WIFI module universal Midea

Disponibilitatea: este
800 lei
- +

Un modul WiFi pentru un aparat de aer condiționat este o unitate separată specială (modul) sau un dispozitiv electronic care oferă oportunități suplimentare pentru controlul modurilor de funcționare a aparatului de aer condiționat prin internet conectat prin Wi-Fi.

Aceasta este o opțiune suplimentară în aparatul de aer condiționat care vă permite să controlați aparatul de aer condiționat de la un telefon mobil folosind o rețea Wi-Fi.

Prin instalarea unei aplicații speciale pe un smartphone bazat pe iOS sau Android, puteți porni / opri aparatul de aer condiționat, puteți selecta modul de funcționare, temperatura, debitul de aer, poziția jaluzelelor și multe altele.

WiFi Modulul poate fi instalat numai pe aparatele de aer condiționat echipate cu funcția Wi-Fi ready.

Atunci când alegeți și cumpărați un aparat de aer condiționat, vă recomandăm să clarificați dacă această funcție este disponibilă în modelul corespunzător.


Interfață Wi-Fi Nethome Plus EU-OSK103 Cu aplicația Nethome Plus disponibilă în App Store și Play Store, vă puteți controla aparatul de aer condiționat de la distanță. 

De exemplu, puteți efectua următoarele sarcini: 

  • Modificarea modului de funcționare a temperaturii programului 
  • Reglarea puterii 
  • Activați funcția „jaluzel pivotant” 
  • Funcția de căutare a posibilelor probleme 
  • Configurați temporizatorul săptămânal 

Și toate acestea de pe canapea sau de la distanță înainte de a veni acasă de la serviciu, de exemplu!

Cu aplicația Nethome Plus, disponibilă în App Store și Play Store, puteți controla de la distanță mai mult decât aerul condiționat.

Pentru auto-conectare, trebuie să conectați conectorul situat sub panoul frontal al aparatului de aer condiționat cu conectorul de pe modulul Wi-Fi și să instalați modulul însuși într-un loc special desemnat pe corpul unității interioare, asigurându-l cu un șurub de filetare.






Descărcați instrucțiunile de conectare

EU-OSK103
Descărcare (1,41 milioane)