Boiler electric Electrolux EWH 100 Quantum Pro

Disponibilitatea: nu
2 899 lei

INCALZITOR CU APA ELECTROLUX EWH 100 QUANTUM PRO



Electrolux EWH 100 Quantum Pro este un încălzitor electric de stocare electric, cu design rotund, cu un diametru îngust de la 34 cm, cu posibilitatea de a amplasa încălzitorul de apă chiar și în cel mai restrâns spațiu, de exemplu, într-o nișă tehnică.

Încălzitorul de apă Electrolux EWH 100 Quantum Pro este echipat cu un element de încălzire cu o putere de 1500 wați.

Un panou de control convenabil și intuitiv este situat pe capacul inferior al încălzitorului de apă. Acesta conține un buton pentru pornirea dispozitivului, cu care puteți seta temperatura dorită pentru încălzirea apei în intervalul de la 30 la 75 ° C. Folosind funcția de mod economic (poziția „ECO”), apa va fi încălzită la o temperatură de 55 ° C. La această temperatură, formarea scării este minimizată și consumul de energie este redus.

Tehnologia de control al temperaturii - control automat și indicarea temperaturii apei. Datorită tehnologiei de conservare a energiei și a izolației termice extrem de eficiente realizate din spumă poliuretanică de înaltă calitate și ecologică, economiile de energie și pierderile de căldură sunt reduse.

Fiabilitatea ridicată a încălzitorului de apă este obținută datorită protecției complexe împotriva coroziunii - Rezervorul Protect, care include un anod de magneziu cu greutate crescută și smalț de protecție fin dispersat.
Smalțul de protecție are o capacitate adezivă ridicată, asigură o fixare strânsă pe pereții rezervorului, ceea ce exclude posibilitatea de fisuri și centre de coroziune.

Protecția pe mai multe niveluri a încălzitorului de apă constă în mai multe etape:

  • Protecție împotriva căldurii uscate
  • protecție la supraîncălzire
  • Protecție la suprapresiune

Încălzitor de apă Electrolux EWH 100 Quantum Pro - calitate bazată pe tehnologii moderne, design perfect și un nivel ridicat de siguranță asigură o funcționare fiabilă și stabilă.


Protejați rezervorul: protecție eficientă împotriva coroziunii

Protecție pe mai multe niveluri a rezervorului interior împotriva coroziunii, datorită unui strat de email fin dispersat, a unui sistem de securitate și a unui anod de magneziu crescut.


Modul economic

Când selectați modul ECO, apa din rezervor se încălzește până la 55 ° C, în timpul unei astfel de funcționări, durata de viață a elementului de încălzire crește, iar scala nu se formează pe elementul de încălzire, ca urmare, durata de viață a încălzitorul de apă crește.


Tehnologie fără CFC: grijă de confort și buget

Izolația termică de înaltă calitate din spumă poliuretanică (material ecologic) vă permite să mențineți temperatura apei mult timp și să economisiți energie.


Specificații

Încălzitor de apă Electrolux EWH 100 Quantum Pro

Caracteristică
Sens
Numele mărcii
Electrolux
Culoare
alb
Volum, l
100
Volumul cazanului
100 l.
Instalare
vertical
Tipul elementului de încălzire
deschis (umed)
Putere, W
1.5
Dimensiuni, mm
877 * 450 * 450
Țara producătorului
China
Garanție
24 luni
Cod furnizor
02394
Tensiunea de alimentare (V / Hz)
220-240 / 50
Forma
cilindric
Tipul de control
mecanic
Greutate, kg
30.6
Timp de încălzire (până la 75 ° С), h
318 Mine



Instrucțiuni de utilizare (PDF, 12,76 Mb)


Întreaga gamă  Electrolux

Site-ul producatorului  Electrolux

Specificații principale
  • Producator Electrolux
  • Capacitate,l 100
  • Putere,kW 1.5
  • Tip montare orizontal
  • Forma boilerului cilindrică
  • tip controlului mecanic
  • Dimensiuni 877*450*450 mm
  • Greutate, kg 31
  • Гарантия 24 luni