Dezumidificator de aer Trotec TTK 60 E

Disponibilitatea: este
7 305 lei
- +


USCATOR DE AER TROTEC TTK 60 E CONFORT

Confort ridicat al utilizatorului într-un design elegant ...

TTK 60 E - vedere laterală
TTK 60 E - vedere de sus
TTK 60 E - vedere frontală

... nu este în nici un fel inferior performanțelor puternice!

Este de la sine înțeles că pentru sarcinile esențiale ale unui dezumidificator modern, este eficient în toate modurile: combinația dintre o zonă mare de lucru, un ventilator flexibil în două trepte, reglarea higrostatului și un compresor puternic de 0,47 kW fac din TTK 60 E ideal pentru menținerea unei liniști confortabile în camera de zi și o sufragerie. Spațiu de birouri sau subsoluri încălzite.

În plus, acest dezumidificator elegant de cameră impresionează prin panoul său de control deosebit de bine conceput, care este foarte ușor de utilizat în ciuda diverselor funcții de confort.

Dezumidificarea poate avea loc acolo prin preselectarea digitală a umidității în timp real în modul complet automat sau continuu. Datorită posibilității de conectare a unui furtun de scurgere a condensului, dezumidificarea permanentă poate avea loc și fără supraveghere. Utilizarea temporizatorului este posibilă și datorită funcției de temporizare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oprirea dispozitivului, deoarece acesta se oprește automat după timerul setat. O funcție de memorie încorporată asigură menținerea valorii setate a umidității și a modului de funcționare chiar și după oprire.

Datorită mânerului practic de transport și a roților din plastic cu rulare lină, poziția elegantului uscător TTK 60 E poate fi schimbată rapid și ușor.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala într-o baie, subsol sau dormitor poate duce la creșterea mucegaiului. De asemenea, puteți găsi toate cele mai recente informații despre dezumidificatoarele noastre de confort în broșura produsului.
Descărcați fișierul PDF chiar aici.

Pentru document PDF

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului interior, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - ca suport sau ca înlocuitor complet pentru un uscător de rufe convențional. Funcția de uscare a rufelor (sau funcția de uscare a textilelor sau SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Dezumidificatoarele au avantajul că rufele sunt uscate la fel de blând ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele au o durată de viață mai lungă decât uscatoarele convenționale și un consum semnificativ mai mic de energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate fără întârziere. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, rufele sunt mult mai moi și mai confortabile de purtat.

Rufele pot fi uscate și cu dezumidificatoare fără funcție de uscare. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă a umidității aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% umiditate relativă

Calcare prin umiditate : umiditate relativă 58%

Parțial uscat: 65% umiditate relativă

Funcția de uscare

Agent frigorific ecologic R290

Propanul (R290) ca agent frigorific ecologic în uscătoare

Agenții frigorifici sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii nocive de CO 2 (gaze cu efect de seră) în aer . Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest uscător aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic și unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) sau un efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile de energie.

TTK 60 E - dimensiuni
TTK 60 E - vedere în perspectivă
TTK 60 E - rezervor de apă

Nu numai elegant, confortabil și liniștit, ci și sigur!

Indicatorul standard de curățare a filtrului, care indică automat momentul în care filtrul de aer reutilizabil trebuie curățat, este deosebit de convenabil.

Pentru aplicațiile în care golirea manuală regulată a rezervorului de apă nu este întotdeauna posibilă, cum ar fi uscarea continuă nesupravegheată în apartamentele de țară, TTK 60 E are o conexiune separată, prin care condensul poate fi drenat și direct printr-un furtun.

Echipamentul standard al TTK 60 E cu dezghețare electronică este, de asemenea, completat cu un indicator de nivel al apei, o lumină de avertizare a nivelului de umplere atunci când rezervorul de apă este plin și o funcție de protecție la revărsare cu oprire automată. În plus, umidificatorul de condens este echipat cu un sistem automat de diagnosticare a defectelor.

