aromă plăcută care se răspândește invizibil și plăcut în cameră.
B 7 E - filtru de carbon
Pentru a reduce poluarea aerului (polen, praf) și mirosurile neplăcute, B 7 E are încorporat un filtru de aer cu carbon. Astfel, aerul din camera este placut umidificat, aromatizat si purificat in continuare. Aer curat pentru o viață mai sănătoasă.
B 7 E - nivel de pulverizare 1
Reglați intensitatea pulverizării B 7 E în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Intensitatea duzelor de pulverizare poate fi selectată în trei etape pentru a regla performanța de umidificare în funcție de dimensiunea încăperii și de sezon. În modul automat, B 7 E reglează automat intensitatea.
B 7 E - nivel de pulverizare 2
Reglați intensitatea pulverizării B 7 E în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Intensitatea duzelor de pulverizare poate fi selectată în trei etape pentru a regla performanța de umidificare în funcție de dimensiunea încăperii și de sezon. În modul automat, B 7 E reglează automat intensitatea.
B 7 E - nivel de pulverizare 3
Reglați intensitatea pulverizării B 7 E în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Intensitatea duzelor de pulverizare poate fi selectată în trei etape pentru a regla performanța de umidificare în funcție de dimensiunea încăperii și de sezon. În modul automat, B 7 E reglează automat intensitatea.
B 7 E - LUMINA UV
Lampa UV încorporată previne creșterea bacteriilor și germenilor în rezervorul de apă, astfel încât B 7 E pulverizează întotdeauna umiditate perfectă din punct de vedere igienic în cameră. Stick-ul opțional SecoSan cu ioni de argint care inhibă creșterea microbiană oferă protecție suplimentară împotriva germenilor de umiditate.
B 7 E - Mod noapte
Pentru a vă asigura că iluminarea de fundal a afișajului B 7 E nu interferează cu somnul dvs., panoul de control se va opri automat după aproximativ 40 de secunde în modul de noapte și se va reporni numai când unul dintre butoane este apăsat.

Umiditate optimă a aerului curat - oriunde ai nevoie

B 7 E - acasă
Un climat interior sănătos protejează întreaga familie. În special, copiii cu căile respiratorii încă nu sunt complet dezvoltate sunt susceptibili la agenții patogeni din aer. Umidificatorul B 7 E creează o cameră mai sănătoasă și un aer respirabil. Hidratată optim, rafinată suplimentar și, dacă se dorește, aromată.
B 7 E - birou
Știați? Calitatea muncii tale se îmbunătățește odată cu calitatea aerului din interior. Dacă productivitatea și concentrarea la locul de muncă sunt în scădere, aerul rău este adesea de vină. Preveniți acest lucru și răsfățați-vă cu îmbunătățiri continue de performanță cu umidificatorul B 7 E.


Specificații:

  • Umidificator 3 în 1 cu difuzor de aromă și filtru de aer cu cărbune
  • Tehnologie cu ultrasunete pentru un climat interior plăcut și o calitate îmbunătățită a aerului
  • Difuzor de ulei de aromă încorporat pentru aromatizarea suplimentară a aerului din interior
  • Îmbunătățirea calității aerului din interior cu un filtru de aer cu cărbune.
  • Lampă UV antibacteriană încorporată în rezervorul de apă
  • 3 niveluri reglabile de intensitate a pulverizării
  • Până la 16 ore de funcționare datorită rezervorului mare de apă
  • Trei moduri de funcționare (mod automat, modul de noapte, umidificare manuală)
  • Funcție cronometru (1-12 ore)
  • Afișarea umidității interioare actuale
  • Oprire automată când rezervorul de apă este gol
  • Ușor de curățat și simplu - ușor de dezasamblat și curățat
  • Poate fi folosit cu apă obișnuită de la robinet - nu necesită apă distilată
  • Zgomot redus și economie de energie

Aerul interior umidificat optim protejează împotriva virușilor și microbilor patogeni

Studiile științifice demonstrează efectul dublu protector al calității aerului interior controlat optim pentru a preveni infecțiile. Virușii care cauzează boli precum virusul gripal sau SARS-CoV-2 sunt secretați atunci când respiră și când vorbesc prin așa-zișii aerosoli, iar cu o ventilație insuficientă, pot pluti într-o cameră timp de până la câteva ore. Invizibil, dar foarte contagios.

Reducerea virușilor și a poluanților datorită umidității optime a aerului din interior


Virușii din aer sunt dezactivați în câteva secunde la o umiditate optimă de 40 până la 60%.

Infecțiozitatea aerosolilor care conțin viruși depinde în mod critic de umiditatea predominantă. Aerosolii sunt comprimați în aerul interior excesiv de uscat, plutesc mai mult în aerul din interior datorită greutății lor reduse și sunt inhalați neobservați. Pe de altă parte, aerul umidificat optim modifică concentrația sărurilor din particulele de aerosoli, astfel încât agenții patogeni pe care îi conțin devin inofensivi de îndată ce intră în contact cu aerul.

Membranele mucoase trebuie să fie bine hidratate.


Membranele mucoase optim hidratate sunt cea mai bună și cea mai naturală apărare împotriva infecțiilor cauzate de microbii patogeni din aer.

Fără protecție, organismul nu este expus pericolului virușilor și bacteriilor. Are propriile mecanisme de apărare a organismului pentru a se proteja de agenții patogeni din aer. Membranele mucoase ale gurii, nasului și gâtului ale tractului respirator sunt o componentă centrală a propriului sistem imunitar al organismului nostru și, atunci când sunt hidratate optim, oferă o protecție extrem de eficientă împotriva agenților patogeni din aer. Pe de altă parte, aerul prea uscat din interior elimină apa necesară din stratul de mucus, astfel încât stratul de mucus anterior protector devine dur și agenții patogeni infecțioși pot pătrunde în organism aproape nestingheriți.

Umiditatea optimă ucide virușii


Ridicarea umidității din cameră la aproximativ 50% minimizează riscul de contaminare cu agenți patogeni aeropurtați, adică în mod repetat în medii private și profesionale.


Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Model China
  • Consumul de energie, W 24
  • Consumul de apă, ml/h 300
  • Rezervor de apă, L 5
  • Dimensiuni 195 x 195 x 385 мм
  • Suprafață, м² 30
  • Garanție 24 luni