Datorită preselecției digitale a umidității în timp real, condițiile climatice interioare dorite pot fi create cu precizie și eficiență energetică, ceea ce reduce consumul de energie în comparație cu dispozitivele cu control tradițional.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

Datorită funcției de repornire automată (sau funcției de memorie), dispozitivul repornește după o oprire neașteptată din cauza întreruperii alimentării cu o setare preselectată, imediat ce sursa de alimentare devine din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un cronometru.

TTK 60 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 60 E - panou de control
Panoul de control TTK 60 E este clar și simplu. Afișajul digital arată, printre altele, valoarea curentă a umidității relative din cameră.
TTK 60 E - filtru de aer
Filtrul de aer ușor de îndepărtat captează scame și părul animalelor și poate fi șters sau ușor șters sau spălat.
TTK 60 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 3,5 litri și un ochelar de vedere la nivel de umplere. Dispozitivul are protecție la preaplin, se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED.
TTK 60 E - vedere din spate
Un furtun poate fi conectat la partea din spate a dispozitivului, astfel încât condensul să se poată scurge continuu. Cablul de alimentare poate fi înfășurat cu atenție și fixat în suport.
TTK 60 E - preselecția valorii țintă
TTK 60 E are dezumidificare automată cu higrostat. Valoarea de umiditate dorită poate fi setată prin preselectarea unei valori țintă de 35-80% RH pe panoul de control iluminat cu LED-uri. Când nivelul de umiditate este atins, compresorul se oprește și, dacă este depășit, dispozitivul este activat automat.
TTK 60 E - funcția timer
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a opri dispozitivul după un număr specificat de ore. Cronometrul poate fi activat după 2 sau 4 ore. Acest lucru previne timpul de funcționare inutil și vă permite să adaptați dezumidificarea la propriul ritm de viață.
TTK 60 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 60 E poate fi folosit și ca uscător de cameră pentru uscarea rufelor umede în camerele de zi sau acasă. În acest fel, accelerați procesul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte suspendate și împiedicați umezeala conținută în rufe să se așeze în cameră și să contribuie la formarea mucegaiului pentru o lungă perioadă de timp.
TTK 60 E - lucru continuu
În modul continuu, TTK 60 E dezumidifică aerul din cameră în modul continuu. Acest lucru este potrivit, de exemplu, B. în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare unde există riscul creșterii mucegaiului din cauza umidității excesive. Puteți conecta un furtun de scurgere a condensului, astfel încât să nu trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă.
TTK 60 E în birou
Fie că este acasă, la birou sau în dormitor, dezumidificatorul TTK 60 E oferă întotdeauna un climat interior optim datorită modului său de confort pentru controlul automat al umidității dependent de temperatură, afișarea umidității relative și uscarea rufelor. funcția și funcția temporizatorului.
TTK 60 E în sufragerie
Se recomandă utilizarea în timp util și consecventă a unui dezumidificator, astfel încât matrițele enervante și periculoase să nu se poată dezvolta nici măcar în subsoluri, în încăperile de studiu sau în colțurile și pereții reci și umezi.

Beneficii pentru practică:

  • Dezumidificare automată controlată de un higrostat cu preselecție a unei valori țintă de la 35 la 80% HR în trepte de 5%
  • De îndată ce este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se va opri. Ventilatorul continuă să funcționeze și se oprește cu o întârziere. Afișajul va rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • 2 viteze ale ventilatorului
  • Panou de control LED
  • Mod continuu
  • Funcția timer
  • Funcția de uscare
  • Funcția de memorie
  • Indicator de curățare a filtrului
  • Indicator luminos de nivel pentru rezervorul de apă plin
  • Protecție la revărsare cu oprire automată
  • Decongelare automată cu aer în circulație
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 40
  • Consumul de energie, W 470
  • Greutate, kg 12
  • Debit de aer, м³/h 100
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3.5
  • Dimensiuni 225х353х496 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 18